تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 21

نام تاپيک: کمک برای انتخاب شغل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض کمک برای انتخاب شغل

سلام خدمت همه
    بنده دنباله انتخاب شغل هستم.شرایطم رو مینویسم که دیگه دوستان تو پستاشون نگن!
    22سال سن/ لیسانس مدیریت ولی بیکار/ سرمایه هیچی ندارم/ مهارت خاصی ندارم که بشه ازش پول درآورد/ هیچ گونه حامی مالی و معنوی و عاطفی ندارم ....

سنم هم بالا رفته و دیگه پیر شدم و انرژی ندارم. فرصت هم برای شروع زندگی جدید ندارم
    کاش قبله دانشگاه میرفتم تعمیر خودروی یا مکانیک خودرو یا رنگ کاری یا کاشی کاری یا سفید کاری... هر چند به کلاس من نمی خوره
    کارگری هم هست که متاسفانه آینده ای نداره
    . البته به غیر از کارگری ساختمون . چون خیلی سخته

راننده تاکسی شدن چطوره؟ خوبه؟ شرایطش چیه؟

دوستان حداقل راهاتونو پیشنهاد بدبد تا من روشون فکر کنم اگر میشه؟؟؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام . 22 اولِ بهار زندگیه . شما اولین چیزی که احتیاج دارین غرور مثبت هست تا کاری کنه که شما از نان خور بودنِ بدونِ دلیلِ منطقی متنفر بشین . این خصلت باعث میشه بدون وقفه دنبال کار بگردین و هی امروز و فردا نکنین .

3. 6 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

از آشناهاتون و دوستانتون و اقوامتون استفاده کنین . یکی از ملتهای دنیا یک مثل دارند که میگه : اونی که میشناسیش بهتر از اونی هست که نمیشناسیش .

5. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

غرور مثبت باعث میشه شما از کار عار نداشته باشید و سریع کار پیدا کنین حتی اگر موقت باشه . چون همین رفتن و آمدن و کار کردن , بدن و مغز شما رو ورزیده میکنه و ورزیده نگه میداره تا تنیل و بخور و بخواب نشین . آدمهای آشنا بهتر هواتون رو در کار دارند تا غریبه ها

7. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

در ضمن اینکه نوشتین هیچگونه حمایتی ندارین , به شما کمکی مثبتی نمیکنه این طرز فکر . شما خدا رو دارین که صاحب و مالک همه چیز هست و حاضر و ناظر بر همه چیز و همه کس . با خدا باشید خدا هم باهاتون هست و همین کافیه که خدا با شما باشه . در راهِ پیدا کردنِ کار دستِ رد زیاد میبینین , نه زیاد میشنوید , کارمند نمیخوایم زیاد میشنوید . مبادا تاثیر منفی بذاره روی شما . شما شغلتون آماده هست فقط باید با توکل به خدا و توقع کم بگردین دنبالش .

9. 6 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام خدمت همه
    بنده دنباله انتخاب شغل هستم.شرایطم رو مینویسم که دیگه دوستان تو پستاشون نگن!
    22سال سن/ لیسانس مدیریت ولی بیکار/ سرمایه هیچی ندارم/ مهارت خاصی ندارم که بشه ازش پول درآورد/ هیچ گونه حامی مالی و معنوی و عاطفی ندارم ....

سنم هم بالا رفته و دیگه پیر شدم و انرژی ندارم. فرصت هم برای شروع زندگی جدید ندارم
    کاش قبله دانشگاه میرفتم تعمیر خودروی یا مکانیک خودرو یا رنگ کاری یا کاشی کاری یا سفید کاری... هر چند به کلاس من نمی خوره
    کارگری هم هست که متاسفانه آینده ای نداره
    . البته به غیر از کارگری ساختمون . چون خیلی سخته

راننده تاکسی شدن چطوره؟ خوبه؟ شرایطش چیه؟

دوستان حداقل راهاتونو پیشنهاد بدبد تا من روشون فکر کنم اگر میشه؟؟؟
    سلام

میدونستی ناخواسته اولین قدم و مهمترین قدم در جهت کار پیدا کردن رو برداشتی !!!

دومین قدم اینکه ببینی به چه کاری علاقه داری

شغل ازاد : خوراک ، پوشاک ، مسکن ، بسته بندی ، تولیدی ، پخش کننده و . . .

دولتی : بانک ، ارتش ، سپاه ، اداره برق ، اداره کار و . . .

سومین قدم
    حرکت به سمت علاقه ات هست

نشین تو خونه بگو کار نیست نگو من هیچ کس رو ندارم نگو دوزار تو جیبم نیست و . . . حرکت کن تو این اداره تو اون کارگاه با این اشنا صحبت کن با اون رفیق شریک بشو

فکر نکن بقیه از اول همه چیز داشتن نه اصلا اینطور نیست اطراف خودت رو نگاه کن ببین چند نفر از صفر شروع کردن و حالا به کجا رسیدن

درضمن غیر ممکنه کسی در یک چیز خلاص سر رشته نداشته باشه خوب خودت رو نگاه کن

مهم ترین نکته رو دوستمون در زیر بهش اشاره کردند

در ضمن اینکه نوشتین هیچگونه حمایتی ندارین , به شما کمکی مثبتی نمیکنه این طرز فکر . شما خدا رو دارین که صاحب و مالک همه چیز هست و حاضر و ناظر بر همه چیز و همه کس . با خدا باشید خدا هم باهاتون هست و همین کافیه که خدا با شما باشه . در راهِ پیدا کردنِ کار دستِ رد زیاد میبینین , نه زیاد میشنوید , کارمند نمیخوایم زیاد میشنوید . مبادا تاثیر منفی بذاره روی شما . شما شغلتون آماده هست فقط باید با توکل به خدا و توقع کم بگردین دنبالش .
    خداوند خودش فرموده شما حرکت کنید بقیش با من

معنی این ایه قران رو پیدا کن

وَيَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لَا يَحْتَسِبُ ۚ وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ
    Last edited by szh_1367; 22-02-2014 at 12:49.

11. 4 کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

غرور مثبت باعث میشه شما از کار عار نداشته باشید و سریع کار پیدا کنین حتی اگر موقت باشه . چون همین رفتن و آمدن و کار کردن , بدن و مغز شما رو ورزیده میکنه و ورزیده نگه میداره تا تنیل و بخور و بخواب نشین . آدمهای آشنا بهتر هواتون رو در کار دارند تا غریبه ها
    از آشناهاتون و دوستانتون و اقوامتون استفاده کنین . یکی از ملتهای دنیا یک مثل دارند که میگه : اونی که میشناسیش بهتر از اونی هست که نمیشناسیش .
    سلام . 22 اولِ بهار زندگیه . شما اولین چیزی که احتیاج دارین غرور مثبت هست تا کاری کنه که شما از نان خور بودنِ بدونِ دلیلِ منطقی متنفر بشین . این خصلت باعث میشه بدون وقفه دنبال کار بگردین و هی امروز و فردا نکنین .

سلام دوست عزیز لطفا از ارسال پشت سرهم و متوالی خودداری کنید درصورتی که نیاز دیدید مطلبی اضافه کنید از دکمه ویرایش در پایین هر پست استفاده بفرمایید
    Last edited by SNOW PATROL; 22-02-2014 at 16:59.

13. 4 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام. ممنون از حضورتون
    والا تو این زمونه آشناهابدرد آدم نمیخورن ! البته کسی هم کاره ای نیستن ولی
    . فقط داییم رئیس شعبه بانک بود که بانکشون نیروی خدماتی مدرک دیپلم میخواستن ما هم رفتیم مدارک دیپلمون رو دادیم ولی داییمون ما رو پیچوند!!!!
    تو زمونه ای که هر کسی به فکره خودشه حتی یه پیشنهاد هم به آدم نمیدن
    به خیلی از غریبه ها هم رو زدیم ولی دریغ از کمک!!!
    خیلی ها از دور و اطرافمون داریم که مخالف پارتی بازی هستن. میگن با پارت یآدم کار پیدا کنه حقوقش حرامه..
    یاد گرفتم که بهترین "بی نیازی" "نخواستن" است.
    تو این مدت بعضی از مواقع اینقدر تو بیکاری فرورفتم که حوصله درآمدن و تغییر و تحول هم نداشتم!
    تازه فهمیدم کار مهمترین بعده زندگی آدمه... زندگی مرد رو کارش میسازه. کار نباشه آدم سرش همیشه پایینه نه جلوی کسی جلوی خودش ... من از خودم شرمنده هستم... احساس میکنم حقمو از زندگی نگرفتم. هر چی بیشتر تلاش میکنم بیش تر افسرده میشم چون راهی باز نمیشه
    همین جمله که میگن توکل بر خدا! خدا خودش درست میکنه برای من معنی میکنید! یعنی دقیقا خدا چیکار میکنه؟؟؟ فرمول خاصی دار؟؟؟ چطور باید توکل کرد؟ چرا هر چی میریم جلو بدتر میشه؟ این چیزا ماله بچه هاست که سرشون رو گول می مالیدن هندونه زیره بغل ما میذاشتن
    خدا یه کار میتونست بکنه اونم متولد شدن تو یک خانواده مرفه بود بقیش دیگه بدبختی است.
    بعضیا فکر میکنند خدا رئیس سازمان و صنعتی هست که ما باید مدارکمون رو ببریم بهش بدیم ببرمون سرکار!!!
    من همیشه میگفتم خدایا شکرت که تو خانواده زیر خط فقر بزرگ شدم تا بعدا اگه به جایی برسم برام لذت بخش باشه ولی الان فهمیدم کسیکه تو خانواده مرفه نباشه به هیچ جا نمیرسه!!!
    ------------------------------------
    خلاصه زندگی انجوری که فکر میکردیم نبود
    تنها راهه ادامه حیات یه چیز بود اونم آتیش زدن به آرزوهام بود. هیچ آرزویی ندارم و اینطوری تونستم تو این زمونه دووم بیارم
    میدونم روزای خوب میرسه ولی خیلی دیر...
    وقتی جوونی بره روزای خوب هم ارزشش رو نداره. هر چیزی تو یه دوره به آدم میچسبه وقتی اون موقع ندارش ندارش در عذابه. بعدش شاید 10برابر نصبی بشه ولی فایده نداره نمیچشبه
    Last edited by mp6; 22-02-2014 at 16:49.

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

سلام
    همین که تصمیم گرفتید کاری کنید خودش بزرگترین قدم هست
    خدا کمک میکنه به شرطی که خود ادم هم همت کنه....اون پولداره هم اگر همش بشینه خونه و هیچ کاری نکنه بالاخره یه روز پولهاش تموم میشه
    اون پولداره اگر میبینی پولدار میمونه یا حتی پولدار تر میشه برای اینه که یه کاری داره با پولهاش انجام میده

ولی مگه تعداد ادم های پولدار چندتاست؟؟؟بقیه ی مردم همه دارن تلاش میکنند

من نمیدونم توی کدام شهر زندگی میکنی.ولی توی همه ی شهر ها یه بازاری وجود داره.شما برو توی بازار به مغازه دار ها بگو اقا شاگرد نمیخوای؟؟اگر پرسیدن سابقه داری؟معرف داری؟
    بگو نه سابقه ندارم.ولی زود یاد میگیرم.معرف ندارم ولی وجدان دارم.تا حالا سعی کردم درست زندگی کنم از این به بعد هم برای همین تلاش میکنم

از 100 تا مغازه 50 تاش میگن شاگرد نمیخوایم 10 تاش مسخره ات میکنند 20 تاش میگن شماره بده خبرت میکنیم 19 تاش میگن سابقه و معرف نداری نمیشه ولی بالاخره یکیش میگه از فردا بیا سرکار

اگر با دقت کار کنی...دست کجی نکنی...دل به کار بدی ....به بزرگتر بی احترامی نکنی نهایتا 1 سال توی اون مغازه میمونی
    اگر صاحب کار ادم با وجدان و با انصافی باشه حقوقت رو زیاد میکنه...هواتو داره...کمکت میکنه که پیشرفت کنی
    اگر ادم خسیسی باشه از اون مغازه میای بیرون میری توی بازار میچرخی ...این دفعه دیگه سابقه داری...معرف داری خیلی زود هم شغل پیدا میکنی

به هر حال برنده تویی

16. 2 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

بنده وقتی 17 سالم بود دو ماه مجانی کار کردم اما چیزهائی که توی اون دو ماه یاد گرفتم هرگز با پول عوض نمیکنم .
    درضمن اگر طرز فکرتون نسبت به خدا رو عوض نکنین بزرگترین حامی رو از دست میدین اونوقت اگر ثروتمندترین و قدرتمندترین و باهوش ترین آدم هم باشین پایانِ خوشی نخواهید داشت .
    اینجا هر ماه چند جوان زیبای ثروتمند میرن گورستان به خاطر کشته شدن در دعوا بر سر دختر و جای پارک و جای نشستن و مسابقه با موتور و ماشین و مواد مخدر و الکل و تصادف و خودکشی و غیره .
    همگی هم یک وجه مشترک دارند :
    خوشکل و خوشتیپ و خوش هیکل و پولدار و بی معنویات یا معنویات بسیار کم .

گمان نکنم آدم خردمندی پیدا بشه که دلش بخواد پایانش اینطوری باشه .
    یه چیزی رو خوب درک کنین تا در هر حال با آرامش زندگی کنین :
    ما نیومدیم تو این دنیا واسه مهمونی و خوشگذرونی
    معنویاتتون رو قوی کنین وگرنه بدجوری ضرر میکنین .
    ارادتمند
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 22-02-2014 at 17:34.

18. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •