تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: ATTRIB!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

13 ATTRIB!!

من یه خرابکاری اساسی کردم (دلیلش بماند):
    وارد cmd شدم و پس از اینکه وارد c شدم عبارت زیر را زدم :
    attrib -h -s /s /d
    توضیح نمیدم که الان چی شده چون کسی که وارد باشه میدونه الان چه گندی تو سیستمم خورده!!!!!
    حالا اگه کسی میدونه باید چه کنم که همه چی بشه مثل روز اولش لطفا بگه!
    خواهشا کسانی که نمیدونن این کار چه بلایی سر کامپیوترشون میاره خودسر و از روی کنجکاوی اقدام به این کار نکنن!!صبر کنید اگه جوابی داده بشه خودتون میفهمید!

کاربر فعال انجمن سرویس های آنلاین mohammadi_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

Attrib +s +h *.*
    اگه فقط تو درایو سی بودید همین کافیه.اگه تو شاخه سیستم یا ویندوز بودید جریان فرق داره

مهم نسیت با ریست سیستم اکثر پرمیشن های کلیدی. برمیگردن حالت پیشفرض . شما فقط تو درایو فرمان رو بزنید تا سیستمیا بره پی کارش و فلدرا بمونه.ساب فولدر ها با اجرای برنامه مربوط به همون قسمت. پرمیشنشون برمیگرده
    تا جایی که من مطلع هستم فرمان اندو برای این فرمان نیست . مگر ریپیر بشه سیستم یا رستور:rolleyes:
    Sent from my GT-N7100
    Last edited by mohammadi_4u; 28-02-2014 at 23:38.

پروفشنال mohammad_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام اینطور که معلومه اولا نمیشه گفت گند زدید
    حالا برای اینکه برگرده برعکس این دستور رو میشه زد ولی درست نیست اینکارو انجام بدین چون اونوقت همه فایل ها و پوشه ها مخفی و سیستمی میشن .
    به نظرم بهتره برنامه febooti file tweak رو نصب کنید و فایل های سیستمی رو درست کنید !
    لینک دانلود برنامه :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

Attrib +s +h *.*
    اگه فقط تو درایو سی بودید همین کافیه.اگه تو شاخه سیستم یا ویندوز بودید جریان فرق داره

مهم نسیت با ریست سیستم اکثر پرمیشن های کلیدی. برمیگردن حالت پیشفرض . شما فقط تو درایو فرمان رو بزنید تا سیستمیا بره پی کارش و فلدرا بمونه.ساب فولدر ها با اجرای برنامه مربوط به همون قسمت. پرمیشنشون برمیگرده
    تا جایی که من مطلع هستم فرمان اندو برای این فرمان نیست . مگر ریپیر بشه سیستم یا رستور:rolleyes:
    Sent from my GT-N7100
    ممنون ولی اینجوری همه فایلها سیستمی و مخفی میشن!در ضمن کل درایو بوده(ویندوز و ...)!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام اینطور که معلومه اولا نمیشه گفت گند زدید
    حالا برای اینکه برگرده برعکس این دستور رو میشه زد ولی درست نیست اینکارو انجام بدین چون اونوقت همه فایل ها و پوشه ها مخفی و سیستمی میشن .
    به نظرم بهتره برنامه febooti file tweak رو نصب کنید و فایل های سیستمی رو درست کنید !
    لینک دانلود برنامه :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون ولی من فرق این همه فایلو از کجا بدونم کدوم سیستمی هست کدوم نیست ؟؟کل درایو با subfolder ها به این شکل دراومده!

کاربر فعال انجمن سرویس های آنلاین mohammadi_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

سلام
    اگه شما تو درایو سی تنها این فرمان که گفتم بزنید کفایت میکنه چون درایو سی که بجز فولدرا مخفی باید باشه فایلهای بوت .شاخه ویندوز هم که نیازی نیست چون خودشون با توجه به کاربرد برمیگرده عادی.چیزی که قابل رویته درایو سی و دستاپه نه چیز بیشتر .
    مثلا شما desktop.ini. رو دستاپ رو هزار بار تغیر اتریب بدید بازم خودش هاید سیستمی میشه با حذف .بعضی جاها این خاصیتو داره.
    یه رستور یکروزه رو اعمال کنید

Sent from my GT-N7100

پروفشنال mohammad_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

ممنون ولی من فرق این همه فایلو از کجا بدونم کدوم سیستمی هست کدوم نیست ؟؟کل درایو با subfolder ها به این شکل دراومده!
    می تونید از روی یک سیستم دیگه نگاه کنید ببینید کدوم باید سیستمی باشه و مخفی . همین

داره خودمونی میشه mlk0000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    همه ایران که چه عرض کنم کل جهان سرای من است...

پيش فرض

waki68 عزیز کاری نکردی که عزیزانی هم که می گن تو درایو C اگر این کار رو کردی و ... به کدی که این عزیز زده دقت نکردن اس و دی آخر کد، کل فایلهای درایو رو تغییر می ده.
    پیشنهاد من هم اینه که یا با این ویندوزت سر کن یا یکی دیگه نصب کن یا ریپیرش کن.
    چون واقعا کاری نیست که undo داشته باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •