تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 47

نام تاپيک: برند لب تاب msi چطوره؟

داره خودمونی میشه zoroasterormazd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض برند لب تاب msi چطوره؟

سلام لب تاپ برای بازی مدل msi gx60 رو انتخاب کردم ولی برای کسب اطلاعات بیشتر که به فروشنده لب تاپ مراجعه کردم اینقدر از msi بد گفت که دیگه حالم ازش بهم خورد.گفت بین 10 لب تاپ 2 تاش خراب درمیاد؟نظرتون چیه اصلا لب تاپ های msi با توجه به اینکه زیاد تبلیغ میشن چه جور لب تاپ هایی هستن؟چه کسی اینجا لب تاپ msi مدل گیمینگ داره؟ازش راضیه؟

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

بفرمائید که فروشنده اصلا msi هم داشت؟! چون msi فقط لب تاپ هاشو از طریق فروشگاه های مخصوص خودش با تابلو سر در مغازه msi عرضه میکنه و به فروشندگان متفرقه نمیده. لذا هیچوقت از این فروشندگان ابن الوقت انتظار حرف درست را نداشته باش.

هیچ برندی کامل نیست و چند درصد از محصولاتش ( 1 الی 2 در هر 10 تا) در کمتر از 3 سال کارکرد مشکل دارند و به گارانتی مراجعه میشه حالا این مشکل میتونه همون اوایل باشه یا بعدا رخ بده. من بیشتر از 2 ساله که MSI GE70 دارم که با اینکه کیبوردش از سری حرفه ای و معروف Steel Serees هستش اوایل اشکال پیدا کرد اما خوبیش این بود که ماتریس بدون عذر و بهانه برطرف کرد. و گوش شیطون کر تا حالا مثل بولدوزر کار کرده. کیفیت صدا و تصویرش هم کم نظیره. اگه لب تاپ مورد نظر شما 60 GX پنج میلیون تومانی هستش که برخلاف مدل من جزو رده کاملا حرفه ای و باقطعات کلاس نظامی هستش و جای بحث نداره. کارت گرافیکش هم AMD 8970m هستش که رقیبش از انویدیا فقط غول 780m هست که فقط حدود کمتر از 10 درصد ازش سریعتره و بقیه باید لنگ بندازند.
    Last edited by parsicola; 23-02-2014 at 16:40.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز . . . من یک ماه پیش msi GE60 گرفتم واقعا راضی هستم . . . اولا که سری گیم هستش و روی بازی ها مشکلی نداشتم . . . سیستم خنک کنندش کم صدا هستش و در کل عیبی نداره دلیل تبلیغات بد در مورد msi اینه که هنوز درست و حسابی جا نیوفتاده تو بازار ایران و دلیل بعدی میتونه سیاست ها فروشنده ها باشه

کاربر فعال انجمن لپ تاپ امیر تتلو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

سلام دوست عزیز . . . من یک ماه پیش msi GE60 گرفتم واقعا راضی هستم . . . اولا که سری گیم هستش و روی بازی ها مشکلی نداشتم . . . سیستم خنک کنندش کم صدا هستش و در کل عیبی نداره دلیل تبلیغات بد در مورد msi اینه که هنوز درست و حسابی جا نیوفتاده تو بازار ایران و دلیل بعدی میتونه سیاست ها فروشنده ها باشه
    دوست عزیز کلا خرابی های این برند خیلی بیشتر از برند های معروف مثل ایسوس یا اپله تجربه نشون داده این حرفو من به تنهایی نمیزنم

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

دوست عزیز کلا خرابی های این برند خیلی بیشتر از برند های معروف مثل ایسوس یا اپله تجربه نشون داده این حرفو من به تنهایی نمیزنم
    برفرض صحیت شما هم درست درست باشه چه فایده ای داره که لب تاپ من کلا آمار خرابیش کمی پائینتر باشه اما موقع ضروری گارانتی اون از زیر وظایفش شونه خالی کنه!
    مثلا از ایسوس نام بردبد که برند خوبیه اما کلا ترشی هفته بیجار وارد کننده تو ایران داره و کیه که از رفع مسئولیتهای این نماینده های ریز و درشت به حالت جنون نرسیده باشه ! نمونه این مشکلات رو من و بچه های این فروم به وفور با هم درمیان گذاشتیم. از خرابی صفحه کلید در روز اول خرید که خیلی راحت میگن شامل گارانتی نمیشه چون در اثر ضربه در هنگام حمل بوده! تا موارد ... من خودم اپل دارم اما اگه خراب بشه باید دو دستی بکوبم تو سرم که باید بدمش زیر دست یه مشت شارلاتان که نه تعمیرکار بلکه تعویض کار هستند و چهار تا جای سالم لب تاپ رو هم یواشکی عوض میکنند! . نمایندگی های سونی هم از همه بدتر که موقع تعمیر لب تاپ همکارم ، یه قطعشو یواشکی عوض کرده بودند! که چند ماه بعد شانسی فهمید و کلی شر شد و کلانتری بازی و آخرش هم هیچی !

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

منم حرف جناب آقای Parsicola رو قبول دارم . ایراد الکی معمولا برای اینکه فروشنده می خواد لپ تاپ های موجود خودش رو بفروشه .

لپ تاپ MSI gx60 حدود 5,200 قیمت داره . قیمت کمی نیست . لذا فروشندگان این ریسک رو نمی کنند که لپ تاپ رو بیارند و فروش نداشته باشه . 2 تاش در میاد ده میلیون

ممکنه یه لپ تاپ خاص مشکل داشته باشه ولی ایراد نمی شه روی کل برند گذاشت

در مورد MSI GX60 : با اینکه این لپ تاپ از کارت گرافیک AMD 8970M استفاده می کنه . ولی استفاده از پردازنده AMD A10-5750M که در پردازش در حد پردازنده های معمولی هاسول I5 سری U عمل می کنه .

لذا در بعضی بازی ها کاملا دردسر ساز می شه چون پردازنده معمولا قدرت GPU رو محدود می کنه . بهترین عملکرد رو در بازی هایی داره که کمتر با CPU درگیر هستند .

به عنوان مثال برای همین کارت گرافیک با پردازنده سری I7 می تونین بازی BF4 رو با جزییات متوسط با 70 فریم/ثانیه اجرا کنین . ولی با MSI GX60 می تونین این بازی رو با 50 فریم بازی کنین .

و یا NFS MW 2012 رو در سری قبلی MSI GX60 ( پردازنده A10-4600M و گرافیک AMD 7970M ) در حالت ماکزیمم جزییات با 21 فریم/ثانیه اجرا می شه ولی با AMD 7970 و پردازنده I7 می تونین 50 فریم بر ثانیه بگیرین که حدود 2.5 برابر فریم ریت بیشتره !!!!!

البته همه بازی ها اینگونه نیست و همون طور که گفتم ؛ افت فریم بستگی به بازی داره که چه مقدار از پردازنده استفاده کنه . لذا بعضی بازی ها مثل NFS MW 2012 فریم ریت 60 % افت می کنه ، در بعضی بازی ها فریم ریت 10 %

در کل برای یه لپ تاپ گیمینگ با این قیمت مناسب هست
    Last edited by Public Enemy; 26-02-2014 at 15:56.

7. 3 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه HΟSSEIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

صحبت های کاربر عزیز Parsicola تایید میشه !

الان مدل GE620 DX رو حدود 3 ساله دارم کوچک ترین مشکلی نداشته خدا رو شکر !

ولی یه نکته اگر لپ تاپ واسه بازی میخوایید بهتره از pc استفاده کنید کلا لپ تاپ واسه بازی جالب درنمیاد و لذت pc رو نداره ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

من با چندتا مدل msi کار کردم ساده ترین امکان که بوت از رو فلش هستش رو نداشت. نمیدونم همه msi ها اینجورن یا ولی حتما بررسی کن بعد بخر.
    لپ تاپ های ده سال پیش دل و سونی این ویژگی ساده رو دارن.

Sent from my GT-P6800 using Tapatalk

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

من با چندتا مدل msi کار کردم ساده ترین امکان که بوت از رو فلش هستش رو نداشت. نمیدونم همه msi ها اینجورن یا ولی حتما بررسی کن بعد بخر.
    لپ تاپ های ده سال پیش دل و سونی این ویژگی ساده رو دارن.

دوست عزیز این مشکل بر می گرده به تنظیمات بایوس . تا اونجا هم که بنده کار کردم همه MSI ها داشتند باید از توی بایوس تنظیمات مناسب رو انجام داد . هر لپ تاپی از بایوس باید برای بوت از دستگاه مورد نظر تنظیم بشه و الا دستگاه مورد نظر بوت نمیشه . ارتباطی به MSI بودن نداره

11. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

مهندس خداروشکر انقدر بلد بودم تو این ۵سال کارم فروش لپ تاپ و پی سی بوده، دونم چطور بوت usb storage رو تو بایوس بیشتر از هزارتا لپ تاپ فعال کنم یا تغییر بدم.
    کلا اشتباه از منه که قصد اطلاع رسانی داشتم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •