تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: از دست رفتن دیتای مربوطه در اثر یک اشتباه

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض از دست رفتن دیتای مربوطه در اثر یک اشتباه

با سلام خدمت دوستان گرامی....
    عرض شود که یکی از دوستان بنده اشتباها روی هاردش با ویندوز 8 بوت کرده و کلا سیستم خاموش شده و ارور داده که اقا باید ریکاوری کنه...
    اینم زده ریکاوری کنه و کلا حالا از هر درایوش، یه سری دیتا لاست شده یا اینکه مثلا قابل باز شد نیست و ارور میگیره که :
    The file or directory is corrupted or unreadable
    به نظر دوستان مشکل میتونه از بدسکتور باشه؟
    نرم افزار خوبی میشناسید که بتونه دیتاش رو کلا برگردونه و قابل استفاده بشن؟ البته دیتاش بیشتر فیلم و اینا هستن ولی خوب براش مهمن دیگه چیکارکنه....

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان گرامی....
    عرض شود که یکی از دوستان بنده اشتباها روی هاردش با ویندوز 8 بوت کرده و کلا سیستم خاموش شده و ارور داده که اقا باید ریکاوری کنه...
    اینم زده ریکاوری کنه و کلا حالا از هر درایوش، یه سری دیتا لاست شده یا اینکه مثلا قابل باز شد نیست و ارور میگیره که :

به نظر دوستان مشکل میتونه از بدسکتور باشه؟
    نرم افزار خوبی میشناسید که بتونه دیتاش رو کلا برگردونه و قابل استفاده بشن؟ البته دیتاش بیشتر فیلم و اینا هستن ولی خوب براش مهمن دیگه چیکارکنه....
    یعنی روی هر درایو راست کلیک کنه این ارور رو میده ؟
    یک عکس از disk managment میتونید بدید
    ممکنه فایل سیستم بهش آسیب رسیده باشه یک چک دیسک روی هر پارتیشن انجام بدید درست نشد برای ریکاوری پارتینش ها بهترین نرم افزار eases data recovery است

3. 2 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

الان مشکل اول رفع شده ولی حدود 400 گیگ از اطلاعات پریده با get data back
    کمی از اطلاعات رو پیدا می کنه ولی چیزای که رو درایو های دیگه بوده رو نیز پیدا می کنه

5. این کاربر از Roteil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ممکنه فایل سیستم بهش آسیب رسیده باشه یک چک دیسک روی هر پارتیشن انجام بدید درست نشد برای ریکاوری پارتینش ها بهترین نرم افزار eases data recovery است
    چک دیسک رو روی سیستمشون چک کردن کار نداده...
    حالا باید دوباره برگرده مطلب رو بخونه (من یادم نبود خودش هم توی این سایت حساب داره! ) و انجام بده مشخصا این نرم افزار ایزس دتا رکاوری ببینیم چی میشه...

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

چک دیسک رو روی سیستمشون چک کردن کار نداده...
    حالا باید دوباره برگرده مطلب رو بخونه (من یادم نبود خودش هم توی این سایت حساب داره! ) و انجام بده مشخصا این نرم افزار ایزس دتا رکاوری ببینیم چی میشه...
    سلام شما تونستی نتیجه بگیری ؟ منم همچین مشکلی برام ایجاد شده گفتم دیگه تاپیک جدا نزنم
      محتوای مخفی: مشکل 

من یک فضای 25 گیگ unallocated داشتم تو هاردم که با partition magic اون رو create کردم
    بعد از apply کردن ری استارت کرد و موقع بوت اپ داشت درایو رو میساخت
    از شانس مزخرف من وسط کار برق رفت
    وقتی برق اومد رفتم دیدم درایو که درست نشده هیچ
    2 تا درایو اخری هام رو هم پوکونده
    چون موقع Apply کردن یادم رفته بود تیک های مربوط به گرفتن فضای خالی از درایو های قبلی رو بردارم و موقع انتقال data این اتفاق افتاده بود
    حالم بد جوری گرفتس چون کلی از با ارزشترین اطلاعاتم که نتیجه سالها جمع کردن بود کلی عکس شخصی و خانوادگی و کلی ویدیو و اهنگ و برنامه همش پرید ( نزدیک 5 گیگ که backup هم ندارم ازشون )

خود سیستم بعد از اومدن برق نزدیک به 10 دقیقه داشت با scan disk موقع بالا اومدن ویندوز اون درایو رو scan میکرد و یک عالمه cluster و data recovery انجام داد
    مشکل اینه الان همه چیز سرجای خودش هست چیزی به صورت دیداری پاک نشده ولی خیلی هاش غیر قابل استفاده شدن
    یعنی حجم رو اشغال کردن روش نگه میداری مینویسه مثلا 10 مگ مثل قبل یعنی انگار هیچ اتفاقی نیفتاده
    ولی عکس ها باز نمیشن فقط thumbnail اشون رو نشون میده
    اهنگ ها و ویدیو ها اجرا میشن مینویسه can not playback
    با get data back رفتم دقیقا همون فایل هایی که هست رو با همون ترییب سالم و خرابش بهم پس میده

دوستان هیچ راهی نیست این فایل ها رو برگردونم درستشون کنم؟
    خیلی مهم هستن برام هر چی بیشتر میگردم فایل های بیشتری پیدا میکنم که corupted شدن

مثلا یک فولدر سریال 2 گیگ حجمش رو روی هارد نشون میده و گرفته و فایل ها هم داخلش هستن
    ولی از 10 قسمت داخلش فقط 3 تاش playback میشن

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

دوستان مشکل من اینه از هر نرم افزار ریکاوری میخوام استفاده کنم موقع اجرای نرم افزار و گشتن و اسکن درایو ها 2 بار پشت هم این ارور میاد

از powershell هم این دستور

Repair-Volume -DriveLetter H –OfflineScanAndFix

رو اجرا کردم این ارور رو گرفتم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من یکی از پارتیشن هام که 119 گیگ بود 99 درصد ش با نرم افزار EaseUS Data Recovery Wizard 7 ت​ونستم ریکاوری کنم اما پارتیشن دیگهم که 700 گیگ بود و 400 گیگش پریده بود رو 50 درصدش رو تونستم ریکاوری کنم البته فک کنم بخاطر اشتباه م بود که با نرم افزار دیگهی زده بودم فیکس ارورش کرده بودم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •