خواب دلیل اینکه تاپیک زدم حساسیت موضوع و همینطور بی سابقه بودنشه ..
شوخی نیست حداقل 22 قتل از سن 13 سالگی اون هم توسط یک خانوم ! میشه با بررسی پرونده قتلهای زنجیره ای تاریخ متوجه خاص بودن و همینطور بی نظیر بودن این جنایتها شد ...
بسیار تکان دهندست خبر ... فکر میکنم هنوز امریکا و جهان در شوک هستند و به دلیل اینکه پرونده در مرحله بازپرسی هستش خیلی صداش در نیومده ...
اول از همه از مشرق نیوز خبر رو میذارم :
میراندا باربور Miranda Barbour نوزده ساله در ماه نوامبر ۲۰۱۳ (آبان ۹۲) به جرم قتل یک مرد ۴۲ ساله با سلاح سرد، بازداشت و زندانی شد. خبرگزاری فرانسه از واشنگتن گزارش داد: این زن آمریکایی (یکشنبه) در گفتگو با روزنامه محلی دیلی آیتم Daily Item که در شهر سانبری در ایالت پنسیلوانیا منتشر میشود، گفت: قتلی که به خاطر آن دستگیر و زندانی شده، در واقع آخرین قتل از یک سلسله قتل زنجیره ای است که وی در سرتاسر آمریکا و به ویژه در ایالت آلاسکا مرتکب شده است. وی در پاسخ به پرسش خبرنگار در مورد تعداد قتل هایی که مرتکب شده است گفت: «از بیست و دومین نفری که کشتم به بعد، دیگر تعداد افرادی را که به قتل رسانده ام، نشمردم!»
اظهارات این زن، پلیس آمریکا را در سرتاسر این کشور بر آن داشت تا پرونده های قتلی را که طی سال های گذشته بدون یافتن قاتل بسته شده اند، دوباره بررسی کند تا شاید ارتباطی میان آن قتل ها و این زن پیدا شود.
میراندا باربور در گفتگو با این روزنامه محلی گفت، در دوران کودکی مورد تعرض قرار گرفته و به همین دلیل تصمیم به قتل مردان گرفته است. وی اعتراف کرد نخستین بار در سن ۱۳ سالگی به تحریک مردی که در یک فرقه شیطان پرست در آلاسکا عضویت داشت، مرتکب قتل شده است.
...................................
من اضافه کنم خبر ناقصه و شوهرش هم در برخی قتلها باهاش مشارکت کرده که در بالا اشاره نشده ..
وکیل پرونده درخواست تست روانشناسی از این خانوم و شوهرش رو کرده تا بتونه با اثبات جنون رافع مسئولیت کیفریشون بشه ...
دادستان پرونده سریعا درخواست اعدام کرده .. !
حالا ببینیم چی میشه ... شاید حداقل برای حقوق دانها پیگیریه پرونده این جانی جالب باشه ..