سلام. اول از همه معذرت میخوام اگه تاپیک رو جای اشتباهی ایجاد کردم. نمی دونستم باید کجا بپرسم. من یه مشکل با یاهو آیدیم و بالطبع با ایمیل یاهو ی خودم پیدا کردم که هر چقدر تلاش کردم و راهنماهای انگلیسی رو خوندم باز فایده ای نداشت! من پسورد آیدیم رو فراموش کردم. وقتی اون گزینه عدم دسترسی به ایمیل یا آیدی رو می زنم 3 تا گزینه داره. هر کدوم رو که می زنم حداکثر یه alternative email نشون میده که راهنمای ریست کردن پسورد رو به اون آدرس می فرسته. اما مشکل اینه که نمی دونم من اشتباه کردم یا یاهو آدرس ایمیل دیگه ای به جز خودش رو قبول نمی کنه! دقیقا آدرس همون ایمیلی هستش که من پسوردش رو فراموش کردم. یه بار نمی دونم چیکار کردم سوالهای امنیتی رو ازم پرسید که یکیش رو درست می زدم. یکی دیگه رو هر چی می زدم قبول نمی کرد. حالا نمی دونم به خاطر حروف کوچیک بزرگ بود ایراد می گرفت یا نه. به هر حال بعد همون یه بار دیگه هر کار می کنم دیگه اون سوالات امنیتی رو نمی پرسه تا شاید امتحان کنم و جواب صحیحش یادم بیاد! چیکار باید بکنم؟ خیلی به این آیدیم نیاز دارم. نیاز نداشتم ولش می کردم می رفتم یه ایمیل و آیدی دیگه می ساختم!