اين تاپيم حدود مخصوص دانولد مبدل هاي اين نرم افزا ر به نرم افزار هايي مانند مايا و تريدي مكس و بلعكس است اين برنامه است !
اين تاپيم حدود مخصوص دانولد مبدل هاي اين نرم افزا ر به نرم افزار هايي مانند مايا و تريدي مكس و بلعكس است اين برنامه است !
مبدل براي 3ds max 6
اين مبدل مي توانيد انيميشن هاي تري دي مكس را به تري دي گيم استوديو تبديل كند ! البته اين برنامه فقط براي تري دي مكس 6 هست و در پست هاي آينده سعمي مي كنم ورژن هاي بيشتري براي مكس بزارم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مبدل براي MAX 4/5
اين مبدل مي توانيد انيميشن هاي تري دي مكس را به تري دي گيم استوديو تبديل كند ! البته اين برنامه فقط براي تري دي مكس 4/5 هست و در پست هاي آينده سعمي مي كنم ورژن هاي بيشتري براي مكس بزارم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مبدل نقشه براي MAX 3/4/5/6
اين مبدل فايل هاي تريدي مكس را به نقشه در تري دي گيم استوديو تبديل مي كند ... حتي Spline ها را هم ساپورت مي كند !
مبدل براي MAYA
اين مبدل مي توانيد انيميشن هاي مايا را به تري دي گيم استوديو تبديل كند !
مبدل هاي ديگري هم هست براي تبديل زبان برنامه نويسي تري دي گيم استوديو به دلفي يا C++ ولي بايد اول بدونم استقبال شده بعد مي ذارم !
محسن برای تبدیل به سی شارپ چیزی نداری؟؟؟؟؟
فكر نكنم باشه ولي براي C++ دارم ... حالا بازم يه سرچي مي كنم !
درخواست
تو رو خدا اون قيافت رو عوض كنمMoh3en_DDD
من قست بي احترامي ندارم
ولي هر وقت مي بينم
ببخشيد اين پيشنهاد را مي تونستيد با پيام خصوصي بگوييد ولي اينم برا ي اينكه شما بي جواب نمونيد :نوشته شده توسط simsevil
من حدود 5 -6 بار آواتارم را عوض كردم و يكي از دوستان گير داد كه چقدر آواتار عوض مي كني ... منم به خودم قول دادم كه ديگه عوض نكنم ..... !
شما مي تونيد عكس من را براي خودتون ----- كنيد جيگر !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)