تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: کدوم یک از این AMD ها ؟

داره خودمونی میشه SAWAL96's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض کدوم یک از این AMD ها ؟

سلام . دارم سیستمم‌ تکمیل میکنم . فقط سر کارت گراییک بین این دوتا موندم . HD7790 و R7 260X قیمتشون نزدیکه و استفادم هم بیشتر بازی و کمی فوتوشاپه . بیشتر دوستان و خودم نظرمون رو دومی یعنی R7 هستش. میخوام نظر شما رو هم بدونم که کدومشون قوی تره و بیشتر به کارم میاد .
    اطلاعات اضافی : Cpu: i3 4310 -MB: Asus H87-m
    Power: 600
    RAM:8
    Merc

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.
    تقریبا در یک سطح هستند و اختلافشون زیاد نیست ولی مدل R7 260X با اختلاف کمی بهتره.
    در کل من هم 260 رو پیشنهاد میکنم.

3. این کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال millad1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    طهران-همیشه در تهرانپارس ...

پيش فرض

بگذار مدل R7 265 بیاد بعد بندازش
    260X تکنولوژی صدای واقعی داره ولی قیمتش بالا است بهتره صبر کنی R7 265 که اومد بری بخریش
    POWER را هم COOLER MASTER سری GOLD از سری Silent Pro بنداز تا سیستم بی صدا باشه 650 وات داره و 550 وات و 460 وات البته بالاتر هم داره ولی همون 550 وات هم کاملا برای سیستم شما تا ۱۰ سال بعد هم کافیه اگر کارت جانبی نندازی و گرافیک R7 265X بندازی
    و یا اصلا برو ENERMAX بگیر منتها من خودم Silent Pro Hybrid 850W دارم با ۲ گرافیک 7870 که مصرف هر کدومش ۱۷۵ وات در ساعته با پردازنده ۱۲۵ وات ساعتی فنوم ۲ با ۶هسته و...
    شما خیالت راحت با ۲ تا گرافیک R7 265X هم به لب مرز ۵۵۰ وات نمیرسید
    البته کولر مستر سری پلتنیوم ۵۵۰ وات هم داره که مصرفش فوق العاده کمتر میشود
    رم هم قطعا ۲ تا ۴ گیگ میندازی دیگه
    هارد هم زیاد مهم نیستش فقط هارد اگر HDD بود حداکثر ۲ پارتیشن هم اندازه بنداز و یا اصلا کل هارد را درایو ویندوز بکنش تا سرعتت کم نشود
    قطعا SDD بهتره ولی نه اونقدر که تبلیغ میشود و کاملا نامحسوس هست اگر توصیه بالا را انجام دهید
    در کل با گرافیک R7 265X هم بیشتر از ۵۵۰ وات احتیاجی ندارید اگر بخواهید R7 260X بخرید حتی 460 وات هم کاملا کافیه براتون
    البته به تعداد لوازم جانبی که میندازید هم بستگی داره ولی من برای ۵۵۰ وات فرض کردم یک کارت ۶۵ وات در ساعت اضافی و هارد HDD میندازید و یک DVD ROM + لوازمی که خودتون گفتید + R7 265X برای ۵ سال کافیه که ۵۵۰ وات بندازید

داره خودمونی میشه SAWAL96's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

بگذار مدل R7 265 بیاد بعد بندازش
    260X تکنولوژی صدای واقعی داره ولی قیمتش بالا است بهتره صبر کنی R7 265 که اومد بری بخریش
    POWER را هم COOLER MASTER سری GOLD از سری Silent Pro بنداز تا سیستم بی صدا باشه 650 وات داره و 550 وات و 460 وات البته بالاتر هم داره ولی همون 550 وات هم کاملا برای سیستم شما تا ۱۰ سال بعد هم کافیه اگر کارت جانبی نندازی و گرافیک R7 265X بندازی
    و یا اصلا برو ENERMAX بگیر منتها من خودم Silent Pro Hybrid 850W دارم با ۲ گرافیک 7870 که مصرف هر کدومش ۱۷۵ وات در ساعته با پردازنده ۱۲۵ وات ساعتی فنوم ۲ با ۶هسته و...
    شما خیالت راحت با ۲ تا گرافیک R7 265X هم به لب مرز ۵۵۰ وات نمیرسید
    البته کولر مستر سری پلتنیوم ۵۵۰ وات هم داره که مصرفش فوق العاده کمتر میشود
    رم هم قطعا ۲ تا ۴ گیگ میندازی دیگه
    هارد هم زیاد مهم نیستش فقط هارد اگر HDD بود حداکثر ۲ پارتیشن هم اندازه بنداز و یا اصلا کل هارد را درایو ویندوز بکنش تا سرعتت کم نشود
    قطعا SDD بهتره ولی نه اونقدر که تبلیغ میشود و کاملا نامحسوس هست اگر توصیه بالا را انجام دهید
    در کل با گرافیک R7 265X هم بیشتر از ۵۵۰ وات احتیاجی ندارید اگر بخواهید R7 260X بخرید حتی 460 وات هم کاملا کافیه براتون
    البته به تعداد لوازم جانبی که میندازید هم بستگی داره ولی من برای ۵۵۰ وات فرض کردم یک کارت ۶۵ وات در ساعت اضافی و هارد HDD میندازید و یک DVD ROM + لوازمی که خودتون گفتید + R7 265X برای ۵ سال کافیه که ۵۵۰ وات بندازید
    مرسی داداش! ولی شما که میگی R7 260X گرونه . خوب 265 که نزدیکه هشتاد تومن گرون تره . و اینکه من حداکثر تا ده روز دیگه باید سیستم ببندم و فک نکنم ۲۶۵ اومده باشه تا اون موقع همین الانشم R7 260X بزور پیدا میشه . رم رو هم که اون بالا گفتم هشت میندازم. پاور هم که شرکتش مهمه و شرکتی که من گفتم و دو شرکتی که شما گفتی سه تاشون معتبرن . و از قدیم گفتن پاور زیاد باشه فقط کم نباشه

در ضمن! : اقا چه خبره!! دو تا 7870 میخوای چی کنی باشون گلم !؟

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری TREASURES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایمان نیرومند هستم ساکن کرمانشاه

پيش فرض

مرسی داداش! ولی شما که میگی R7 260X گرونه . خوب 265 که نزدیکه هشتاد تومن گرون تره . و اینکه من حداکثر تا ده روز دیگه باید سیستم ببندم و فک نکنم ۲۶۵ اومده باشه تا اون موقع همین الانشم R7 260X بزور پیدا میشه . رم رو هم که اون بالا گفتم هشت میندازم. پاور هم که شرکتش مهمه و شرکتی که من گفتم و دو شرکتی که شما گفتی سه تاشون معتبرن . و از قدیم گفتن پاور زیاد باشه فقط کم نباشه

در ضمن! : اقا چه خبره!! دو تا 7870 میخوای چی کنی باشون گلم !؟
    سلام
    پیشنهاد من همون خرید R7 260X هست....

7. این کاربر از TREASURES بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

Last edited by millad1388; 25-02-2014 at 00:51.

9. این کاربر از millad1388 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری TREASURES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایمان نیرومند هستم ساکن کرمانشاه

پيش فرض

دوست عزیز همگی اطلاع داریم که 265 بهتر از 260x عمل میکنه منتهی بودجه ی دوستمون در اون حد نیست...

11. این کاربر از TREASURES بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

مطمعن باش با همین قیمتهای 260X میادش
    از بس که وضعیت خوبه
    من هم آنچه شرط بلاق بود گفتم ...
    R7 265 همون قدرت PS4 را دارد و اختلافش با 260X بسیار بیشتر از اختلاف قیمتش هست یعنی گرافیک از قیمت به عملکرد بهتری بهره میبرد
    منتها زدن از کارت گرافیک عاقلانه است وقتی بخواهی مثلا سال بعد یک گرافیک ۳ برابر بهتر بندازی
    قیمت کارت گرافیک را ۲ تا پردازنده حساب کنید تا حداقل بهش سیستم گیم گفت غیر از این وقتی کارت گرافیک هم قیمت پردازنده باشد یک سیستم عادی میشود برای یک فردی که بازی سال ۲۰۰۹ هم بازی کنه براش مهم نباشه

13. این کاربر از millad1388 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •