درود:
خیلی راهنمایی خوب و کاملی بود متشکرم.
1. پس آگر من ابتدا(قبل از پارتیشن بندی) با خود ویندوز بک آپ کامل بگیرم و سپس درایو C را پارتیشن بندی کنم البته با این شرط که به دو پارتیشن EFI و OEM دست نزم و فقط پارتیشن 7 گیگی را پاک کنم، در آینده اگر ویندوز خراب شد یا اصلا فرمت شد میتونم از این بک آپ(بک آپ قبل از پارتیشن بندی) استفاده کنم و ویندوز به همون حالتی که روز اول لپ تاپ را خریدم برمیگرده. درست متوجه شدم؟
2. اگر کار بالا(گزینه ی 1) را درست انجام بدم دچار مشکل زیر نمیشوم؟
( به دلیل اینکه با این کار ویندوز اصلی شما از بین میره (البته منظورم این نیست که پاک میشه؛ منظورم اینه که اگر خراب بشه به همین سادگی نیست که ویندوز رو نصب کنید) نکته ای که داره اینه که ویندوز اصلی رو بعدا نخواهید داشت. چون تنظیمات UEFI و... هم تو ویندوز شما هست پس یه سری تنظیمات و... هم برای TPM و Secure Boot توی لپ تاپ دارید. اگر خودتون ویندوز نصب کنید دیگه License این لپ تاپ برای شما کار نمیکنه.یعنی ویندوز نصب میشه و Active هم میشه. ولی نمیتونید قابلیت های Secure Boot و... رو که گفتم هم داشته باشید. به خاطر همین بهتره که کاری با پارتیشن ها نداشته باشید.)
3. شما فرمودید که برای اینکه بتونم درایو c را به 4 تا پارتیشن تقسیم کنم حتما باید پارتیشن 7 گیگ آخری رو پاک کنم. درست متوجه شدم؟
در عکس زیر اگر دقت کنید میبینید که این پارتیشن 7 گیگی تقریبا پر است و اطلاعاتی در آن ذخیره شده، با پاک کردن این پارتیشن ویندوز فعلی و ویندوزی که بک آپ گرفتم و در آینده میخواهم استفاده کنم دچار مشکل نمیشود؟؟؟(جسارتا برای اطمینان خودم پرسیدم)