تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 22

نام تاپيک: مشاوره خرید گوشی تا 1500 ( نکسوس 5 G2 S4 )

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض مشاوره خرید گوشی تا 1500 ( نکسوس 5 G2 S4 )

سلام
    چند روزی هست برا خودم میخوام یه گوشی بخرم محدودیت بودجه نمیخواستم بزارم ولی دیدم واقعا بیشتر از این ارزش نداره پول بالای گوشی بده ولی با این حال اگه نظرات رو خوندم و قانع شدم بالاتر هم هزینه میکنم
    چیزایی که من دیدم توی این رنج میشه خرید:
    نکسوس 5
    G2
    S4

و چند تای دیگه
    کلا الان اینقدر مطلب خوندم گیج شدم چی بخرم هر کدوم مزایا و معایبی داره که نمیشه ازشون گذاشت و انتخاب رو سخت میکنه
    مثلا از سری لومیا خوشم میاد اما اصلا هیچ اشنایی با ویندوز گوشی ندارم و میترسم حال گیری کنه اندرویید رو چون باهاش کار کردم راضی بودم ضمن اینکه بقالی سر محل هم بری نرم افزاراش رو داره ولی ویندوز رو نمیدونم
    از طرفی قبلا HTC دیزایر داشتم خیلی راضی بودم و نسبتا برندش رو دوست دارم ولی مثلا برند سامسونگ رو که اصلا دوست ندارم lg هم خیلی خوشم نمیاد
    اگه اشتباه نکنم یه مدتی بود گوشی های htc اون کیفیت لازم رو ندارن و برا همین یکم مردد هستم ضمن اینکه الان نمیدونم گوشی های شاخش کدوما هست
    انتظاراتم از گوشی هم اینا هست:
    بازی در حد خیلی معمولی
    برنامه زیاد نصب میکنم
    وب گردی هم میکنم
    موزیک هم گوش میکنم ولی خیلی نه
    کیفیت دوریبن خوب باشه مثلا دوستم ایفون 4 داره با اینکه 8 هست کیفیتش رو راضی هستم در همین حد کفایت میکنه
    کیفیت صفحه هم عالی باشه ولی خیلی هم حساس نیستم
    باتریش ولی قوی باشه
    از طرفی نمیخوام خیلی گوشی بزرگ باشه اینایی که دیدم همه حدود 5 هستم ولی من دوست دارم 4 باشه
    برند هووای نباشه(بعضی ها خیلی تعریف میکنن بعضی ها خیلی بد میگن برا همین قیدش رو زدم با اینکه انتخاب های خوبی میشد ازش داشت)
    ==========
    به انتظارتم که نگاه میکنم میبینم با 1000 هم میشه گوشی خرید ولی نمیدونم چیکار کنم خیلی هم گوشی باز نیستم که 1500 بالای گوشی بدم
    ممنون میشم من رو راهنمایی کنید که چیکار کنم کلا قاطی کردم
    با تشکر

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

منم دقیقا تا همین رنج قیمت میخوام بخرم(تاپیکش هست) و بیش از همه بین Nexus 5 و G2 موندم ولی خوب به احتمال 99 درصد Nexus 5 رو میگیرم . کلا به استیلم میاد : دی
    خودم که به دست نگرفتم ولی میگن صفحش حرف نداره . Android 4.4 Kitkat داره ، CPU ـش هم مثل واسه G2 قویه .(البته هنوز بنچ مارک دقیقی ازش نیست به دلیل این که بنچ مارک ها با اندروید 4.4 بهینه سازی نشدن هنوز) . باتریش گویا متوسطه .
    G2 رو چند ساعتی کار کردم ، تاچش بدک نبود(هر جا دیدم میگن عالیه ولی من ازش خیلی لذت نبردم البته ممکنه مشکل از گوشی دوستم بوده باشه) ، دوربینش خیلی خوب بود ، مشکل لگ و هنگ در اون 5 ساعت کار نداشتم . توی دستم که بود احساس راحتی نمی کردم و خیلی از جنس بدنش(به خصوص پشتش) خوشم نیومد . باتریش عالی بود . کلا همه چیزایی که میخواید رو داره به جز سایز کوچیک(از نکسوس بزرگ تره) .
    بهتره شما به نظرم بگردی پیش دوستان و آشنایان ببینی کیا این گوشیا رو دارن(G2 و S4 زیاد پیدا میشه دست مردم) یه مدت باهاش کار کنید خودتون ببینید از کدوم خوشتون میاد(به اطلاعات روی کاغذ خیلی اطمینانی نیست همیشه) . من با G2 ، S4 و نکسوس(4 البته 5 رو دست کسی ندیدم تا حالا) کار کردم نکسوس بیشتر از همه راضیم کرد .(تازه 4 بود و روی کاغذ حداقل 5 در همه زمینه ها از 4 بهتره)
    فقط اینو بگم که خیلی شما به مگاپیکسل دوربین اطمینان نکن چون مثلا گوشی مثل HTC One با دوربین 4 واقعا شاهکاره دوربینش(دیدم که میگم !) !
    من مطلب زیر فوق العاده کمکم کرد :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

خوب مثلا بین مقایسه نکسوس 5 و g2 یه جا نظرات رو خوندم طرف نوشته بود اگه ابدیت برات مهم هست نکسوس ولی اگه دوربین و باتری مهم هست g2
    یه سوالی الان ابدیت های جدید اندرویید قابلیت هایی اساسی به گوشی اضافه میکنن؟ مثلا بین 4.2 و 4.4 خیلی اختلاف هست؟
    از اون طرف تجربه کار با ویندوز فون داشتید؟
    در مورد دوستان هم باید بگم اطرافیان من نهایت سقفشون برا گوشی 300 هست و هیچ کدم گوشی گرون نمیخرن الانم که میخوام بخرم قیمتا رو گفتم هنگ کردن و به منم میگن دیوانه ای که انقدر پول گوشی میدی!!! (همین چند روز پیش یکیشون بهم گفت بگردم براش ببینم بین y300 و v511 کدوم رو بخره !!! اتفاقا توی همین بخش سوال کردم و تایپیک داره)
    فقط یکی از دوستام هست که اونم s4 داره که من خیلی خوشم نمیاد از s4

اینو یه جا خوندم(در مورد g2 و نکسوس)
    ببین قیمت هدفون و من از شرکت ال جی ی میگم که سفارش دادم برام بیارن از سول به امریکا..که برام 35 دلار آب خورد..که اگه بتونی تو ایران تازه اورجینالشو پیدا کنی حداقل 200 تومن می فروشن..Quad beat 2 رو..در رابطه با آپدیتم که گفتم..اگه براتون مهمه..من خودم بیشتر از 1 سالو نیم تلفن دستم نمیمونه..اما کسی که نگه میداره براش مهمه..و خیلی چیزای دیگهه..آپدیت ال جی کلا داغونه..همم میدونن..اما خب..ال سی دیه جی 2 که یکم بهتر از اینه و کیفیت صدای بلندگو و اون هدفون Quad beat 2 و حتی باطریش و دوربینشششش.. در مقابل آپدیت ؟..این سلیقه ایهیه..منم خودم نکسوس خریدم..چون قیمتش نزدیک 200 دلار از جی 2 پایین تر بود اینجا..اما تو ایران که هم قیمته ..به نظر من باید جی 2 خرید..البته سلیقه اییم هست..اگه برا یه نفر آپدیت اونقدری مهم هست که دوربین و باطری و صدا نیست..خب نکسوس بهترینه..به نظر من بهترین انتخاب تو این ابر فونا..اول note 3 هست..بعد جی 2..بعد نکسوس 5..و بعد جی پرو..بعد Z1..سونی هم آخر گفتم..چون با اون لانچر روش اصلاااااااا نیمتونم کنار بیام..بعدم با کیفیت خروجیش
    Last edited by mrmmnb; 19-02-2014 at 23:07.

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

کلا نکسوس سریع تر آپدیت میشه بدون واسطه .
    با ویندوز فون کار کردم ولی خیلی کم(در حد 1 ساعت) .
    شما این 2 صفحه آخر تاپیک منو بخونید دوستان راهنمایی های خیلی خوبی کردن .

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اون رو هم قبلا کامل خوندم
    الان یه چیز جالب پیدا کردم برا ویندوز فونی ها نوشته بودن ارزونترین سری لومیا یعنی 520 با بالاترین هاش مثل 1520 از نظر سرعت یکی هستن! این هم به خاطر سبک بودن ویندوز فون هست و در واقع اگه دنبال دوربین و باتری معمولی باشم فرقی بین 1520 و 520 نیست
    از دوستان کسی در مورد این خط اخر اطلاعاتی داره؟

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اون رو هم قبلا کامل خوندم
    الان یه چیز جالب پیدا کردم برا ویندوز فونی ها نوشته بودن ارزونترین سری لومیا یعنی 520 با بالاترین هاش مثل 1520 از نظر سرعت یکی هستن! این هم به خاطر سبک بودن ویندوز فون هست و در واقع اگه دنبال دوربین و باتری معمولی باشم فرقی بین 1520 و 520 نیست
    از دوستان کسی در مورد این خط اخر اطلاعاتی داره؟
    درسته! ویندوز مدیریت حافظه عالی داره و واقعا نیازی به 2 گیگ رم نداره...مگر موقع اجرای بازی های سنگین...وگرنه 520 لومیا با 512 مگ رم هم هنگ نمیکنه! ولی آندروید 512 مگی دارم....وایبر و وی چت رو همزمان ران کنی هنگه!

8. 2 کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

داخل آندروئید ها G2 پیشنهاد منه و محکم پشتشم دیگه توضیح نمیدم شما حتما کلی نقد بررسی رو خوندید
    اما وینفون دوست داشتنی من 920 و 925 رو داشتم باید بگم تجربه ای بسیار شیرین هست
    تنها دو عیب و ایراد وارده اول اگر اهل انواع App ها باشید و زیاد برنامه نصب میکنید شاید و البته شاید به مشکل بخورید وگرنه الان بیشتر نرم افزارهای کاربردی براش وجود داره
    دوم دست آدم کمتر نسبت به اندروئید باز هست در وین فون
    از این دو مورد که بگذریم سرعت بینظیر وینفون بدون لک و هنگ
    دوربینهای عالی و باتریهای کم مصرف
    کیفیت ساخت بالا

10. این کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه daniel2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوست من سرتو درد نیارم جی 2 از همه بهتره.

12. این کاربر از daniel2013 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام مجدد
    بر خلاف همه بررسی هایی که انجام دادم نظرم اومده روی لومیا 1520
    میخواستم بدونم نظر بقیه چی هست؟
    میدونم با این پول میشه یه گوشی اندروییدی خفن خرید ولی نمیدونم چرا نظرم رو جلب کرده این لومیا اولش میخواستم یه لومیای ارزون بخرم فون رو تست کنم ولی از یه سری بچه هایی که داشتن تحقیق کردم تقریبا همه چی کاملا درسته کمتر بقیه برنامه داره ولی تقریبا هر چی بخوام رو داره
    مثلا 720 هم به نیاز هام میخورد ولی لامصب رمش کم بود بقیه همه تا 1520 یه جورایی به دلم ننشته تنها ایرادی که از نظر من داره 1520 این هست که 6 اینچ هست و این خودش یه معضل هست برا من
    منتظر نظراتتون هستم
    با تشکر

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

1520 هیچی کم نداره
    خودم میخواستم بخرم ولی دیدم خیلی گرونه...فبلته دیگه!
    اگه دوس داری با وین فون کار کنی آخرت گوشیه!

15. این کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •