تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: پیشنهاد لپ تاپ تا 5 تومن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض پیشنهاد لپ تاپ تا 5 تومن

لپ تاپ برای کارهای سنگین رندرهای دراز مدت , رندر هم با cpu و هم gpu نیاز است
    دوام , کارائی , سرعت , قیمت , اینها مد نظر هستند
    با تشکر

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

من N56jr ایسوس رو بهتون پیشنهاد میکنم. البته قیمتش حدود ۳۵۰۰ هست.
    i7 4700HQ
    12GB RAM
    GTX 760M
    1 TB HDD
    FHD Display

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

3. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تشکر از شما دوست عزیز , دوستان دیگه هم لطفا نظراتشونو بفرمایند

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

دوست عزیز برای render با GPU به سراغ لپ تاپ های غیر موجود در بازار ایران برین . لپ تاپ های موجود در ایران بیشتر مناسب بازی / کارهای روزمره هستند . خیلی کم پیدا می شه لپ تاپ هایی که از GPU های Nvidia Quadro یا AMD Firepro استفاده کنند .

می تونین یه سری به سایت HPN.ir بزنین . می تونین سفارش بدین براتون بیارن . قبلا یکی از کاربران یه لپ تاپ تقریبا با مشخصات شما می خواست این سایت اورده بود ( مدل HP 8570W )

با مراجعه به سایت ( و یا اگر تهرانین مراجعه به دفترش ) می تونین از مشخصات سخت افزاری لپ تاپ مورد نظرتون اطلاعات کسب کنین

آپدیت : طبق قیمت اعلام شده ، لپ تاپ HP 8570W با پردازنده i5 و گرافیک Nvidia Quadro 1000M و رم 8 می شه 3 میلیون . با توجه به اینکه قابلیت انتخاب سخت افزار مورد نظرتون رو دارین ، فکر کنم بتونین با 5 میلیون لپ تاپ مورد نظرتون رو سفارش بدین
    Last edited by Public Enemy; 06-03-2014 at 14:54.

6. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

از شما دوست عزیز هم تشکر میکنم
    quadro مد نظرم نیست چون تو بنچ مارکها پس از مقایسه دیدم که این quadro های ارزون از کارت های معمولی gforce مثل 770 gtx هم حتی ضعیف تر عمل میکنن و اون quadro هائی که تفاوتشون زیاد باشه خیلی خیلی گرون هستند و با این پولها نمیشه خرید برای همین برای render gpu هم از این گرافیک معمولی استفاده میکنم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این مثل اینه که یک cpu i7 رده قوی که قدرت بیشتری از یک xeon رده ضعیف داره اما قیمتشون تو یه رنج هستند
    حالا اگر بخایم یک xeon قوی بگیریم که از اون i7 رنج قویه هم خیلی قوی تر باشه یهو قیمتش 3 برابر میشه

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

دوست عزیز گفتم که کاملا قابل شخصی سازی هست . کارت گرافیک رو از بین Quadro 1000M , Quadro 2000M و AMD M4000 یکی رو انتخاب کنین .

در ضمن سایر مدل ها رو هم می تونین سفارش بدین

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آقای افشین لپ تاپ خوبی معرفی کردند
    لطفا افراد حرفه ای دیگه هم بیان و لپ تاپ پیشنهادیشونو بفرمایند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام
    دنبال لپ تاپی هستم که ترجیحا این خصوصیات را داشته باشه. از نظر کیفیت قطعات استفاده شده خیلی خوب باشه. نسبت به بقیه برند ها خرابی کمتری داشته باشه. البته میدونم به نحوه ی درست استفاده بر میگرده ولی در شرایط مساوی طول عمر قطعات بهتری داشته باشه . ترجیحا بدنه محکم و ضدخشی داشته باشه در عین حال سنگین نباشه. تا ۵ میلیون تومن میتونم پرداخت کنم. چون حداقل برای چند سال استفاده میکنم میخوام ترجیحا دارای بالاترین و جدیدترین تکنولوژی ها باشه تا با گذشت زمان خیلی قدیمی نشه و به قول معروف روی بورس بمونه. به دلیل کاری که انجام میدم متن زیاد میخونم و از اواسط سال آینده تصمیم دارم نرم افزارهای گرافیکی را یاد بگیرم و با لپ تاپ این کارو انجام میدم. کیفیت صفحه خیلی برام مهمه. ترجیحا نور پس زمینه کی بورد داشته باشه. خودم سونی رو دوست دارم ولی تعصبی ندارم و اگر لپ تاپ دیگه ای باشه که کامل تر باشه و کیفیت قطعاتش هم مثل سونی و اپل خوب باشه حتما اونو انتخاب میکنم.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ امیر تتلو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

سلام
    دنبال لپ تاپی هستم که ترجیحا این خصوصیات را داشته باشه. از نظر کیفیت قطعات استفاده شده خیلی خوب باشه. نسبت به بقیه برند ها خرابی کمتری داشته باشه. البته میدونم به نحوه ی درست استفاده بر میگرده ولی در شرایط مساوی طول عمر قطعات بهتری داشته باشه . ترجیحا بدنه محکم و ضدخشی داشته باشه در عین حال سنگین نباشه. تا ۵ میلیون تومن میتونم پرداخت کنم. چون حداقل برای چند سال استفاده میکنم میخوام ترجیحا دارای بالاترین و جدیدترین تکنولوژی ها باشه تا با گذشت زمان خیلی قدیمی نشه و به قول معروف روی بورس بمونه. به دلیل کاری که انجام میدم متن زیاد میخونم و از اواسط سال آینده تصمیم دارم نرم افزارهای گرافیکی را یاد بگیرم و با لپ تاپ این کارو انجام میدم. کیفیت صفحه خیلی برام مهمه. ترجیحا نور پس زمینه کی بورد داشته باشه. خودم سونی رو دوست دارم ولی تعصبی ندارم و اگر لپ تاپ دیگه ای باشه که کامل تر باشه و کیفیت قطعاتش هم مثل سونی و اپل خوب باشه حتما اونو انتخاب میکنم.
    لطفا تاپیک جدا بزنید

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •