تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: مشکل کارت گرافیک گیگا 430

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض مشکل کارت گرافیک گیگا 430

کارت گرافیک سیستم gv-n430 2g دیشب کامپیوتررا که روشن کردم سیستم تصویر نداشت کیس را که بازکردم دیدم فن کارت گرافیک نمی چرخد فن ذخیره داشتم جایگزین کردم باز هم نمی چرخید و تصویرندارم کارت را روی سیستم دیگه تست کردم بازهم را نیافتاد.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

کارت گرافیک سیستم gv-n430 2g دیشب کامپیوتررا که روشن کردم سیستم تصویر نداشت کیس را که بازکردم دیدم فن کارت گرافیک نمی چرخد فن ذخیره داشتم جایگزین کردم باز هم نمی چرخید و تصویرندارم کارت را روی سیستم دیگه تست کردم بازهم را نیافتاد.
    اگه با یک فن دیگه هم درست نشد شاید مدار مربوط به فن مشکل پیدا کرده

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

یک آی سی شش پایه پشت کارت گرافیک هست که با اهمتر یک طرف راه میده و یکطرف دیگه راه نمیده عکس میزارم ممنون .

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

یک آی سی شش پایه پشت کارت گرافیک هست که با اهمتر یک طرف راه میده و یکطرف دیگه راه نمیده عکس میزارم ممنون .
    اگه آی سی باشه تست آی سی به این صورت نیست

5. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

مهرداد جان ممنون بردم نمایندگی گیگابایت گارانتی آواژنگ قرارشده هماهنگ کنه به من خبر بده .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام من هر کاری میکنم گرافیکم نصب نمیشه از سایتش هم نرم افزارشو دانلود کردم بازم ارور میده .مشکل تصاویر هم ندارم فقط گرافیکم نصب نمیشه

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام من هر کاری میکنم گرافیکم نصب نمیشه از سایتش هم نرم افزارشو دانلود کردم بازم ارور میده .مشکل تصاویر هم ندارم فقط گرافیکم نصب نمیشه
    مدل گرافیک و ویندوزتون رو بگید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

ویندوز من 7و مدل گرافیک من gv-nx72g512p2هستش اروری هم که میده موقع نصب گرافیک
    (thy nvidia setup progrem could not locate any drivers that are compatible with your current hardware.setup will now exit)
    سی دی خود گرافیک را میزارم هم همین پیغام را میده از سایتش هم دانلود کردم همینطور
    ممنون میشم کمکم کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

ویندوز من 7و مدل گرافیک من gv-nx72g512p2هستش اروری هم که میده موقع نصب گرافیک
    (thy nvidia setup progrem could not locate any drivers that are compatible with your current hardware.setup will now exit)
    سی دی خود گرافیک را میزارم هم همین پیغام را میده از سایتش هم دانلود کردم همینطور
    ممنون میشم کمکم کنید
    پیغامی که داده معنیش اینه که این درایور با سخت افزار شما سازگار نیست حالا یا درایور درست دانلود نشده و نصب نشده یا میتونه از نوع و ورژن ویندوزتون باشه از سایت خودش درایور رو گرفتید یا سایت انویدیا؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

پیغامی که داده معنیش اینه که این درایور با سخت افزار شما سازگار نیست حالا یا درایور درست دانلود نشده و نصب نشده یا میتونه از نوع و ورژن ویندوزتون باشه از سایت خودش درایور رو گرفتید یا سایت انویدیا؟
    قبلا هم این ویندوز نصب بود من ویندوز 8 نصب کردم خوشم نیومد دوباره 7 نصب کردم این مشکل ایجاد شده سیدی خود گرافیک هم این پیغام را میده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •