تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: کم نشدن صدای کیس

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali 2990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    کره ی زمین

پيش فرض کم نشدن صدای کیس

سلام صدای فن های کیس من خیلی اذیت میکنه یه صدای سوز مانندی داره تو یه تاپیک خوندم فن هارو روغن کاری کنم کردم صداش کم شد ولی 2 3 روز بعد به حالت عادی برگشت تو یه جای دیگه دیگه هم خوندم که به برنامه speedfan سرعت فن ها رو کم کنم بازم فرقی نکرد.
    بچه ها چیکار کنم صداش داره منو دیوونه میکنه

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم افزار و ویندوز
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    شـهــرکــرد

پيش فرض

شما ابتدا باید مطمئن شوید صدا مربوط به کدام فن است. فن cpu یا فن کیس .

اگر با روغن کاری صدای فن کاهش پیدا نکرد ابتدا وارد بایوس شوید سپس در قسمت کنترل فن ها ابتدا فن ها را در وضعیت smart قرار دهید و سیستم را ریست نمایید . اگر دور فن ها کاهش پیدا نکرد . باید انها را تعویض نمایید. دور بالای فن cpu می تواند به دلیل خراب شدن خمیر cpu نیز باشد. دماها و دور فن را با نرم افزار زیر چک کنید. پیشنهاد من فن های green است.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از vissoto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام صدای فن های کیس من خیلی اذیت میکنه یه صدای سوز مانندی داره تو یه تاپیک خوندم فن هارو روغن کاری کنم کردم صداش کم شد ولی 2 3 روز بعد به حالت عادی برگشت تو یه جای دیگه دیگه هم خوندم که به برنامه speedfan سرعت فن ها رو کم کنم بازم فرقی نکرد.
    اگه فهمدید کدوم فن هست و با زوغن کاری و خاک گیری هم درست نشد بهترین راه تعویض فن است

5. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال millad1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    طهران-همیشه در تهرانپارس ...

پيش فرض

عمر فنهایت تمام شده و باید ببینی کدوم فن را باید عوض کنید

اگر با روغن کاری صدای فن کاهش پیدا نکرد ابتدا وارد بایوس شوید سپس در قسمت کنترل فن ها ابتدا فن ها را در وضعیت smart قرار دهید و سیستم را ریست نمایید . اگر دور فن ها کاهش پیدا نکرد . باید انها را تعویض نمایید. دور بالای فن cpu می تواند به دلیل خراب شدن خمیر cpu نیز باشد. دماها و دور فن را با نرم افزار زیر چک کنید. پیشنهاد من فن های green است.

کد:
    اگه فهمدید کدوم فن هست و با زوغن کاری و خاک گیری هم درست نشد بهترین راه تعویض فن است
    البته انتخواب دم دستی فن گریین هست
    مشکل اینجا است که اکثرا از فیلتر گرد و غبار درون کیس استفاده نمیکنند تا گرد و خاک وارد سیستم نشود و در طولانی مدت کل کیس با قطعات توش را به فنا میدهد
    فیلتر ضد گردو غبار گریین هم خوبه

7. این کاربر از millad1388 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali 2990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    کره ی زمین

پيش فرض

کد:
    سلام تو بایوس smart fan پیدا نکردم ولی یه گزینه بود به نام silent fan که اونو اتنخاب کردم بعد از اون صداش بالا پایین میشه(تو پردازش های کم ساکت میشه موقع پردازش سنگین دوباره سر و صدا میده) .حالا این گزینه مشکلی برای قطعات نداره؟با نرم افزار speed fan چک کردم دمای سی پی یو فرقی نکرده بود نظر شما چیه؟

9. این کاربر از ali 2990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم افزار و ویندوز
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    شـهــرکــرد

پيش فرض

سلام

این گزینه هیچ مشکلی برای قطعات به وجود نمی اورد زیرا اگر لازم باشد چرخش فن افزایش می یابد تا از بالا رفتن دما جلوگیری شود.

حالا حداقل هنگام شنیدن موسیقی (بدون جلوه های بصری) یا دانلود (مخصوصا شبانه) صدای فن ها کاهش می یابد زیرا این کارها حداقل

مصرف CPU را دارند.

البته پردازش هایی هم وجود دارند که نرم افزاری در حال اجرا نیست ولی cpu درگیر شده و دور فن ها بالا میرود مانند تبلیغات به صورت فلش در

سایت ها.

کاربر فعال انجمن طراحی صفحات وب kian98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    در لباس هایم

پيش فرض

سلام.

این فن ها رو به هیچ وجه روغن کاری نکنید و مگه فن موتور ماشینه.
    تنها کاری که باید بکنید پشت کیس رو باز کنید و جارو برقی رو بیارید و بگیریدش توی کیس تا گرد هارو بمکه. بعد هم بچسبونینش جلوی تمامی فن های کیس تا همه رو تمیز کنه. با دستمال و اینجور چیزها هم نمیشه. اصلا هم نترسید،جارو برقی قطعات کیس رو نمیکشه. چون یا بیشترشون بزرگ هستند یا اون کوچیک ها بسته شده اند توی قطعات. من هین کار رو کردم اصلا صدایی دیگه ازش نمیاد. کیس زود به زود توش گرد میگیره.

12. 3 کاربر از kian98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •