سلام خدمت دوستان عزیز یه سوال حرفه ای دارم.
من میخام یه دیتاگریدویو بسازم در سی شارپ که تعداد متغیری سطر و ستون دارد(کاربر وارد می کند) بعد در هر خانه این جدول یک عدد می گزارم و بعد از آن شروع می کنم به پیمایش این جدول پیمایش به این گونه است که باید از یک خانه شروع کنیم و به خانه های دیگر برویم به گونه ای که تمام خانه ها را پیمایش کنیم مثلا ابتدا وارد خانه {0و0} بشویم بعد خانه هایی که میتواند در آن ها برود ذخیره شده بعد یکی را انتخاب میکنیم دوباره خانه های اطراف خانه ای که انتخاب شده را ذخیره میکنیم و وارد یکی از آن ها میشویم آنقدر این کار را ادامه میدهیم تا به نقطه ای برسیم که دیگر راهی وجود نداشته باشد سپس شروع میکنیم از خانه های ذخیره شده استفاده میکنیم و دوباره از خانه های ذخیره شده پیمایش را شروع میکنیم تا در نهایت تمام خانه هایی که میتوان به روش های مختلف وارد آن ها شد پیمایش شوند سپس به سراغ خانه دیگر میرویم و این اعمال را تا رسیده به نقطه پایانی روی آن خانه انجام میدهیم و با این صورت تمام رکورد های یک جدول با شروع از یک خانه خاص پیمایش می شوند دقت کنید فقط حرکت به سمت بالا و پایین و چپ و راست مجاز است و حرکت ضربدری ممنوع می باشد.
با تشکر