سلام دوستان يه 40يا42چي پيشنهاد ميدين؟! تا 3 تومن؟ یا اگه خوب نمیشه گرفت تا 3500
ال جي ٦٦١٠٠ خوبه؟!
از اينجا بگيرم با بانه ؟!
سلام دوستان يه 40يا42چي پيشنهاد ميدين؟! تا 3 تومن؟ یا اگه خوب نمیشه گرفت تا 3500
ال جي ٦٦١٠٠ خوبه؟!
از اينجا بگيرم با بانه ؟!
سلام داداش
از همونجایی که هستی بگیر به نظر من واسه گارانتی
شما حدود 3200 میتونی 46 سامسونگ f6850 رو بخری که عالیه
66100 ال جی هم خوبه ولی اون مدل سامسونگی که گفتم بهتره
در ضمن 40 اینچه سامسونگ 6850 هم میتونی تهیه کنی حدود 2600
سونی w804 هم میتونی 42 اینچش رو بدون گارانتی با قیمت 2700 حدودا پیدا کنی و با گارانتی 3 و خورده ای
که اینم عالیه
ممنون مرسي
چرا بانه نه؟! ميگن كهزخيلي پايينتره
٤٦ نميخوام ميخوام يا ٤٠ باشه يا ٤٢
چيزايه ديگه چي؟پاناسونيك شارپ فيليپس چي؟
Sent from my iPod touch using Tapatalk
سلام منم هم همین دنبال یک تلوزیون توی همین رنج قیمت و 40 یا 42 میگردم برند هم مهم نیست ولی کیفیت پخش 3d خیلی برام مهمه(وزن عینک و ... هم اصلا مهم نیست فقط کیفیت) ممنون میشم پیشنهادی دارین بگین
گفتم تاپیک جدید باز نکنم سوالم مشابه دوستمون بود
نه که بانه مشکلی داره داداش
چون الان چشنواره گداشتن شرکت های مختلف گفتم و 100 البته گارانتی
اگه گارانتی واستون مهم نیست از بانه بخرید
شما اگه پخش فیلم +زیرنویس فارسی هم واستون مهمه فقط از برند ال جی و سامسونگ بخرید و اگه مهم نیست و کیفیت تصویر فقط مهمه تو این رنج قیمت سونی w804a رو بدون گارانتی بخرید 42 اینچش رو
سامسونگ هم خواستید بخرید همون مدلی که گفتم از بازار عادی بخرید چون چشنواره گداشتن قیت هاشون خوبه
سلام
داداش شما هم اگه پخش زیر نویس فارسی واست مهمه با خود tv از سامسونگ یا ال جی اگه نه سونی w804a
من خودم سامسونگ 6980 سه بعدی دارم خیلی راضیم همه فرمت ها و زیرنویس های srt رو راحت پخش میکنه سرعتشم خوبه 2 هسته ای هست .ولی واسه سه بعدی بهتر همون 66100 رو بگیری من مقایسه کردم ال جی قوی تره ولی تصویر 2 بعدیش یکم ماته مثل سامسونگ شارپ نیست .یکم انتخاب سخته نمیشه چیزی گرفت که از هر نظر کامل باشه .موفق باشی
و یک موضوع دیگه اگه بودجت رسید فیلیپس شدیدا پیشنهاد میشه تصویرشو دیدم واقعا سامسونگ من پیشش اسباب بازی هست ولی قیمتهاش 2 برابره حدودا!
ال جی خواستید بخرید از بانه به صرفه تره ولی سامسونگ از بازار عادی بخرید
سامسونگ 40 اینچ خواستید بخرید بالای 3 تومن فقط و فقط 40f7770 رو بخرید که فوق العادس و حدود 3200 تا 3300 هست قیمتش و سامسونگ زیر 3 تومن سامسونگ 40f6850 رو بخرید حدود 2600 فیمتش
ال جی هم خواستید بخرید از بانه 42 اینچ la8600 رو بخرید که از همه نظر فوق العادس نسبت به قیمتش(قیمتش تویه بانه 3300 هست که با هزینه بارش حدود 3500 در میاد واستون)البته ال جی تویه جشنواره این مدل رو با گارانتی و ی بلوری پلایر هدیه قیمت گذاشته 3798000
سونی هم خواستید 42 اینچ w804a رو از بانه حدود 2600 تا 2700 میتونید بخرید
ممنون مرسی
lg la8600 قیمتش بدون هدیه چیزی حدود 3500 میشه اینجا دیگه؟ بعدش بانه هم همونه باز؟؟
بانه هم میگن گارانتی میکنه البته میکشه روی قیمتش
اول میخواستم 3 هزینه کنم اما اگه چیز بهتر باشه تا 3500 مشکلی نیست 42 میخواستم بگیرم به نظرم کافیه برام
موندم چی بگیرم
اره داداش بانه هم 3500 یا بیشتر میشه یکمی
همین 8600 ال جی معرکس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)