با درود.
لطفا راهکار های خودتون رو برای مواقعی که دلتون گرفته بگید تا همگی استفاده کنید.
وقت هایی که از ته دل آرزو می کنید که " ای کاش هیچوقت به دنیا نیومده بودم! // یا ای کاش همین حالا خلاص می شدم! "
ممنون.
با درود.
لطفا راهکار های خودتون رو برای مواقعی که دلتون گرفته بگید تا همگی استفاده کنید.
وقت هایی که از ته دل آرزو می کنید که " ای کاش هیچوقت به دنیا نیومده بودم! // یا ای کاش همین حالا خلاص می شدم! "
ممنون.
این حالت در خیلی مواقع به سراغ جوونای مردم ! میاد
ورزش
مطالعه کتاب مورد علاقه
هنر ( موسیقی - فیلم - خطاطی - نقاشی .... )
سفر ( حتی کوتاهش )
همه اینا توی اون موقعیت میتونه حال آدمو عوض کنه
راستش این حالت خیلی برای من پیش اومده ، سعی میکنم همون لحظه دنبال چیزی برم که خوشحالم کنه یا حواسمو پرت کنه .
مثلا با مادرم صحبت میکنم . میرم بیرون پارکی یا کلا سعی میکنم با مشغول شدن به کاری یکم دوربشم از این جور چیز ها ....
بعضی وقت ها هم که حالم خیلی بده گریه میکنم .![]()
شما بگو این حالت لعنتی واسه کی پیش نیومده؟ خواه ناخواه واسه همه جوونای بدبخت ایرانی پیش میاد دلیلش هم ناامیدی از آینده و زندگی هست
من در این جور مواقع با متن های طنز خودمو سرگرم میکنم از همین متن ها که تو فیس بوک و جملک و این چرت و پرتا به اشتراک گذاشته میشه![]()
علتش زندگی مدرن هست .که باعث تنهایی ادمها شده . وقتی نیاز های اجتماعی که جز نیاز های اولیه هست تامین نشه همینه .
مثلا فیس بوک و وی چت و ... شما فقط داری چیزی که تو ذهنت رو تایپ میکنی . یعنی صدای همو نمیشنوین . یعنی لحن همو نمیدونید .یعنی عکس العمل واقعی طرف رو تو صورتش نمیتونید ببینید .یعنی نمیتونید تماسی داشته باشید و دراخر یعنی معاشرت نمیکنید
باور کنید قدیم ها که این جور ارتباطات نبود همه چی بهتر بود .
من میرم با یکی حرف میزنم وقتی اینجوری میشم . اگه کسی هم نباشه موزیک .تاثیر اولی خیلی بیشتره موزیک خیلی طول میکشه حال ادمو عوض کنه تازه اگه بدتر نکنه![]()
Last edited by pcgamer; 02-03-2014 at 13:59.
انقر وضعیف اقتصادی بد شده ، دیگه ارزو به رویا برامون تبدیل شده ......![]()
وضو میگیرم یا دو رکعت نماز میخونم یا قرآن ...
خیلی تاثیر داره چنان ارامشی به انسان میده
که هیچ قرص ارامبخشی نمیده وقتی خیلی دلم گرفته باشه گریه میکنم ...![]()
یه هنز فری و یه اهنگ ملایم و یه چای توپ تو حیاط خونه "
یا یه دوش گرفتن و یا گوش دادن به دو آیه قران واقعا تاثیر گذاره .یه تست کنید:rolleyes:
Sent from my GT-N7100
بسا کسا که به روز تو آرزومندند
اگه اینطوری فکر کنید دچار یاس و ناامیدی نمیشید و زبونم لال افکار انتحاری به سرتون نمیزنهالبته قبول دارم اینگونه اندیشیدن خیلی خیلی مشکله
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)