تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: سوال در مورد لپ تاپ سونی سری Fit: لطفاً راهنمایی کنید بدجوری گیج شدم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    تهران

9 سوال در مورد لپ تاپ سونی سری Fit: لطفاً راهنمایی کنید بدجوری گیج شدم!

سلام،
    از اونجایی که لپ تاپ های سری فیت سونی ظاهر کاملاً شبیهی دارن، موقع خرید یه کمی گیج کننده بود برام.

من مدل SVF 152190 X رو پسند کردم و سفارش دادم، اما لپ تاپی که بهم تحویل دادن مدل SVF 152190 S هستش...

بدجوری تو ذوقم خورد، چون بعد از سرچ متوجه شدم که:
    مدل X رمش 8 گیگ و هارد دیسکش یک ترابایته...
    اما مدل S رمش 4 گیگه و هارد دیسکش 500 گیگ

حالا با این حال با فروشنده تماس گرفتم و گفتم این چه وضعیه! اما ایشون گفت خودش یه رم 4 گیگ دیگه نصب کرده و هارد دیسک رو هم خودش با اضافه کردن قطعه 1 ترابایت کرده...
    وقتی به Properties توی مای کامپیوتر مراجعه کردم، دیدم که RAM رو نوشته 8 گیگ و بعد از جمع زدن حجم درایو ها متوجه شدم که به 900 گیگ نزدیکه...

حالا به نظرتون این آقای فروشنده سر منو کلاه گذاشته؟

بدجوری نگرانم...

این نکته رو هم بگم که رشته من معماریه و بدجوری کارام گرافیک سنگین دارن و حجم فایلا هم زیادن...با این تفاسیر آیا این لپ تاپ مناسب کار من هست؟ اینم بگم که سی پی یوش i7 هستش.
    Last edited by Audrina; 05-03-2014 at 18:37. دليل: تکمیل اطلاعات پست!!!

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

من بودم پس میدادم. بدون هیچ شکی . این یه جور کلاهبرداریه. از کجا میدونی قطعات دیگه هم جابجا نشدن و دقیقا همونه! بعدش هم اون چه حقی داشته لبتاپ رو از حالت آک خارج کنه و کارتن اونو باز کنه؟ اصلا از کجا معلوم لب تاپ کهنه یا تعمیری نبوده؟ یه لب تاپ کارتن باز شده پشت ویترین اپل مک بوک ایر رو 200 پائین تر میدادند بازم نخریدم. اونوقت یارو داخل لب تاپ شما رو هم وصله پینه کرده
    Last edited by parsicola; 05-03-2014 at 18:54.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من بودم پس میدادم. این یه جور کلاهبرداریه. از کجا میدونی قطعات دیگه هم جابجا نشدن و دقیقا همونه! بعدش هم اون چه حقی داشته لبتاپ رو از حالت آک خارج کنه و کارتن اونو باز کنه؟ اصلا از کجا معلوم لب تاپ کهنه یا تعمیری نبوده؟ من یه لب تاپ کارتن باز شده پشت ویترین اپل مک بوک ایر رو 200 پائین تر میدادند بازم نخریدم.
    نه، لپ تاپ کاملاً نوــه و پشت ویترینی نبود و جلوی خودم باز شد و چسباش رو خودم تو خونه کندم... حالا تو اون فاصله کوتاه نمیدونم امکانش بوده قطعه عوض کنه؟!
    حالا این رم 4 گیگ رو میگه 8 کرده و توی پراپرتیز مای کامپیوتر هم 8 گیگ مینویسه راسته؟

پروفشنال oOomid.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

نه، لپ تاپ کاملاً نوــه و پشت ویترینی نبود و جلوی خودم باز شد و چسباش رو خودم تو خونه کندم... حالا تو اون فاصله کوتاه نمیدونم امکانش بوده قطعه عوض کنه؟!
    حالا این رم 4 گیگ رو میگه 8 کرده و توی پراپرتیز مای کامپیوتر هم 8 گیگ مینویسه راسته؟
    سلام
    نگران نباش 8 گیگت درسته
    هارد هم همون 900 درسته
    خیالتون راحت باشه و از لپ تاپ جدیدتون لذت ببرید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

هم میشه گفت کلاه گذاشته هم نه.اره راست گفته رمش همون ۸هست اما با دست کاری.درسته رمش درسته اما همون اکی که تو سایتا جست وجو میکنید نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •