تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 19

نام تاپيک: 1700 فقط برای ارتقای 4 قطعه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض 1700 فقط برای ارتقای 4 قطعه

سلام دوستان
    برای ارتقای چهار قطعه رم مادربرد سی پی یو و کارت گرافیک بهترین انتخاب برای من کدام هست ؟

می خوام لااقل برای سه سال بازی های نسل جدید رو جواب بده ...فعلا هم رم کمتر در نظر بگیرین، بعدا اضافه می کنم (بیشتر برای تعطیلات عید می خوام که سریعتر بگیرم)

اینم بگم من هزینه دقیقم 1680 تومن هست!یعنی دیگه هزار تومن بیشتر هم الان ندارم !
    کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار Hessam 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

M.B: GIGABYTE Sniper B5 -
    CPU: Intel Core i3 4130 -
    RAM: Corsair Vengeance 4GB DDR3 1600MHz -

VGA: MSI GTX 660 Ti Power Edition OC 2GB -

مدل دقیق پاور؟
    Last edited by Hessam 2; 06-03-2014 at 12:18.

3. 3 کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام
    پاورم 585B گرین هست...خوبه؟
    فقط چند تا سوال
    من core i5 نمی تونم بگیرم؟
    مادربرد ایسوس چی داریم..در حد و اندازه این مدل گیگا؟
    و اینکه اون کارت گرافیک کارت خوبیه؟قدرتش چقدر هست؟

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام
    پاورم 585B گرین هست...خوبه؟
    فقط چند تا سوال
    من core i5 نمی تونم بگیرم؟
    مادربرد ایسوس چی داریم..در حد و اندازه این مدل گیگا؟
    و اینکه اون کارت گرافیک کارت خوبیه؟قدرتش چقدر هست؟
    بله. کفایت می کنه پاور.
    خیر. کور آی 5 نمی تونید بخرید. بودجه کمه.
    مادربردهای سری H87 ایسوس می تونید بخرید.
    اما هرگز به پای این مدل گیگا نمی رسن - این مادربرد به صورت انحصاری برای گیمینگ ساخته شده:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد کارت گرافیک هم بله. خوبه. قدرتش رو تو سایت های خارج سرچ کنید و پیدا کنید.
    به هر صورت با بودجه ای که دارید، کارت قوی تر هم امکان پذیر نیست.

6. 2 کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

خب استاد من اگه i3 بگیرم چقدر افت کارایی( مثلا چند درصد) توی بازی ها احساس میکنم؟
    این مادر برد گیگا چیکار میکنه من زیاد تخصص سخت افزار ندارم بخونمم چیزی دستگیرم نمیشه؟(مثلا همه قطعات رو خودش اور میکنه قدرتش و میبره بالا؟!!)

و اینکه اون کارت گرافیک قویتر هست یا 760 ایسوس؟

و ترکیب زیر عیبش چی هست (من همینطوری طبق بودجه ردیف کردم زیاد سر در نمیارم!)

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

خب استاد من اگه i3 بگیرم چقدر افت کارایی( مثلا چند درصد) توی بازی ها احساس میکنم؟
    این مادر برد گیگا چیکار میکنه من زیاد تخصص سخت افزار ندارم بخونمم چیزی دستگیرم نمیشه؟(مثلا همه قطعات رو خودش اور میکنه قدرتش و میبره بالا؟!!)

و اینکه اون کارت گرافیک قویتر هست یا 760 ایسوس؟

و ترکیب زیر عیبش چی هست (من همینطوری طبق بودجه ردیف کردم زیاد سر در نمیارم!)
    فعلاً افت کارایی مشاهده نخواهید کرد. مگر در سال های آینده! چون فعلاً کور آی 3 برای بازی های روز دنیا، کفایت می کنه! بهتره تمرکزتون رو بر روی کارت گرافیک بذارید که مهم تر هست.
    لینکش رو باز کنید. توضیحات در مورد اون مادربرد نوشته شده کاملاً.
    خیر. با چنین بودجه ای، نمی تونید سیستمی بخرید که روش قصد اورکلاک داشته باشید! در واقع این سیستم، پتانسیل اورکلاک را ندارد. حتی سیستم شما هم ندارد.

در مورد لیست خودتون، از کارت گرافیک کم کردید و به پردازنده اضافه کردید! یقین بدونید که در اینصورت افت فریم در گیم رو بیشتر از سیستم پیشنهادی بنده احساس خواهید کرد!
    اون پردازنده ارزش خرید پایینی داره! چون تفاوت زیادی با کور آی 3 نداره و هرگز 200 هزار تومان ارزش هزینه ی بیشتر را دارا نیست و به هیچ عنوان توجیه پذیر هم نیست! باز اگر 100 اختلاف قیمت بود، کمی قابل توجیه بود. چون به همین مقدار میشه گفت ارزش هزینه ی بیشتر رو داره.

ضمناً با خرید مادربرد از چیپست H81 می تونید پردازنده ی بهتری بخرید. (حداقل 4570)
    که توصیه نمی کنم از این مادربرد استفاده کنید.
    Last edited by Hessam 2; 06-03-2014 at 14:30.

9. 2 کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

استاد تشکر
    خب رفتم مشخصات i3 رو دیدم دوال کور 3.4 بود با 3 مگ حافظه کش!

الان این قویتر هست یا cpu ی من؟_مال من 8400 E هست با 3 گیگ سرعت و 6 مگ کش!!)

من 760 یا 660 ti رو بزارم روی بورد فعلی خودم کار میکنه؟(با i3 چی...چند در صد قدرتش و نشون میده؟)

مادربرد 87 چه امکاناتی داره که 81 نداره و توصیه نمیشه!(آ خه یه جای دیگه هم خوندم یکی می گفت برای i5 خوب نیست)
    و اینکه 4440 و 4570 چه فرقی دارن؟ فقط نوشته هر دو چهار هسته ای هستن اما اولی 3.1 گیگ ، ولی دومی 3.2 گیگ هست!؟

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

این رو ببینید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خیر. بهتره قطعات فعلیتون رو بفروشید و نو بخرید که سیستم مناسب و سازگاری باشه. نه اینکه وصله پینه کنید!

اصولاً کارت گرافیک به پردازنده آنچنان که تصور می کنید وابسته نیست! هر کدوم وظیفه ی مجزا رو در سیستم ایفا می کنن.

خب H81 , P85 , B85 و اینا برای کاربری های اداری/تجاری/کافی نت ها و اینهاست. هیچگونه امکاناتی نداره که بخوایم بهش اشاره کنیم. شما لااقل اگر گیمینگ نشد، حداقل یک مادربرد خونگی (چیست H87) باید بخرید. به گونه ای که یک سیستم منطقی باشه.

مادربرد بیس یک سیستم هست! نمی تونید نسبت بهش کم توجه باشید! وگرنه در آینده مشکل پیدا می کنید. من نظرم همچنان بر روی همون اسنایپر گیگاست.

مقایسه ی 4440 با 4570: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تفاوت قیمتی این دو پردازنده، کاملاً مناسب و قابل توجیه! یعنی ارزشش رو داره شما 100 بیشتر بذاری و 4570 بخری.
    اما در مورد 4440 به نظر من ارزشش رو نداره 200 روش بذارید و اینو بخرید. چون تفاوتش با 4130 به اندازه ی 200 نیست. حداکثر 100 بیشتر ارزش داره! نه بیشتر!
    Last edited by Hessam 2; 06-03-2014 at 14:31.

12. این کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

سلام دوستان
    برای ارتقای چهار قطعه رم مادربرد سی پی یو و کارت گرافیک بهترین انتخاب برای من کدام هست ؟

می خوام لااقل برای سه سال بازی های نسل جدید رو جواب بده ...فعلا هم رم کمتر در نظر بگیرین، بعدا اضافه می کنم (بیشتر برای تعطیلات عید می خوام که سریعتر بگیرم)

اینم بگم من هزینه دقیقم 1680 تومن هست!یعنی دیگه هزار تومن بیشتر هم الان ندارم !
    مادربورد ASUS B85-Plus حدود 319
    رم Kingston HyperX Blu 1600MHz 4GB حدود 127
    گرافیک ASUS GTX 760 OC DCII 2GB GDDR5 حدود 899
    مجموعا 1691 تومن درمیاد!

البته بعدا باید یه رم 4 گیگ هم اضافه کنید...

پردازنده i3-4130 کاملا از e8400 قویتر هست!
    در تست های Passmark و GeekBench (32-bit) حدود 2.5 برابر امتیاز بالاتری گرفته.

i3-4130 و i5-4440 دقیقا 203 هزار تومن اختلاف قیمت دارند.
    که اگه بودجه داشته باشید، اختلاف کارایی قابل توجهی دارند.
    Last edited by amir200812; 06-03-2014 at 14:25.

14. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

آقا تشکر مقایسه خوبی بود قویتر از مال من هست
    بهتره قطعات فعلیتون رو بفروشید و نو بخرید که سیستم مناسب و سازگاری باشه. نه اینکه وصله پینه کنید!
    سیستم خودم بدون پاور رو چقدر میخرن
    E8400
    P5Q turbo
    HD 4850 xfx
    Ram 2 gig

اصولاً کارت گرافیک به پردازنده آنچنان که تصور می کنید وابسته نیست! هر کدوم وظیفه ی مجزا رو در سیستم ایفا می کنن.
    یعنی گلوگاه که ایجاد نمیکنه (i3 با 660 )

خب اچ 81 برای کاربری های اداری/تجاری/کافی نت ها و اینهاست. هیچگونه امکاناتی نداره که بخوایم بهش اشاره کنیم. شما لااقل اگر گیمینگ نشد، یک مادربرد خونگی باید بخرید. به گونه ای که یک سیستم منطقی خریداری کنین.
    مادربرد بیس یک سیستم هست! نمی تونید نسبت بهش کم توجه باشید! وگرنه در آینده مشکل پیدا می کنید. من نظرم همچنان بر روی همون اسنایپر گیگاست.

خب اون مادربرد سبزه گیگا رو هم رفتم دیدم خیلی گزینه و امکانات داشت که البته من حالیم نمیشد چین!
    حالا من اگه برم یه مدل خونگی بگیرم که عمری باشه بجز این و توی نسل قبلی اینتل چی بگیرم (Ivy یعنی...
    این خوبه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مقایسه ی 4440 با 4570: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تفاوت قیمتی این دو پردازنده، کاملاً مناسب و قابل توجیه! یعنی ارزشش رو داره شما 100 بیشتر بذاری و 4570 بخری.
    اما در مورد 4440 به نظر من ارزشش رو نداره 350 روش بذارید و اینو بخرید. چون تفاوتش با 4130 زیاد نیست!
    و اینکه به جای 4570 من 3320 بگیرم با 520 تومن خوبه بنظرت

کارت گرافیکم 570 تومن می مونه با پول فروش سیستمم یکی قوی میخرم نه؟

مثلا همون msi 660 ti که با مادربردش جور بشه

خوبه اینطوری؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •