تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: سیستم در حد 4تومن بدون مانیتور برای اجرای روان برنامه 3dmax

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض سیستم در حد 4تومن بدون مانیتور برای اجرای روان برنامه 3dmax

سلام
    من میخواستم بدونم بهترین سیستمی که میشه با 4تومن برای 3dmax بست چه سیستمی هست...؟
    اگه ممکنه کمک کنید.
    من خودم سیستمی رو در نظر دارم ولی احساس میکنم این سیستم با این قیمت(حدود5تومن) برای اجرای 3dmax زیاد هست.
    ممنون میشم پیشنهاداتتون رو برای بهتر بستن سیستمم بدونم...
    فقط اینم بگم که اگه طوری پیشنهاد بدید که هم 3dmax روان اجرا بشه و هم بازی ها رو به بهترین شکل اجرا کنه ممنون میشم...
    با تشکر.
    system
    Motherboard:Asus-intel LGA 1150 maximus VI formula
    Cpu:intel LGA 1150 Haswell-core i7 4770k or 4770
    VGA:Asus-nvidia geforce GTX 760 OC DCII 3GB GDDR5
    Memory:Gskill-4*8GB DDR3 2666 Mhz Cl12
    Hard:WD-Caviar black 64Mb sata 6.0Gb/s 7200RPM 1TB
    فقط پاور و dvd writer و کیس میمونه که اونارو نمیدونستم بر چه مبنایی باید انتخاب میکردم ئلی در کل تمومه توانم 4تومن هستش...اگه میشه کمکم کنید....شرایطم ضروری هستش.

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار Hessam 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

فکر می کنم 5 تومن برای کاربری شما حداقل باشه! اگر انتظار متناسبی داشته باشید:
    این سیستم حدود 5 میلیون در میاد.
    برای کاهش قیمت، می تونید رم 8 گیگ، بخرید تا 420 دیگه کاهش پیدا کنه.
    اما کارت نوشته شده، بازی های امروز رو روی رزولیشن فول اچ دی در حد مطلوب اجرا می کنه. اما آینده دار نیست! رو آینده اش حساب نکنید خیلی.
    اما برای بازی های امروزی کاملاً کفایت می کنه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

فکر می کنم 5 تومن برای کاربری شما حداقل باشه! اگر انتظار متناسبی داشته باشید:
    این سیستم حدود 5 میلیون در میاد.
    برای کاهش قیمت، می تونید رم 8 گیگ، بخرید تا 420 دیگه کاهش پیدا کنه.
    اما کارت نوشته شده، بازی های امروز رو روی رزولیشن فول اچ دی در حد مطلوب اجرا می کنه. اما آینده دار نیست! رو آینده اش حساب نکنید خیلی.
    اما برای بازی های امروزی کاملاً کفایت می کنه.

ممنون بابت پیشنهاد ولی همونطور که خدمتتون عرض کردم من زیاد انتظاری از بازی ندارم...بیشتر برای 3Dmax این سیستم رو میخوام ولی متاسفانه هیچ ایده ای از کامپیوتره متوسط یا ایده ال برای اجرای روان این برنامه ندارم...اگه ممکنه بیشتر توضیح و پیشنهاد بدبد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

یه سوال دیگه هم داشتم که ممنون میشم جواب بدید...
    اگه بخوام در حد یادگیری و بسیار آماتور از 3dmax استفاده کنم(با لپتاپ لنوو z500 i7) مشکلی برای اجرای روون برنامه
    دارم؟

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار Hessam 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

یه سوال دیگه هم داشتم که ممنون میشم جواب بدید...
    اگه بخوام در حد یادگیری و بسیار آماتور از 3dmax استفاده کنم(با لپتاپ لنوو z500 i7) مشکلی برای اجرای روون برنامه
    دارم؟
    خب اگر کارتون آماتور هست، می تونید به طور موقت پردازنده ی i5 و رم 8 گیگ خریداری کنید.
    به طور کلی من نوت بوک رو برای کار شما توصیه نمی کنم. حتی برای استفاده ی آماتور!

اما از پاسخ دادن به سوال شما هم مطمئن نیستم که مشکلی ایجاد می کنه یا خیر. تست نکردم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام.دوستان ببینید پس سیستمم رو میخوام اینطوری ببندم خوبه. کسی نظری داره بگه.

m.b:gigabyte ga-z87xuhd4h
    cpu:corei7 4770
    vga:asus gtx 760 oc
    ram:kingston hyperx blue 1600 4gb*2
    case:enermax clipeus
    hard:1tb7200 rpm
    dvd: pioneer 24x
    الویت درجه اول3dmax بعد بازی

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.دوستان ببینید پس سیستمم رو میخوام اینطوری ببندم خوبه. کسی نظری داره بگه.

m.b:gigabyte ga-z87xuhd4h
    cpu:corei7 4770
    vga:asus gtx 760 oc
    ram:kingston hyperx blue 1600 4gb*2
    case:enermax clipeus
    hard:1tb7200 rpm
    dvd: pioneer 24x
    الویت درجه اول3dmax بعد بازی
    سلام.
    لطفا تاپیک جدا بزنین.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

خب اگر کارتون آماتور هست، می تونید به طور موقت پردازنده ی i5 و رم 8 گیگ خریداری کنید.
    به طور کلی من نوت بوک رو برای کار شما توصیه نمی کنم. حتی برای استفاده ی آماتور!

اما از پاسخ دادن به سوال شما هم مطمئن نیستم که مشکلی ایجاد می کنه یا خیر. تست نکردم.
    ببینید من یه سیستم آینده دار میخوام.
    یعنی اشکالی نداره اگه گرافیکش کمتر شد یا پردازنده ی خیلی قوی ای نصب نکردم...
    برای من مهم مادربورد و سیستم خنک کننده ی سیستم هستش.میخوام تو این زمینه کامپیوتر مشکلی نداشته باشه(به نظر خودم همون مادربوردی که خودم گفتم برای این شرایطی که میگم معقول باشه البته حتما شما اساتید پیشنها های بهتری خواهید داشت) که اگه مثلا 6ماه بعد پول دستم اومد بتونم راحت ارتقا بدم کامپیوتر رو...
    ولی با اینحال دوست دارم تواین 6ماه تا 1 سال که قرار هست پول دستم بیاد دوست دارم روون با 3dmax کار کنم.ممنون میشم با توجه به شرایط سختی که گفتم یه پیشنهاد خوب بدید...

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظر من با توجه به اینکه نرم افزار مکس رو بصورت مقدماتی و اولیه میخواین انجام بدین میتونین فعلا گرافیک متوسطی تهیه کنین و در آینده در صورت نیاز به پردازشهای گرافیکی سنگین ، گرافیک مربوطه رو تهیه کنین. ( مگر اینکه گیمر باشین و بخواین گیمها رو در تنظیمات بالا اجرا کنین )
    در کل به نظرم سیستم پیشنهاد شده در پست دوم مناسبه.
    انتخاب مادربورد بالاتر هم بیشتر برای کاربری های اورکلاکینگ و استفاده از مولتی کارتهای گرافیک کاربرد داره.

10. این کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

به نظر من با توجه به اینکه نرم افزار مکس رو بصورت مقدماتی و اولیه میخواین انجام بدین میتونین فعلا گرافیک متوسطی تهیه کنین و در آینده در صورت نیاز به پردازشهای گرافیکی سنگین ، گرافیک مربوطه رو تهیه کنین. ( مگر اینکه گیمر باشین و بخواین گیمها رو در تنظیمات بالا اجرا کنین )
    در کل به نظرم سیستم پیشنهاد شده در پست دوم مناسبه.
    انتخاب مادربورد بالاتر هم بیشتر برای کاربری های اورکلاکینگ و استفاده از مولتی کارتهای گرافیک کاربرد داره.
    من بازی واسم مهم نیست ولی اگه بشه یه سیستم بست ک هم بشه باش 3dmax کار کرد و هم بازی کرد هم اعتراضی ندارم
    ولی در کل نرم افزار 3dmax و آینده دار بودن سیستم واسم خیلی مهمتر هستش...
    من در مورده مادربورد پیشنهادی در پست دو نظری ندارم چون اطلاعاتم در اون حد نیست که بدونم چه مادربوردی آینده دار هست و چه مادربوردی نیست و به اقا حسام اعتماد میکنم.
    ولی در رابطه با کیس دوست دارمابن رو نصب کنم case:cm storm sniper gaming
    کولر هم اگه ممکنه با توجه به این کیس پیشنهاد بدید...هرچندتا لازم هست مشکلی نیست...
    باز هم ممنون.با نظر اقا حسام هم موافقم میشه پردازنده ی core i5 و رم8 استفاده کرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •