تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: داغ شدن باتری در حد آتش گرفتن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض داغ شدن باتری در حد آتش گرفتن

سلام، لپ تاپ مدل ACER 5750G با گارانتی سازگار (گارانتی به اتمام رسیده) دارای مشکلی می باشد به شرح زیر:
    در زمانی که لپ تاپ روشن می باشد و باتری (به لپ تاپ) و آداپتور (به برق و لپ تاپ) متصل است، باتری به شدت داغ می شود و چراغ باتری به رنگ نارنجی و حالت چشمک زدن تغییر میکند و بعد از خاموش کردن لپ تاپ و جداکردن باتری با قرار دادن باتری در محیط سرد، 4 ساعت طول می کشد تا دمای باتری به حدی برسد که قابل در دست گرفتن باشد.(فقط در شرایط لپ تاپ روشن متصل به باتری و برق شهر این مشکل وجود دارد در شرایط دیگر مشکلی ندارد).
    به نظر شما مشکل از کدام قسمت است؟ باتری، آداپتور و یا لپ تاپ و راه حل پیشنهادی شما چیست؟
    با تشکر

کاربر فعال انجمن لپ تاپ امیر تتلو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

باتری خراب شده و درست سوییچ نمیشه بنظرم باید تعویض بشه بعد دوست عزیز داغ ترین چیز رو هم 5 دقیقه در یخچال بزاری سرد میشه چجوری باتری شما 4 ساعت داغ میمونه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

ممنون از پاسخ شما دوست عزیز، پس من به فکر یک باتری یدکی باشم..
    واقعا باتری داغ میشه مخصوصا مرکز باتری و طول میکشه تا خنک بشود و صدای نویزی که معمولا از آداپتور شنیده میشود از باتری شنیده میشود و بوی مواد شیمیایی استفاده شده در قطعات الکترونیکی احساس می شود، خدا رو شکر که منفجر نشد و باتری sonya ژاپن 6 سلولی هستش، البته استفاده من نادرست بود، مدت طولانی دایم روشن و بجای دو کامپیوتر دسکتاپ فعالیت میکرد و همینطور برنامه هایی که به عنوان بهبود کار کرد باتری کنترل باتری رو از ویندوز گرفته و توانایی انجام کنترل صحیح رو ندارن نصب کرده بودم که مجموعه این عوامل باعث رخ دادن این حادثه شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •