با عرض سلام و خسته نباشی خدمت همه رفقا
جمعه این هفته تلوزیون به دستم رسید.قیمت اون توی مشهد 2650 بود اما آشنای شوهر خالم که توی شاهروده بدون گرانتیشو 1940حساب کرد و یکی از آشناهاش هم آورد مشهد.خدممتون عرض کنم که من این تی وی رو برداشتم چون واسه خونه پدرم میخواستم و خودم انشاه دو سه ماه دیگه باس برم.اونا هم که سه بعدی و ضبط فیلم و ...نمیخوان.
بلکه کیفیت تصویر معمولی و کیفیت ساخت واندازه مهم بود.
یک بدی ای که تو مشهد وجود داره اینه که هر فروشگاه نمایندگیه یه برنده و نمیشه چند تا مدل رو با هم مقایسه کرد همزمان.
اما در کل من بابرند سونی بیشتر از سامسونگ و با سامسونگ بیشتر از ال جی حال میکنم!!! والبته توی این فروم و فروم های خارجی تعریف این تی وی رو شنیده بودم و نمیخواستم خیلی هم خرج کنم.
مزایا:کیفیت تصویر واقعا خوب .ببینید کیفیت تصاویر صدا و سیما زیر اس دی است و بزرگی زیاد تی وی دردسرساز. با یان حال واسه نشیمن 5*5 ما این تلوزیون مناسبه.رنگ هاش واقعا زنده س.واقعا لطیف.مثلا بنفش بکار برده شده توی المپیک سوچی باهات حرف میزنه.و تنظیمات تصویر برای هرحال(سینمایی،ورزشی و...)م کارآمده.صدای ال سا دی هاخیلی قوی نیست ولی در شلوغ ترین حالت تلوزیونو رو45 گذاشتمو راضیم از صداش.بیشتر فرمتها رو ساپورت میکنه واینترنت هم که داره.دیدن تصاویر فول اچ دی که در این تلوزیون واقعا لذتبخش بهو اچ دی خوبه.منوش هم خوبه.سوییچ شبکش هم خوبه. قابش و کلا ظاهرش شیکه.
معایب:زیر نویس فارسی یوخ!ضبط فیلم یوخ. که البته واسه ما کارآیی نداشت اما اگر خودم بروم سرزندگی مستقلم اینا واسم مهمه!!!شبکه های رادیو تلوزیون کنار همن!!
سوالی اگر باشه و بتونم در خدمتم.