تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 35

نام تاپيک: يه زبان با حال براي برنامه نويسي چيه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض يه زبان با حال براي برنامه نويسي

اگه كتاب آموزشيم داشته باشه خيلي توپه

داره خودمونی میشه digitalbass's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

به نظر من شما اول بايد ببيني چه كاري مي خوايي انجام بدي؟در چه سطحي؟

آخر فروم باز Nesta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    دوسته عزيز زبان برنامه نويسی يه چيزه نسبتاً سليقه اي هست ولی از نظر کارای الان delphi 2005 بهترين هست و کلاً delphi و c# و vc++ ولی به دليل اين که ميکروسافت الکی تو هر چيزی دخالت ميکنه وی بی هم داده تا خودش هم بقيشو پشتيبانی کنه يعنی کمپننت هشو ديگه ستاپ و اينا ولی به نظر من delphi

مهمان
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام
    بهترين زبان براي برنامه نويسي براي windows همون #C هست که شرکت مايکروسافت ايجاد کرده است.
    در مورد حرف کارلوس هم بايد بگم که دوست عزيز شما با #C کار نکرديد که چنين حرفي مي زنيد.
    خود شرکت برلند هم #C را دارد.
    بنابراين وقتي با برنامه اي کار نکرديد همين طوري نظر ندهيد.
    موفق باشيد

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    آقا رامبد شما زمانی که اطلاعاتون زياد نيست انقدر محکم نظر ندين چون که طبقه آخرين رأی گيری delphi 2005 از c# هم رأی بيشتر اورده و همونطور که ميدونين من ديدم که کارعيش هم بيشتر و گسترده تر هستش شما اصلاً نميتونين که کارعی اين 2 تا رو البته مطمئناً شما 2005 رو کار نکردين که ميگين c# شما اگه به سال سخت اين دوتا هم نگاه کنين متوجه ميشين که الان در حال حاضر با دليل که رأی اورده delphi 2005 رو دست نداره شما اگه شک دارين ميتونين در سايت تخصصيه انجمن برنامه نويسن ايرانی از اونجا اطلاعات بگيرين

مهمان
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام دوست عزيز کارلوس جان
    شما گفته ايد که delphi2005 بيشتر راي آورده است.
    اين دليل نميشه که!
    خيلي از اين نظرات فقط در حد آگاهي با اين برنامه هست و نظر دهندگان با delphi برنامه ننوشته اند که نظر دادند.
    در ضمن طبق آمار برنامه نويسهاي delphi بازار کار کمتري را دارا مي باشند.
    شما مي توانيد به کشورهاي خارجي سفر کنيد تا از اين قضيه آگاه شويد.
    برنامه نويسهاي delphi تقريبا فقط با کاموننتهاي خود دلفي برنامه نويسي مي کنند و فراتر از اون هم کاري انجام نمي دهند.
    اما باي به اين نکته توجه داشت که برنامه اي قوي هست که فقط با کامپوننتهاي آماده کار نشه و خود برنامه نويس کامپوننت ايجاد نمايد.
    محيط دلفي به گونه اي است که برنامه نويس اين زبان مثل يک کاربر معمولي برنامه نويسي مي کند ولي #C به گونه اي است که برنامه نويس عادي و معمولي نمي تواند با آن کار کند و نياز به اطلاعات برنامه نويسي دقيقي دارد.
    با کامپوننتهاي دلفي کار کردن که هنر نيست.
    هنر اين هست که توي برنامه ايده خودت مطرح باشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

كارلوس جان سلام.
    اگه لينكي جهت دانلود دلفي 2005 سراغ داري زحمتش رو بكش.
    و اينكه آيا كار كردن با دلفي هم مثل c# سخته يا اينكه مثل وي بي راحته.
    متشكرم.

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    آقا رامبد من به کشور های ديگه هم که رفتم والّا زياد اصلاً از c# کار نميکردن شما ميخوای تحميل کنی نارت رو من دارم منطقی ميگم مگه ميشه که يه کسی رأی بده ولی ندونه delphi 2005 چيه مگه ميشه کار بر مملی بتونه با delphi 2005 کار کنه ممکنه کاربر مملی بتونه که با دلفي6 کار کنه که ماله 2001 هست ولی اين ديگه چيزی نيست که شما بخوای بدونه اطلاعات دقيق ازش سر در بياری شما در delphi هم ميتونی کامپننت درست کنی مگه فقط با c#ميشه بد در کشور های ديگه بيشتر از vc++ or delphi استفاده ميکنن برايه اين که پشتيبانی بسيار مطمئنی ميشه و حمايت ميکنه شرکت برلند از برنامش مثله ميکروسافت نيست شما احتمالاً delphi کار نکردی که اين چنين ميگی شما اگه به برنامه های باحال مثله حساب داری نگاه کنی ميبينی که اکثراً با delphi نوشته شده يا چيز های ديگه

مهمان
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام
    اين احتمال داره که برنامه توسط دلفي در ايران نوشته بشه ولي به نظر من هيچ وقت دلفي مطمئن نيست. زيرا محصولات مايکروسافت با هم همخواني دارند.
    متاسفانه برنامه هايي که در بازار هست و با دلفي نوشته شده اند به هيچ وجه user friendly نيستند و فقط خود برنامه نويس مي تواند از تمام امکانات برنامه استفاده کند و اين يکي از نقاط ضعف قوي مي باشد.
    در ضمن نظر من تحميلي نيست. شما مي توانيد به نظر من کاري نداشته باشيد ولي من شخصا به نظر شما احترام مي گذارم و اميدوارم در برنامه نويسي با زبان دلفي شما هر روز قوي تر و حرفه اي تر بشويد و برنامه هاي قوي و قدرتمند فارسي بنويسيد تا گوشه اي از مملکت خودمان مورد استفاده قرار بگيرد.
    به اميد روزي که 100 برنامه فارسي و ايراني در بازارهاي جهاني بدرخشند.
    موفق باشيد دوست عزيز

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    منم از شما متشکرم و به نظر شما هم اهترم ميزرم و اين که من c# هم قبول دارم ولی delphi يه چيزه ديگست چون بازار کارش چيزه ديگست

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •