سلام.
از دوستان برنامه نويس خواهش مي كنم به اين سوال من جواب بدهند.
چطوري مي تونم سيستم كامنتينگ پرشين بلاگ را براي سايتم بگذارم؟!
با تشكر.
سلام.
از دوستان برنامه نويس خواهش مي كنم به اين سوال من جواب بدهند.
چطوري مي تونم سيستم كامنتينگ پرشين بلاگ را براي سايتم بگذارم؟!
با تشكر.
یعنی می خوای که برای نظرات سایت خودت از پرشین بلاگ استفاده کنی (وای بر صاحب سایتی که بخواد از پرشین بلاگ استفاده کنه)
خب می تونی لینک اون کامنت رو داخل صفحت بذاری ولی براحتی نمی تونی بفهمی که چندتا نظر ثبت شده (یعنی به بازدید کنندگان بگی)
من هم نیاز دارم. اما منظور پسر خوب اینه که یه چیزی مثل پرشین بلاگ باشه. نا مال اون رو. یعنی کار اون رو انجام بده
سلام.
پسر خوب ممنون از اينكه اين مسئله به اين مهمي اشاره كردي! راستش منم مي خواهم بدونم! از عزيزان حرفه اي در اين زمينه كه در انجمن حضور دارند لطفن راهنمايي كنند.
با تشكر.
یکی از دوستام چنین سرویسی رو داده
لینکش رو پیدا کردم می ذارم
خوب دوست خوبم جناب msnasiri قبل از اینکه من این تاپیک رو ببینم جواب دادند...
آره عزیز از این سیستم من استفاده کن... راحت ، ساده ، سریع ، رایگان....
و اما یه مژده واسه اونایی که میخوان عضو بشن یا شدند:
بزودی یک تکونی با این سیستم خواهم داد....به قولی میخوام بترکونم!
قراره یه سری امکانات عالی اضافه بشه... یعنی آماده است در مرحله جزئییاته
به عنوان مثال حتی شما میتونی برای سیستم خودتو قلب بسازید و یا اینکه عنوان سایتتون رو حتی تو صفحه کامنت استفاده کنید
و یه سری امکانات دیگه که نمیخوام لو بدم....
پس همین الان به جمع کاربران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بپیوندید![]()
نوشته شده توسط Ali_Moradi
سلام.
من از اين سيستم استفاده كرده ام و سيستم بسيار خوبي هست. خب از اينكه اين خبر را مي شنوم خوشحال شدم. بهتون تبريك مي گم. موفق باشيد.![]()
فقط تا كي بايد منتظر تغييرات احتمالي باشيم؟!
با تشكر.
اقاي مرادي پيشنهاد ميكنم كه كاري كنيد كه تعدا نظرات هم نشون داده بشه. البته من خودم هم اكنون از اين سيستم واقعا جالب استفاده ميكنم. ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو تغییرات جدید برطرف شده... و هم میتونید برای هر مطلب یه قسمت نظرات مجزا گذاشته بشه... و هم تعداد نظرات رو نشون میده...نوشته شده توسط Ahmadra
تغییرات هم بزودی و کمتر از یک ماه دیگه اعمال میشه...
و اگه بازهم کاربران گرامی پیشنهادی داشتند که مفید باشه حتماً مدنظر قرار میگیره...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)