سلام
من دو روزه که دندونم رو عصب کشی کردم و الان با یه ماده سفید که یکمی متمایل به خاکستری هست پر شده. اول فکر کردم تازه هست و ممکنه رنگ دندونم بشه اما هنوز همون رنگه. این چه ماده ای هست ؟ نمیشه رنگ دندونم باشه ؟ چیکار کنم الان ؟
سلام
من دو روزه که دندونم رو عصب کشی کردم و الان با یه ماده سفید که یکمی متمایل به خاکستری هست پر شده. اول فکر کردم تازه هست و ممکنه رنگ دندونم بشه اما هنوز همون رنگه. این چه ماده ای هست ؟ نمیشه رنگ دندونم باشه ؟ چیکار کنم الان ؟
Last edited by amin_947; 27-02-2014 at 10:00.
مگه اولین باره دندون پر میکنی ؟
نه دیگه ، هر رنگی باشه تا آخر همون رنگ می مونه . همچین فرقی هم نداره . کی به داخل دهنت نگاه میکنه ؟؟!!!
سلام دوست عزیز...این تاپیک رو هم مطالعه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ماده امالگام هست و همین رنگ خاکستری هست و حتی مسواک درست نزنین رنگش به مرور تیره تر میشه
ماده سفید یا همون کامپوزیت رو معمولا برای دندانهای اسیاب و عصبکشی شده استفاده نمیشه چون شکننده تر هست( البته مواد جدید دیگه این ضعفها رو ندارن و میشه از کاپوزیت هم استفاده کرد ولی تخصص و کار بیشتری برای دکتر داره)
بهتره شما این دندان رو روکش کنید هم به دندون پر شده اسیب نمیرسه هم ظاهر ورنگ کاملا طبیعی دندان میشه.
ممنون از دوستان
امکان داره برم این رو در بیارم و از همون کامپوزیت استفاده کنم یا دیگه کار از کار گذشته ؟ (دندون 4 بالا هست)
برای شدن که میشه ولی اینکار زیاد درست نیست هم به دندونتون اسیب بیشتری وارد میشه هم هزینه بیشتری داره براتونبهترین کار همون هست برید روکش کنید و خیالتون هم راحت میشه.
این مواد خاکستری مقاومتشونم خیلی پایینه بعد 2 3 سال خورد میشه و کنده میشه من قبلا 2 تا از دندونامو با همین مواد پر کرده بودن
موادای جدیدی اومده که باهاش دندونو روکشم میکنن رنگ دندونم هست ولی گرونن
بستگی به جنس و کیفیت مواد داره
متاسفانه مواد چینی استفاده میشه که این اتفاق میفته
وگرنه جنس اروپایی و امریکا هرگز همچنین اتفاقی نخواهد افتاد
بحث روکش هم کاملا با مواد پرکردن دندان جداست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)