تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: مشکل در نصب ویندوز روی هارد gpt

آخر فروم باز aaaammmm87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥♥♥♥♥

پيش فرض مشکل در نصب ویندوز روی هارد gpt

سلام
    یه مدل لب تاب لنوو s510p دارم که پارتیشن تیبلش بصورت gpt قالب بندی شده اومدم ویندوز نصب کنم که تو مراحل نصب گیر داد موقع انتخاب درایو که همون ارور پارتیشp gpt رو داد و ردم اون درایو رو حذف کردم و دوباره ساختم اون درایو رو. خلاصه رفتم با ویندوز لایو اومدم بالا و و پارتیشن تیبل رو دینامیک کردم و وقتی که میرم تو تو اون قسمتی که باید درایو رو واسه نصب انتخاب کنی گزینه های فرمت و حذف درایوم غیر فال شده هر چند قبل از اونم وقتی فرمت رو میزدم فرمت نمیشد الان ویندوز نصب نمیشه چکار کنم ؟اطلاعات زیادی دارم و اصلا نمیشه اطلاعاتم رو پاک کنم ،. روش نصب یندوز بصورت glt در حالت معمولی چطوریه ؟

کاربر فعال ویندوز smss.exe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

چرا پارتیشن های هارد رو تبدیل به Dynamic کردید؟ با این کار دیگه نمیشه روی اون پارتیشن ها ویندوز نصب کرد.
    الان اول باید پارتیشن ها رو تبدیل به Basic کنید و بعد روی اون ویندوز نصب کنید.
    برای تبدیل به Basic هم چندتا راه وجود داره: یکی این که کل پارتیشن ها رو پاک کنید و مجددا پارتیشن بندی کنید. یکی دیگه این که از یه برنامه استفاده کنید مثل Mini tool partition wizard که بتونید بدون اینکه اطلاعات هارد پاک بشه این تبدیل رو انجام بدید.
    اما این برنامه ها هم محدودیت دارند و فقط اگر هارد نهایتا 4 تا پارتیشن داشته باشه جواب میده و این کار رو انجام میدن.

شما این قضیه رو رفع کنید و به حالت Basic تبدیل کنید بعد میشه رفت سراغ اون قضیه که نمیذاره ویندوز نصب بشه.

3. 2 کاربر از smss.exe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥♥♥♥♥

پيش فرض

سلام

چرا پارتیشن های هارد رو تبدیل به Dynamic کردید؟ با این کار دیگه نمیشه روی اون پارتیشن ها ویندوز نصب کرد.
    الان اول باید پارتیشن ها رو تبدیل به Basic کنید و بعد روی اون ویندوز نصب کنید.
    برای تبدیل به Basic هم چندتا راه وجود داره: یکی این که کل پارتیشن ها رو پاک کنید و مجددا پارتیشن بندی کنید. یکی دیگه این که از یه برنامه استفاده کنید مثل Mini tool partition wizard که بتونید بدون اینکه اطلاعات هارد پاک بشه این تبدیل رو انجام بدید.
    اما این برنامه ها هم محدودیت دارند و فقط اگر هارد نهایتا 4 تا پارتیشن داشته باشه جواب میده و این کار رو انجام میدن.

شما این قضیه رو رفع کنید و به حالت Basic تبدیل کنید بعد میشه رفت سراغ اون قضیه که نمیذاره ویندوز نصب بشه.
    سلام
    مرسی که جواب دادین من با یه نرم افزاری تونستم هردو mbr بکنم و ویندوز رو نصب بکنم ولی هنوز این واسم سواله اگه پارتیشنمون بصورت gpt باشه و اونارور بیاد باید چکار کرد ؟شیوه معمول نصب ویندوز بر روی این مدل پارتیشن چطوریه ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

این فقط برای لپ تاپ هایی اتفاق میافته که روی خودشون از اول ویندوز 8 به بعد بوده باشه.
    دلیلش هم به خاطر اینه که این سری لپ تاپ ها از UEFI هم استفاده می کنند. این تکنولوژی پیشنیازش برای کار کردن استفاده از GPT هستش. (این همون قضیه ی Secure Boot توی ویندوز 8 به بعده) پس به همین خاطر برای شما اون پیغام میومد.
    البته میشه این قضیه رو رفع کرد و Secure Boot رو از توی UEFI تنظیم کرد و غیر فعالش کرد. بعد از این کار ویندوز روی هاردهای MBR هم نصب میشه.

6. این کاربر از smss.exe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥♥♥♥♥

پيش فرض

سلام

این فقط برای لپ تاپ هایی اتفاق میافته که روی خودشون از اول ویندوز 8 به بعد بوده باشه.
    دلیلش هم به خاطر اینه که این سری لپ تاپ ها از UEFI هم استفاده می کنند. این تکنولوژی پیشنیازش برای کار کردن استفاده از GPT هستش. (این همون قضیه ی Secure Boot توی ویندوز 8 به بعده) پس به همین خاطر برای شما اون پیغام میومد.
    البته میشه این قضیه رو رفع کرد و Secure Boot رو از توی UEFI تنظیم کرد و غیر فعالش کرد. بعد از این کار ویندوز روی هاردهای MBR هم نصب میشه.
    سلام
    وقتی دیسکمون Gpt هست به شیوه معمول میره روی نصب یا اینکه روش خاصی داره نصب ویندوز ؟
    وقتی اون پیام میاد باید چطوری ویندوز رو نصب کرد ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    وقتی دیسکمون Gpt هست به شیوه معمول میره روی نصب یا اینکه روش خاصی داره نصب ویندوز ؟
    وقتی اون پیام میاد باید چطوری ویندوز رو نصب کرد ؟
    سلام

وقتی دیسک GPT باشه و اون سیستم قابلیت UEFI هم داشته باشه. به صورت پیش فرض بدون هیچ مشکل و پیغامی نصب میشه. و روش خاصی هم وجود نداره. (البته اینکه گفتم یعنی همه ی تنظیمات رو به صورت پیش فرض در نظر گرفتم)

باید یا هارد رو تبدیل به GPT کنید. و یا اینکه از توی تنظیمات BIOS و UEFI قابلیت Legacy رو فعال کنید. (معمولا به این نام هست ولی ممکنه به اسم دیگه ای هم باشه مثل Secure Boot و UEFI و...)؛ با غیر فعال کردن این گزینه دیگه کاری به نوع دیسک نداره و خودش نصب میکنه. بدون اینکه بخواد Secure Boot رو چک کنه.

9. 2 کاربر از smss.exe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥♥♥♥♥

پيش فرض

سلام

وقتی دیسک GPT باشه و اون سیستم قابلیت UEFI هم داشته باشه. به صورت پیش فرض بدون هیچ مشکل و پیغامی نصب میشه. و روش خاصی هم وجود نداره. (البته اینکه گفتم یعنی همه ی تنظیمات رو به صورت پیش فرض در نظر گرفتم)

باید یا هارد رو تبدیل به GPT کنید. و یا اینکه از توی تنظیمات BIOS و UEFI قابلیت Legacy رو فعال کنید. (معمولا به این نام هست ولی ممکنه به اسم دیگه ای هم باشه مثل Secure Boot و UEFI و...)؛ با غیر فعال کردن این گزینه دیگه کاری به نوع دیسک نداره و خودش نصب میکنه. بدون اینکه بخواد Secure Boot رو چک کنه.
    سلام
    روی اون لب تابی که من باهاش گیر داشتم تو قسمت ستاپ دو گزینه داشت که جفتشو میزاشتم روی Legacy و ادامه نصب که میدادم میرفت و اخرش اون پیغام خطا رو بهم میداد و این در حالی بود که دیسکم GPT بود

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    روی اون لب تابی که من باهاش گیر داشتم تو قسمت ستاپ دو گزینه داشت که جفتشو میزاشتم روی Legacy و ادامه نصب که میدادم میرفت و اخرش اون پیغام خطا رو بهم میداد و این در حالی بود که دیسکم GPT بود
    سلام

وقتی روی حالت Legacy باشه حتما باید MBR باشه. وقتی روی حالت UEFI باشه حتما باید GPT باشه.
    Last edited by smss.exe; 23-02-2014 at 16:22. دليل: پاسخ اشتباه

12. این کاربر از smss.exe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥♥♥♥♥

پيش فرض

سلام

وقتی روی حالت Legacy باشه حتما باید MBR باشه. وقتی روی حالت UEFI باشه حتما باید GPT باشه.
    سلام
    مشکل جدیدی که پیدا کردم .
    الان فهمیدم که این مدل لب تاب که اومدم ویندوز روش نصب کردم و دیسکش رو از GPT به MBR تبدیل کردم ویندوز ارجینال داشته و توی دیسک منیجرم که میری پارتیشن های مربوط به ویندوز ارجیناله هستش حالا چطوری میتونم ویندوز ارجینال رو مجددا نصب کنم .(مشکل اصلیم بوت کردن سیستم با استفاده از پارتیشین موجوده)

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

از اون لپ تاپ Backup نگرفته بودید؟
    مدل لپ تاپ چیه؟ معمولا یه برنامه دارند که Backup میشه گرفت باهاش. اگر پارتیشن Recovery هم داشته باشه که میتونید هم از اون یه Backup بگیرید با استفاده از برنامه ی خودش و هم اگر بشه با زدن یه کلید مثل F9 و... میشه از طریق اون پارتیشن Recovery بوت کرد و همه چیز رو برگردوند.
    اگر مدل لپ تاپ رو بگید بهتر میتونم راهنماییتون کنم. یه عکس هم از Disk Management بذارید.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •