تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: بهترین مادربرد ها در قیمت 500 تا 600

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

5 بهترین مادربرد ها در قیمت 500 تا 600

فک کنم منم باید برم تو کار سوکت 1150 فک کنم asus z87-a یا asrock z87 extrme 4 با این بودجه من ولی تعجبه asrock z87 extrme 4 هست واسه خرید ولیasrock z77 extrme 4 که سوکت 1155 هست ردپایی ازش نیست
    راستی به نظرتون با 500 تا 600 تومن این 2 تایی که گفتم خوبن ؟ پیشنهاد بهتری دارین واسه پول به کارایی مادربرد سوکت1150؟
    قابلیت sli و crosfire هم خیلی برام مهمه,فقط سوکت 1150 یه بدی داره که از mvp پشتیبانی نمیکنه وگرنه معرکه بود

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در ای رنج قیمت همون Z87-A از ایسوس مورد مناسبیه.
    مشخصات پردازندتون چیه؟ بقیه قطعات رو از قبل دارین؟

3. این کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

الان pntium g645 سوکت 1155 دارم ولی باید اونم عوضش کنم و یه hswel g3220 بگیرم چون فعلا نمیخوام زیاد هزینه کنم و یه گرافیگ 650gtx boost بندازم روش اینم بخاطر اینه که گرافیگ خیلی برام مهمتره و 640 قیمت دارم
    z87-a رو هم 530 قیمت دارم به نظرت این مناسبتره یا asrock z87 extrme 4 با قیمت 570؟

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با توجه به پردازندتون که تقريبا جزو ضعيفترينهاى اين سوکت هست و همچنين نداشتن قابليت اور ، به نظر من نياز به هزينه بيشتر نيست و مادربورد با چيپ پايينتر هم کفايت ميکنه.
    مثل ASUS B85-PLUS با قيمت 320
    باقى هزينه رو ميتونين صرف خريد پردازنده و گرافيک بهتر بکنين.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من ترجیم با GA-Z87X-D3H، تو این قیمت
    فکر میکنم زیاد تفاوت عمده ای نباشه میون این مدل با asus z87-a با این تفاوت که به عقیده من این هندی تری، یعنی من چند روز پیش داشتم یه review توی سایت tomshardware رو میخوندم ، الان لینکشو پیدا نکردم ، به نظرم اگه درست یادم باشه تو دو سه مورد ایسوس بهتر بود، تو 4-5 مورد گیگا ، یه همچین چیزی یادمه ... با این حال بازم خودتون یه سرچ دیگه بکنید

7. این کاربر از cyrax782 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

من ترجیم با GA-Z87X-D3H، تو این قیمت
    فکر میکنم زیاد تفاوت عمده ای نباشه میون این مدل با asus z87-a با این تفاوت که به عقیده من این هندی تری، یعنی من چند روز پیش داشتم یه review توی سایت tomshardware رو میخوندم ، الان لینکشو پیدا نکردم ، به نظرم اگه درست یادم باشه تو دو سه مورد ایسوس بهتر بود، تو 4-5 مورد گیگا ، یه همچین چیزی یادمه ... با این حال بازم خودتون یه سرچ دیگه بکنید
    خوب داداش خودت میگی تفاوت عمده ای نیست خودمم با این مدل پیشنهادیت موافقم ولی تفاوت زیادی از نظر قیمتی دارن
    GA-Z87X-D3H قیمت 650 ولی asus z87-aبین 530 تا 540
    با اینکه حدود 100 تومن اختلاف قیمت دارن ولی چیز وسوسه کننده ای نداره نسبت به asus که بخوام اینقد بیشتر هزینه کنم
    من یه چیزی میخوام که با پایین ترین قیمت sli و crossfire رو پشتیبانی کنه و همینطور سوکت z87 باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خوب به این هم نگاه بندازی بد نیست GA-Z87-HD3

10. این کاربر از cyrax782 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

مرسی ولی z87-a رو انتخاب کردم چون این مدل GA-Z87-HD3 فقط crossfire amd رو پشتیبانی میکرد ولی z87-a هم crossfire هم sli هم قیمت خیلی مناسب 530 تومن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •