تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: راهنمایی در مورد روش نصب ویندوز7 روی vaio sve15127

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    همين ورا

پيش فرض راهنمایی در مورد روش نصب ویندوز7 روی vaio sve15127

لب تاپ من ویندوز8 ارجینال داره میخوام به جای ویندوز 8 روی اون ویندوز7 نصب کنم. مشکل من اینجاست وقتی به مرحله انتخاب پارتیشن میرسم برای من 5 تا پارتیشن میاره با حجم های مختلف روی بعضی ها oem نوشته شده و روی بعضی دیگهmrs و روی یکی از پارتیشن ها primary نوشته شده . اما اجازه نصب روی هیچ کدوم از اونها رو به من نمیده لطفا من رو راهنمایی کنید چطور ویندوز7 روی لب تاپ نصب کنم

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

1 - تاپیک های قبل رو خونده باشین متوجه می شین .

در تاپیک های قبل بسیار توضیح در ارتباط با UEFI داده شده بود . به طور خلاصه می گم خودتون برین جستجو کنین .

ویندوز شرکتی 8/8.1به صورت UEFI و با پارتیشن بندی GPT نصب می شه . ویندوز 7 که از روی DVD بوت می شه ، در حالت Legacy بوت می شه که الزام نصبش پارتیشن بندی MBR هست .
    (یعنی وقتی لپ تاپتون با DVD بوت می شه ، برای نصب سیستم عامل پارتیشن بندی باید حتما MBR باشه )

پس نمی تونین ویندوز 7 رو در حالت Legacy نصب کنین . یا باید پارتیشن بندی رو MBR کنین ( که لازمش پاک کردن کلیه پارتیشن بندی هارد و پارتیشن بندی مجدد هست ) ، یا ویندوز 7 رو در حالت UEFI نصب کنین .

پس راه اول ----> از دست دادن کلیه اطلاعات

برای راه دوم ------> دو چیز نیاز دارین : ایمیج ویندوز 7 که از UEFI پشتیبانی کنه . ( قدیمی ها معمولا پشتیبانی نمی کنند . لذا باید آخرین ورژن رو دانلود کنین ) و یک فلش مموری بالای 4 گیگ که ایمیج رو روش رایت کنین

در آخر : نصب دستی ویندوز و یا تغییر سایز پارتیشن حاوی ویندوز ، باعث از بین رفتن درایو ریکاوری حاوی ویندوز اورجینال می شود .

3. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

asd

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    همين ورا

پيش فرض

ممنون از راهنمایی ،اگه امکانش هست در مورد روش دوم بیشتر توضیح بدید. و یه سئوال دیگه :در صورت استفاده از روش دوم درایو ریکاوری از بین میره یا نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •