تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: مشکل در پارتیشن بندی لپ تاپ asus n550jv

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض مشکل در پارتیشن بندی لپ تاپ asus n550jv

سلام
    دوستان یه لپ تاپ asus n550jv خریدم
    4 تا پارتیشن primary داره
    2 تاش مخفی هستند
    و دو تا هم که یکی درایو c که حدود 370 گیگ هست و اون یکی هم که درایو d هست حدود 580 گیگ
    الان یه مشکلی دارم !
    نمی تونم اصلا پارتیشن extended ایجاد کنم!
    تا بحال بیشتر از 100 تا هارد و لپتاپ و پارتیشن بندی کردم!!! اصلا گزینه extended وجود نداره
    از نرم افزار paragon partition manager 11 هم استفاده کردم که اصلا گزینه extended فعال نیست!
    می گن نمیشه با ویندوز بیش از 4 تا پارتیشن primary ایجاد کرد(من امتحان نکردم)
    من با نرم افزار paragon حدود 8 تا پارتیشن ایجاد کردم
    سوالم اینه:
    آیا این همه درایو primary به سیستم آسیب نمی زنه؟(کلی سرچ کردم ولی همون مطالب تکراری بیش از 4 تا نمی شه! و بیشتر از 4 تا باید extended باشه و...)
    چطور می تونم پارتیشن extended ایجاد کنم؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان یه لپ تاپ asus n550jv خریدم
    4 تا پارتیشن primary داره
    2 تاش مخفی هستند
    و دو تا هم که یکی درایو c که حدود 370 گیگ هست و اون یکی هم که درایو d هست حدود 580 گیگ
    الان یه مشکلی دارم !
    نمی تونم اصلا پارتیشن extended ایجاد کنم!
    تا بحال بیشتر از 100 تا هارد و لپتاپ و پارتیشن بندی کردم!!! اصلا گزینه extended وجود نداره
    از نرم افزار paragon partition manager 11 هم استفاده کردم که اصلا گزینه extended فعال نیست!
    می گن نمیشه با ویندوز بیش از 4 تا پارتیشن primary ایجاد کرد(من امتحان نکردم)
    من با نرم افزار paragon حدود 8 تا پارتیشن ایجاد کردم
    سوالم اینه:
    آیا این همه درایو primary به سیستم آسیب نمی زنه؟(کلی سرچ کردم ولی همون مطالب تکراری بیش از 4 تا نمی شه! و بیشتر از 4 تا باید extended باشه و...)
    سلام .

در هارد دیسکهایی که بصورت mbr شناسایی شده اند حداکثر 4 پارتیشن primary میتوانید داشته باشید . برای اینکه پارتیشنهای بیشتری بسازید آخرین پارتیشن نباید بصورت Primary بلکه باید Extended باشد (یعنی سه پارتیشن primary و یک extended) .

3. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم افزار و ویندوز
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    شـهــرکــرد

پيش فرض

سلام .

در هارد دیسکهایی که بصورت mbr شناسایی شده اند حداکثر 4 پارتیشن primary میتوانید داشته باشید . برای اینکه پارتیشنهای بیشتری بسازید آخرین پارتیشن نباید بصورت Primary بلکه باید Extended باشد (یعنی سه پارتیشن primary و یک extended) .
    اگر به صورت GPT هارد را شناسایی کنیم این محدودیت ها در مورد پارتیشن های primary دیگر وجود ندارد؟

5. این کاربر از vissoto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر به صورت GPT هارد را شناسایی کنیم این محدودیت ها در مورد پارتیشن های primary دیگر وجود ندارد؟
    اگر هارد دیسک بصورت GPT شناسایی شده باشد میتوانید تا 128 پارتیشن primary بسازید . دقت کنید که اگر میخواهید روی این هارد دیسک که بصورت GPT هست سیستم عامل نصب کنید سیستم حتماً باید UEFI داشته باشد .

7. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آقا من الان 8 تا درایو primary درست کردم پاراگون mbr را برابر صفر نشون می ده!
    یعنی من محدودیت برای ساخت درایو primary ندارم!
    سوالم اینه:
    کدومش بهتره primary یا extended

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آخرین پارتیشن خالیه یعنی دیلیت کردم ولی نشد یعنی باز هم extended غیر فعاله!

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی من محدودیت برای ساخت درایو primary ندارم!
    سوالم اینه:
    همانطوریکه گفته شد هارد دیسکهایی که بصورت mbrد، initialized شده اند نهایت چهار عدد پارتیشن primary میتونید بسازید . در صورتیکه سعی کنید بیشتر از این پارتیشن primary بسازید ممکن هست به حالت Dynamic دربیاد پس دقت کنید .

یا این همه درایو primary به سیستم آسیب نمی زنه؟
    در صورتیکه بصورت اصولی انجام شده باشد ؛ خیر ، آسیبی وارد نمیشود .

همانطوریکه قبلاً هم گفتم . آخرین پارتیشن Primary باید حذف شود و فضای unallocated شده را بصورت Extended بسازید . یا اینکه میتونید آن پارتیشن Primary را به پارتیشن logical کانورت کنید.

به نیازهای خودتان بستگی دارد . اگر تعداد زیادی درایو میخواهید بسازید با توجه به محدودیت در تعداد پارتیشنهای Primary در حالت mbr ؛ پیشنهاد میشود که بغیر از پارتیشنهای System , Active , Boot که بایستی بصورت Primary باشند الباقی بصورت logical باشند .

آخرین پارتیشن خالیه یعنی دیلیت کردم ولی نشد یعنی باز هم extended غیر فعاله!
    یک عکس کامل از Disk management ویندوز بذارید . با برنامه paragon کار نکردم ولی در برنامه acronic طبق عکس زیر باید تیک logical را بزنید.

11. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ممنون از پاسخ جامعتون ولی گفتم آخرین پارتیشن و با پاراگون جابجا کردم به طوری که آخرین پارتیشن unallocated شد ولی باز extended ایجاد نکرد!نمی دونم چرا asus اپارتیشن بکاپ و تو آخرین پارتیشن گذاشته و primary کرده! این هم عکسی که خواسته بودید بگید دقیقا چیکار کنم ! باور کنید تا بحال بالای 100 تا هارد و پارتیشن بندی کردم !

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم افزار و ویندوز
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    شـهــرکــرد

پيش فرض

یک بار هم با نرم افزار زیر یکی از پارتیشن های غیر ضروری را delete کنید و دوباره بسازید ببینید اجازه ساختن پارتیشن logical را می دهد یا خیر.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. این کاربر از vissoto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اول باید درایو بکاپ asus و جابجا کنم ! راه حل ساده ای برای جابجایی درایو وجود نداره؟!در ضمن مطمئنا مشکل از نرم افزار نیست ! چون قبلا چندین بار اینکار رو باهاش کردم!

16. این کاربر از reza1078 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •