تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 33

نام تاپيک: مشاوره برای سیستم رندرینگ تا7-8 تومن...( مشاوره نهایی )

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض مشاوره برای سیستم رندرینگ تا7-8 تومن...( مشاوره نهایی )

سلام دوستان
    چند وقت پیش یه تاپیک زدم تا در مورد سیستم رندرینگی که میخوام بخرم مشاوره بگیرم آقای اشراقی و آقا حسام عزیز کمک زیادی به من کردند ، اما به پیشنهاد آقا حسام به این نتیجه رسیدیم تا یک ماه صبر کنیم تا قطعات جدید تری و مناسبتری رو بگیریم. قصد دارم تو همین هفته و قبل از عید ببندم چون بعد عید معلوم نیست چه بلایی سر قیمتا بیاد و گرون شه یا نه!!!!

من کلا تو انتخاب کارت گرافیک مشکل اساسی داشتم که کلی تحقیق تو سایتها و فروم های مختلف کردم که مربوط به CGwork بودن . به این نتیجه رسیدم کهدوتا کارت گرافیک بگیرم
    یکی برای viewPort و دیگری برای gpu رندرینگ.....

سیستم پیشنهادی آقا حسام این بود :
    ........... حذف شد

حالا چیزایی که من میخوام داشته باشم با تحقیقات جدیدم

cpu : 4930k
    cpu cooling : corsare water h100i liquid
    main : asus x79 مدلشو نمیدونم؟؟؟؟ فکر کنم rampage خیلی گرون در میاد برای همین x79 رو نوشتم اما اگه بشه باهاش اورکلاک کرد پردازنده رو ، و مشکلی ساز نباشه برای سیستم به صورت کلی
    ram : 32gb مدلشو نمیدونم راهنماییم کنید لطفا ؟؟؟؟
    Vga :1x quadro k2000 ,1x 780TI
    PSU : چند وات نمیدونم؟؟؟ چون دوتا کارت گرافیک دارم
    SSD 128gb : مدلشو نمیدونم؟؟؟ فکر کنم الان سامسونگ بهترین رو داره
    h.d.d : یه 1 ترابایت دارم اگه فکر میکنید مدل و سرعتش خوبه دیگه الکی خرج نکنم . مدلش اینه:
    WD Caviar Green WD10EARS 1 Terabyte (1tb) SATA/300 IntelliPower 64MB
    dvd : samsung 24x
    case : نمیدونم ؟؟؟؟یه کیس جا دار و خنک میخوام چون دوتا گرافییک و واتر کولینگ دارم باید خنک باشه ولی خواهشا زیاد گرون نباشه . ساده هم باشه از این کیسای رنگ ووارنگ خشم نمیاد

اگه لطف کنید و راهنمایی کنید که بهترین سیستم رو با کمترین قیمت و بهترین کارایی جمع کنیم عالی میشه. بسیار ممنونم پیشاپیش
    Last edited by night lord; 27-02-2014 at 16:34.

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

یه مسئله دیگه در مورد مادربرد این که ، یه جا دیدم یه بنده خدایی برای مادربرد سیستمش که سه تا گرافیک داشت میخواست مشاوره بگیره که صحبت از انواع مادربرد بود و نمیدونست کدومو انتخاب کنه به شرح زیر

Finally in case there would be 3 graphics card, which mother-board would you choose ?
    (16x 8x 8x : Asus Z87-WS C2)
    (8x 8x 4x Asus Z87-DELUXE C2/Asus Z87-PRO C2)
    (8x 4x 4x Asus Z87-EXPERT C2)
    (8x 8x 2x : Asus Z87-PLUS C2)
    فرق این 16x 8x 8x تو مادر بردها چیه؟ چون دوتا کارت گرافیک میخوام ببندم فکر کنم باید بهش دقت بشه.......؟

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار Hessam 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام

جناب نایت لورد! بنده سیستمی که ماه قبل به شما معرفی کردم رو در حال حاضر هرگز قبول ندارم!!!!

این سیستم برای همون ماه قبل بود!! الان اوضاع خیلی متفاوت شده!! هم اوضاع قیمت. هم موجودی و هم تجربه ی انسان ها که خود بنده باشم!! به مراتب میشه سیستم بهتری معرفی کرد که سازگار تر، بهینه تر و منطقی تر با شرایط شما باشه!

لذا بهتره جدول رو حذف کنید تا سیستم بهتر معرفی بشه بهتون.

کارت گرافیک هم نمی تونید دو تا بخرید!! مگر اینکه دو تا یک برند و یک مدل باشن جهت کراس فایر یا اس ال ای! اینطور نیست که یه کارت برای رندر باشه و یکی برای بازی! اصلاً شدنی نیست چنین چیزی!! مگر اینکه هر دفعه جدا کنید کارتی که نیمخواید و اون یکی رو وصل کنید که اینکار عذرخواهی می کنم، دیوانگیه!!

ضمناً متاسفانه هارد دیسک مناسبی هم برای رندرینگ ندارید. اون وسترن گرین رو به نظرم بفروشید به قیمت دست دوم!

موتور رندرهای شما چی بود؟ بفرمایید...
    Last edited by Hessam 2; 27-02-2014 at 16:02.

4. 2 کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    یعنی انقدر فرق کرده اوضاء
    جدول رو هم الان حذف میکنم ، چشم

این انتخاب گرافیک داره منو دیوانه میکنه ، من این چند وقت خیلی تحقیق کردم . خیلی جاها بحث (کدوم گرافیک رو بخرم) داغ بود . اکثرا به این نتیجه رسیده بودن که دو تا کارت دو ببندن تو دو تا اسلات بدون SLI یا CrossFire و تو نرم افزار 3d یکیش رو برای
    ویوپورت معرفی کنن و تو نرمافزار رندرینگ اون یکی رو برای gpu رندرینگ . که اونایی که بسته بودن هم راضی بودن . روی این حساب من این دو کارت رو انتخاب کردم وگرنه من که تا حالا امتحان نکردم ببینم چی پیش میاد . و فکر میکنم مانیتور رو به کارت gtx متصل میکنن و کارت quadro فقط محاسبات رو تو نرمافزار انجام میده که اصلا کانیتور بهش متصل نمیشه ....
    یه نمونه از اون فرومها:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من از vray RT و maxwell استفاده میکنم و در آینده احتمالا Arion .

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

بله. اوضاع که زیاد فرق کرده! تازه سیستم پیشنهادی امروز هم هیچگونه تضمیمی براش وجود نداره که ماه بعد سیستم بهتر بشه ارائه کرد یا خیر!!

بودجه ی شما برای خرید دو کارت گرافیک اصلاً نمی رسه! مگر اینکه پردازنده ی 4 هسته ای 4820K خریداری کنید یا قطعات سطح پایین و کمی غیرمنطقی بخرید که ارزشش رو نداره!
    من تا حالا چنین چیزی نشنیدم که یه کارت برای رندر و یکی دیگه برای گیم بر روی یک برد و بدون اس ال ای یا کراس فایر بشه کانفیگ کرد!! با فرض اینکه بشه! مطمئنید از پسش بر میاید و تنظیمات خاص و پیشرفته جهت پیکربندیشون وجود نداره؟!

خب. موتورهای رندری که فرمودین، مشخصه که کارت گرافیک با اهمیت تر از پردازنده خواهد بود برای شما!!

حالا من یه پیشنهادی دارم برای شما! شما حاضری یک کارت جی تی ایکس تیتان بلک که به زودی وارد بازار کشور میشه، بخری؟! هم برای بازی باشه و هم برای رندرینگ! چطوره؟
    میشه قدرتمندترین کارت گرافیک تک هسته ای جهان رو بهش لقب داد!!!

در مورد گیم چیزی نفرمودین که چه انتظاری دارین و در چه حدی گیم بازی می کنید و بر روی چه رزولیشنی؟ مدل مانیتور چیه؟!
    Last edited by Hessam 2; 27-02-2014 at 16:50.

7. این کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

والا حقیقت نمیدونم چطور میشه این دوتا کارت رو با هم بست و استفاده کرد ولی میدونم خیلیا بستن ( حتی دیدم دوتا 780 رو با یک 660 بستن) . ولی به خاطر همین هم یه مقدار میترسم که بخرم و نتونم ببندم.
    اینجا هم یکی دقیقا همین سوال رو پرسیده و راهنماییش کردن که میشه بست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اما اگه بشه با یه کارت به نتیجه معقول رسید من که از خدا میخوام . در مورد تیتان بلک هم به خاطر ترس از بستن دوتا کارت گرافیک و گرفتار شدن ، خیلی تحقیق کردم و اتفاقا بسیار مورد خوبی هستش برای رندرینگ ولی نمیدونم چه زمانی وارد بازار میشه و قیمتش چقدره؟ فکر کنم بالای 5 تومن باشه که خیلی گرونه و به صرفه نیست.
    گیم هم بازی میکنم و گرافیک گیم برام بسیار مهمه وگرنه اصلا بازی نمیکنم ولی کم بازی میکنم ، بیشتر رندر میگیرم تا گیم بازی کردن .
    مانیتورم229h asus ml که پنل IPS . هستش . 1920 1080 کافیه

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

خب پس همون تیتان عالیه! بهترین انتخابه! قییمتش قطعاً زیر 4 میلیون خواهد بود! ما به شما زیر 4 تومن تحویل میدیم!
    من حدود 3/5 انتظار قیمت دارم برای این کارت و یقین دارم قبل از عید در ایران موجود خواهد بود!

من هم مثل شما نمی دونم در مورد نصب دو کارت! البته بستنش روی یک برد که کاری نداره! همه بلدن! اما پیکربندی نرم افزاری و شاید سخت افزاریش ملاک هست. باز اگر بخواید، من از کارشناسان فنی می پرسم ببینم تجربه دارن یا نه!

اما احتمالاً باید شرایطی فراهم باشه که شما بتونی از یک کدوم از این کارت ها یا همزمان در لحظه استفاده کنی.
    یا مثلاً یه کار دیگه هم میشه کرد! پشت دو کارت، دو تا خروجی (پورت) داره!
    - شما هر وقت خواستی بازی کنی، کابل اچ دی ام ای رو به کارت گیم وصل می کنی.
    - هر موقع خواستی رندر بگیری، کابل رو به کارت کواردو وصل می کنی. شاید کمی غیرمنطقی به نظر برسه. اما به نظرم کارت دیگری رو از مدار اصلی خارج خواهد کرد و به طور موقت غیر فعالش می کنه.

مشکلی که وجود داره اینه که هر دو همزمان نمیشه! مگر اینکه شما دو تا مانیتور داشته باشی! در اینصورت هر دو کار رو میشه همزمان انجام داد. اینجوری به نظرم بشه. اما باز مطمئن نیستم. باید بپرسم.

در نهایت به نظرم شما در آینده بتونی دو تا کارت تیتان بلک ببندی! بعداً دیگه میشه رویایی!!! از کارت کواردو 4000 هم قدرتمندتر خواهد بود در رندرهای مبتنی بر گرافیک که اصطلاحاً Physically Based نامیده میشن.

ضمناً مادربرد پیشنهادی قطعاً Asus P9X79 WS خواهد بود. در خریدش، شک نکنید! البته من Rampage IV Black Edition برای شما مد نظرم بود که خداست! اما خب بودجه نمی رسه و باید به Asus P9X79 WS اکتفا کرد.
    Last edited by Hessam 2; 27-02-2014 at 18:02.

10. این کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vahid-suarez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

Workstation: Dual Xeon E5-2650v2 | ASUS Z9PE-D8 WS | Quadro K4000 + EVGA Titan | 64GB Crucial 1600CL9 | Intel 910 PCI-E SSD | Antec 1300w
    خوب اين سيستمي هست كه تو امضاي جناب stream نظر من رو چند وقت پيش به خودش جلب كرده بود !!! راستش منم خيلي دوست دارم بدونم چه جوري ميشه از ٢ تا كارت گرافيك مختلف تو يك سيستم استفاده كرد ؟!!!

12. این کاربر از vahid-suarez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

Workstation: Dual Xeon E5-2650v2 | ASUS Z9PE-D8 WS | Quadro K4000 + EVGA Titan | 64GB Crucial 1600CL9 | Intel 910 PCI-E SSD | Antec 1300w
    خوب اين سيستمي هست كه تو امضاي جناب stream نظر من رو چند وقت پيش به خودش جلب كرده بود !!! راستش منم خيلي دوست دارم بدونم چه جوري ميشه از ٢ تا كارت گرافيك مختلف تو يك سيستم استفاده كرد ؟!!!
    این سیستم به راحتی 15 میلیون رو رد می کنه!!

----------------------------------------------------------------

جناب night lord. الان از آرمان (مدیر انجمن) پرسیدم! میگه مشکلی نداره. شما دو کارت رو یک برد نصب می کنی. کارتی که گیمینگ هست، یه خروجی میده به مانیتور. کارت کواردو هم بدون خروجی و فقط با پین پاور رو اسلات خودش نصب میشه.
    اینطور که ایشون فرمودن، موقع رندر، کواردو فعال خواهد بود. موقع گیم، کارت گیمینگ. هر دو به صورت همزمان هم می تونن کارشون رو انجام بدن. مشکلی نداره و در کاربری های مختص همدیگه هم دخالت نمی کنن.
    Last edited by Hessam 2; 27-02-2014 at 17:48.

14. 2 کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

این سیستم به راحتی 15 میلیون رو رد می کنه!!

----------------------------------------------------------------

جناب night lord. الان از آرمان (مدیر انجمن) پرسیدم! میگه مشکلی نداره. شما دو کارت رو یک برد نصب می کنی. کارتی که گیمینگ هست، یه خروجی میده به مانیتور. کارت کواردو هم بدون خروجی و فقط با پین پاور رو اسلات خودش نصب میشه.
    اینطور که ایشون فرمودن، موقع رندر، کواردو فعال خواهد بود. موقع گیم، کارت گیمینگ. هر دو به صورت همزمان هم می تونن کارشون رو انجام بدن. مشکلی نداره و در کاربری های مختص همدیگه هم دخالت نمی کنن.
    درسته یه سرچ کردم تو نت دیدم احتمالا به این صورت هستش که فقط مانیتور از کارت gtx میگیره و کارت کوادرو باید توی نرمافزار 3dmax به عنوان محاسبه کننده پردازش های ویوپورت تعیین میشه و برای رندر gpu هم توی نرمافزار رندرینگ کارت gtx به عنوان
    کارت رندرینگ در نظر گرفته میشه . اینطوری میشه یه ویوپورته سریع داشت با quadro و در عین حال هم رندر با gpu گرفت و هم گیم بازی کرد با کارت gtx از نظر قیمت هم از یه کارت کوادرو خوب ارزونتر در میاد . درسته؟

خوب حالا که موضوع حل شد چه سیستمی پیشنهاد میدید؟ که نه سیخ بسوزه نه کباب...! یعنی هم قیمت خوب هم پرفورمنس مناسب . البته اینم بگم من تا 10 تومن برای این سیستم گذاشتم کنار ولی نمیخوام بیشتر از 7-8 تومن خرجش کنم ولی اگه تو انتخاب برند ها مجبور بشم هزینه بیشتر کنم این کار رو انجام میدم آقا حسام . پس ریشو قیچی دست شما .... فقط کچلش نکنیم ...

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •