من بعد از چندروز قیمت کردن و گشت و گذار سه مدل مانیتور هست که میخواستم بدونم کدومش نسبت به دیگری برتری داره
asus vx238h
asus vx229h
lg 23ea63v
ممنون![]()
من بعد از چندروز قیمت کردن و گشت و گذار سه مدل مانیتور هست که میخواستم بدونم کدومش نسبت به دیگری برتری داره
asus vx238h
asus vx229h
lg 23ea63v
ممنون![]()
Asus vx238h
از زمان پاسخ گویی فوق العاده کم ۱ میلی ثانیه بهره میبرد
در عوض IPS ندارد و قیمت جهانیش ۱۸۰ دلار است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Asus vx229h
دارای پنل IPS هست با ۱۷۸ درجه زاویه دید استمنتها ایراد پنل IPS زمان تاخیر بیشتر هست که اینجا در سایت رسمیش زده ۵ میلی ثانیه به علاوه اینکه زیاد ناراحت نباش چون خود من باشم همیشه بین ۲ مدل گیج میشم
ولی من همیشه پنل IPS را ترجیح میدهم اون هم وقتی فقط ۱۵۰ دلار باشد البته قیمت داخلش نیاز به گفتن نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از من میشنوی ال جی نگیر اصلا رضایت بخش ظاهر نشده
Last edited by millad1388; 25-02-2014 at 08:09.
رفتم سایت ASUS دیدم مدل ۲۳ اینچ ۲ تا بلندگو روی مانیتور داره
1.5W x 2 Stereo RMS
برای همین گرونتر باید باشه
ولی مانیتور ۲۲ اینچ فاقد بلنگو هست که به هیچ عنوان مهم نیستدر عوض با پنل AH-IPS کیفیت رنگ و زاویه دید بسیار بهتری خواهید گرفت
باز هم انتخواب با شما است شاید زمان تاخیر مانیتور براتون مهم باشه![]()
خودمم همین فکرو کردم در هر حال چون بیشتر بودن اینچ برام مهم بود و بازار هم به اعتراف یکی از فروشندگان خالی از کالا شده تا در سال آینده با قیمت بالاتری فروخته بشه من vx238 رو خریدم و از نحوه بسته بندی و تعداد زیاد و متنوع کابلها نشون میده که ایسوس یه سرو گردن از ال جی بالاتره اون هم وقتی که مونیتور 23ea63v کابل دی وی آی نداره
فقط یه مشکل دارم این تصویر مانیتور فیت اسکرین نیست شما اطلاع دارید چطور میشه تصویر رو بزرگ کرد کارت گرافیکم ati hd 5570 هستش با رزولوشن 1080 پی
ممنون دوست عزیز
حالا که گرفتی مبارکت باشه
5570 یکمقدار بهتر از 4670 است هر دو با ۳۲۰ هسته جریانی نسلهای قدیمی VLIW 5 خوبند برای بازیهای سال 2009 و نه بیشتر مثلا GRID میتونی بازی کنی و لذت ببرید
ولی اگر من بودم مدل ۲۲ اینچ را میخریدمهر چند که با تلویزیون بازی میکنم
اون هم ۳۲ اینچ سونی
البته قراره بکنمش ۳تا ۳۲ اینچدر کل اصلا برای سبک بازی کردن من مانیتور بدرد نمیخوره
من براحتی میتونستم ۴۰ اینچ هم بخرم ولی زیادی پیکسلها درشت مییشد
و پلاسما هم داشتم
ترجیح دادم بالاتر از ۳۲ اینچ FULL HD نروم
اگر بخواهم تلویزیون بزرگتر بندازم تنها انتخوابم 4K هست
که البته باید ببینم اپل 32 اینچ میسازد یا مجبورم بروم روی ۵۵ اینچ سونی
شاید یکدونه 4K سونی برای وسط تصویر انداختم +۲ تا ۳۲ اینچ برای کناره هامیخوام طول تصویر تلویزیون 4K با عرض تصویر 32 اینچ یکی باشد تا حداقل تصویر بقل 4K مثل ۲ تاگوش زشت نباشه
که باید محاسبه کنمفعلا منتظر کنفرانس اپل هستم ببینم میاد یا نه تا تکلیفم مشخص بشه
شایعه شده نمیاد و من یکساله الکی الاف شدم
فقط میخوام نیاد فرداش میرم سونی میخرم
از پلاسمای پاناسونیک که فقط برای فیلم سینمایی دیدن استفاده میکنمدر کل همیشه تخصصی کار میکنم
![]()
خوب تعجبی هم نداره وقتی بهمون میگن ملت مصرف گرا ناراحت که نمیشیم احساس افتخار هم میکنیم!
درایور کارت گرافیک رو دوباره نسب کن.
برای منم بعضی وقت ها اینطوری میشه (مانیتور من ASUS VG236H هست)
میگما، این همه داستان نوشتی، لطف میکردی در مورد مشکل این کاربر هم نظری میدادی...
درضمن یک سوال:
شما احتمالا تو مغازه لوازم صوتی تصویری شاگردی میکنی؟
چون خونه هایی که من دیدم این تعداد تلویزیون جا نمیشه!(2 یا 3 تا 32 اینچ! یک پلاسمای پاناسونیک برای فیلم! یه 55 اینچ 4K از سونی)
جدا فکر میکنم شما شبا تو مغازه لوازم صوتی تصویری میخوابی...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)