تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: آپدیت ویندوز

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    باب الجنت (قزوین)

پيش فرض آپدیت ویندوز

سلام دوستان
    من یه لپ تاپ خریدم که وش ویندوز اورجینال 8 داره و از ویندوزش برای روز مبادا بک آپ گرفتم
    سوالم اینه که میتونم ویندوزی که بک آپ گرفتم روی لپ تاپ یا پی سی دیگه ای بریزم؟ مشکلی ایجاد نمیشه؟ مخصوصا واسه آپدیت کردن سیستم ها

کاربر فعال انجمن سرویس های آنلاین mohammadi_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

خیر نمیشه مگر سخت افزار مشابه داشته باشند تا کرش نشه.اگر هم اجرا بشه ثبات نداره و استیبل نخواد بود.
    گرچه خودم رو دو سیستم دقیقا همینکارو کردم ...:rolleyes:

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    باب الجنت (قزوین)

پيش فرض

خیر نمیشه مگر سخت افزار مشابه داشته باشند تا کرش نشه.اگر هم اجرا بشه ثبات نداره و استیبل نخواد بود.
    گرچه خودم رو دو سیستم دقیقا همینکارو کردم ...:rolleyes:

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
    شما خودت انجام دادی درس کار کرد؟
    اگر فرض کنیم سخت افزار قوی تر داشته باشیم اون موقع مشکلی پیش نمیاد؟
    فکر کنم کلا این کار بگیر نگیر داره باید به صورت تجربی امتحان بشه درست میگم؟

کاربر فعال انجمن سرویس های آنلاین mohammadi_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

شما خودت انجام دادی درس کار کرد؟
    اگر فرض کنیم سخت افزار قوی تر داشته باشیم اون موقع مشکلی پیش نمیاد؟
    فکر کنم کلا این کار بگیر نگیر داره باید به صورت تجربی امتحان بشه درست میگم؟
    بله برا من از لبتاب اچ پی رو سیستم خونه ریختم کار کرد ولی رو چندین سیستم دیگه کار نکرد حتی سیپیو ها هم دو شرکت متفاوته .تجربی تست کنید و اینکه اگه سیستم بالا نیامد. دو راهکار که بهش پی بردم رو تست کتید احتمال حل مشکل هست.
    اول اینکه حتما دفه اول با ساف مود رو سیستم جدید روشن کنید.
    دوم اینکه دیسک وین رو حتما اکتیو کنید بعد اینکه رو هارد جدید جایگزاری کردید.

Sent from my GT-N7100

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

این کار شدنی هست ولی نمی دونم چرا می خواهید این کار رو انجام بدید
    باید دقت کنید که کنترلر ساتا در لپتاپ در چه وضعیتی قرار داره و در دستگاه های دیگه هم اون رو در همون وضعیت قرار بدید، یعنی اگر IDE بود همه باید IDE باشن یا AHCI بود باید AHCI باشن.
    نکته ی بعدی نوع بوت سیستم هست. اگر لپتاپ در وضعیت UEFI باشه بقیه سیستم ها هم از این مود پشتیبانی کنن و پارتیشن بندیشون به صورت GPT باشه و در نهایت بعد از بوت سیستم باید ویندوز رو کرک کنید

در کل دردسرش بیشتر از منفعتشه، نصب ویندوز از اول کلا نیم ساعت هم طول نمی کشه.

6. این کاربر از V i r u s e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    باب الجنت (قزوین)

پيش فرض

این کار شدنی هست ولی نمی دونم چرا می خواهید این کار رو انجام بدید
    باید دقت کنید که کنترلر ساتا در لپتاپ در چه وضعیتی قرار داره و در دستگاه های دیگه هم اون رو در همون وضعیت قرار بدید، یعنی اگر IDE بود همه باید IDE باشن یا AHCI بود باید AHCI باشن.
    نکته ی بعدی نوع بوت سیستم هست. اگر لپتاپ در وضعیت UEFI باشه بقیه سیستم ها هم از این مود پشتیبانی کنن و پارتیشن بندیشون به صورت GPT باشه و در نهایت بعد از بوت سیستم باید ویندوز رو کرک کنید

در کل دردسرش بیشتر از منفعتشه، نصب ویندوز از اول کلا نیم ساعت هم طول نمی کشه.
    دوست من داستانو کلا نگرفتی
    من میخواستم روی سیستم خونه هم ویندوز 8اورجینال داشته باشم
    اگر کرک کنم که دیگه اورجینال نیست

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

دوست من داستانو کلا نگرفتی
    من میخواستم روی سیستم خونه هم ویندوز 8اورجینال داشته باشم
    اگر کرک کنم که دیگه اورجینال نیست
    سلام
    فرق ویندوز اوریجینال با ویندوز غیر اوریجینال در یک رشته کد 25 حرفی که در پشت لپتاپ شما چسبونده شده خلاصه میشه. این کد فقط و فقط برای یک دستگاه (هارد) کار می کنه و اون هم لپتاپ شماست. این که از ویندوز لپتاپتون بکاپ گرفتید دلیلی بر اوریجینال بودنش نیست و اگر یک ویندوز مشابه رو دانلود و روی لپتاپ نصب کنید با همون کلید می تونید اقدام به فعال سازی کنید و میشه ویندوز اوریجینال
    --
    بنابراین فرقی وجود نداره و حتی در صورتی که این بکاپ رو به یک دستگاه دیگه منتقل کنید سریالش روی اون دستگاه کار نخواهد کرد و حتی ممکنه بلک لیست بشه و لپتاپ هم از کار بیافته. در کل هیچ دلیلی برای این کار وجود نداره
    موفق باشید
    شخصا اپدیت کردن ویندوز رو مگر در شرایطی که امنیت اطلاعات روی دستگاه به شدت مهم باشه توصیه نمی کنم. تجربه ثابت کرده اپدیت کردن ویندوز اون رو به شدت کند میکنه و اگر براتون امنیت اطلاعات مهمه پیشنهاد می کنم از سیستم عامل گنو/لینوکس استفاده کنید (منظور از اطلاعات مهم اونایی هست که ارزش میلیون تومانی داشته باشه. صرفا کسی برای پیدا کردن چند تا عکس شخصی از شما هیچوقت وقتش رو برای -- کردن شما تلف نمی کنه)

9. 5 کاربر از V i r u s e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    باب الجنت (قزوین)

پيش فرض

سلام
    فرق ویندوز اوریجینال با ویندوز غیر اوریجینال در یک رشته کد 25 حرفی که در پشت لپتاپ شما چسبونده شده خلاصه میشه. این کد فقط و فقط برای یک دستگاه (هارد) کار می کنه و اون هم لپتاپ شماست. این که از ویندوز لپتاپتون بکاپ گرفتید دلیلی بر اوریجینال بودنش نیست و اگر یک ویندوز مشابه رو دانلود و روی لپتاپ نصب کنید با همون کلید می تونید اقدام به فعال سازی کنید و میشه ویندوز اوریجینال
    --
    بنابراین فرقی وجود نداره و حتی در صورتی که این بکاپ رو به یک دستگاه دیگه منتقل کنید سریالش روی اون دستگاه کار نخواهد کرد و حتی ممکنه بلک لیست بشه و لپتاپ هم از کار بیافته. در کل هیچ دلیلی برای این کار وجود نداره
    موفق باشید
    شخصا اپدیت کردن ویندوز رو مگر در شرایطی که امنیت اطلاعات روی دستگاه به شدت مهم باشه توصیه نمی کنم. تجربه ثابت کرده اپدیت کردن ویندوز اون رو به شدت کند میکنه و اگر براتون امنیت اطلاعات مهمه پیشنهاد می کنم از سیستم عامل گنو/لینوکس استفاده کنید (منظور از اطلاعات مهم اونایی هست که ارزش میلیون تومانی داشته باشه. صرفا کسی برای پیدا کردن چند تا عکس شخصی از شما هیچوقت وقتش رو برای -- کردن شما تلف نمی کنه)
    دقیقا میخواستم همین مورد آخر بدونم که بلک لیست میشم یا نه
    از اطلاعاتی که دادید ممنون جالب بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •