تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 19

نام تاپيک: تریبــون آزادِ ادبــی

حـــــرفـه ای Йeda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    221B

12 تریبــون آزادِ ادبــی

با سلام
    ...تــریبونِ آزادِ ادبــی
    ...

"تریبونِ آزادِ ادبی" پل ارتباطی ست تا پیشنهاد های خود را در آن نوشته و پس از شنیده شدن پیشنهاد های شما
    ما به آنها پاسخ داده و همگی به بحث و تبادل نظر بپردازیم
    تا در نتیجه به یک رای و نظر واحد در رابطه با

پیشنهاد مورد نظر شما برسیم.

توجه کنید که ممکن است پیشنهادی که شما مطرح می کنید قبلا مطرح شده و توسط تیم مدیریت پاسخ داده شده باشد؛

پس لطفا سعی کنید از مطرح کردن پیشنهادهایی که قبلا رد شده و یا دلایل آن مطرح شده اجتناب کنید.

✠ نکـته مهم

دقت داشته باشید تمامی پست ها تنها باید حکم پیشنهادی داشته باشند و در غیر اینصورت هرگونه پست اعم از اسپم یا

نامربوط با هدف تاپیک، بلافاصله حذف خواهد شد و با خاطی برخورد می شود.

و

لطفا تمامی انتقـــادهای خود را به تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارسال نمایید.

با تشکر...

2. 14 کاربر از Йeda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اول تشکــر میکنم برای ایجــاد این تاپیــک پیشنهاد های من برای تاپیک های جدید :

تاپیک ویــراستــاری

این تاپیک یا می تونه برای قرار گرفتن متون ویرایش نشده باشه و کاربرای دیگه متن رو ویرایش کنن یا به صورت مسابقه که بهترین ویرایش متن برنده مسابقه باشه. (نیاز به پردازش داره)

تاپیک ادبیــات طنز

این تاپیک هم مثل تاپیک ویراستاری می تونه هم با سبک یه تاپیک جامع برای نوشته های طنزامیز باشه و هم به صورت مسابقه که تمام اصول ادبی یه نوشته طنز رعایت بشه چه نوشته به صورت شعر باشه یا به صورت داستانک ( تاپیک تخصصی باشه)

تاپیک مشـاعره

این تاپیک رو میدونم بنا به دلایلی مجاز به فعالیت نیست ولی ازونجایی که از طرفداران پر و پا قرص این تاپیک بودم پیشنهاد میکنم با قوانین خاص دوباره مثل سابق تاپیک مشاعره فعال بشه.

تاپیک بهتریـن شعـر هـایی که در طـول هفتـه خوانـدم

این تاپیک نیاز به قوانین خاص داره و هر کاربر مجاز به گذاشتن یک شعر (بهترین شعری که در طول هفته شنیده شده ( از رادیو، تلوزیون، کتاب، پروفایل و ..) ) هست.

تاپیک بهتریــن های آثار کاربــران (شعر و داستان جدا)

بهترین شعری که در زیرمجموعه آثار کاربران گذاشته شده (هر یوزر در هر روز یک پست).

تاپیک نظر سنـجی درباره تاپیـک های پر طرفـدار انجـمن ادبیـات

شامل تاپیک های قفل شده و یاز، هدف این تاپیک هم برای گسترش این نوع تاپیک هاست و می تونه هر دفعه قفل بشه و تاپیک سری جدید با نظر سنجی جدید زده بشه.

تاپیک معـانی اشعـار

منبع معانی اشعار یا درخواست معنی شعر (با منبع معتبر)

فعلا این پیشنهادها به نظرم اومد ..

4. 7 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    221B

پيش فرض

سلام V E S T A عزیز...

ممنون از پیشنهاد های شما...

دوستان خواهش میکنم از این به بعد پیشنهاد های
    خودتون رو دونه دونه بنویسید تا بتونیم با هم به نوبت به تبادل نظر و ...بپردازیم.

درباره ی سه پیشنهاد اول:

تاپیک ویــراستــاری

این پیشنهاد رو میشه از چند نظر مورد بررسی و تبادل نظر قرار داد:
    یکی اینکه تاپیک تخصصی ای داشته باشیم برای ویرایش متن های ادبی و

دیگری اینکه تاپیکی داشته باشیم صرفا جهت آموزش ویراستاری و نکات ـی که برای یک ویراستار ادبی حیاتی هست.

پس میشه این تاپیک رو به یک تاپیک آموزشی تبدیل کرد و در نهایت در صورت استقبال دوستان و
    حضور افرادی که تخصص بیشتری دارند این تاپیک کمی حالت تخصصی به خودش بگیره.

تاپیک ادبیــات طنز
    امکان ایجاد این تاپیک وجود داره و امیدوارم دوستانی که در این زمینه در هر سطحی، دستی به قلم دارند
    اشعار طنزشون رو به این تاپیک ارسال کنند.

تاپیک مشـاعره

متاسفانه به همون دلایلی که خودتون بهتر میدونید و دوستان هم بارها درخواست دادند و درباره ـش بحث شده
    نمیشه همچین تاپیک ـی رو در انجمن داشت و دلیل اصلیش هم اینه که عده ای از این دست تاپیک ها سوءاستفاده
    می کنند و به یک اسپم ـکده تبدیل میشه.

6. 7 کاربر از Йeda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    221B

پيش فرض

سلامی دوباره

درباره پیشنهادات بعدی:

تاپیک بهتریـن شعـر هـایی که در طـول هفتـه خوانـدم

ایده ی خیلی خوبی هست، اما یک مسئله ای که وجود داره این هست که ما تاپیک های مربوط به شاعران رو داریم.
    برای مثال وقتی شعری یا نوشته ای رو جایی میخونیم و یا میشنویم و برامون جالب هست میتونیم سرچ کنیم و شاعر
    مورد نظر رو پیدا کنیم و در تاپیک شاعر مورد نظر قرار بدیم و یا اگر تاپیک نداشتند در تاپیک شاعران معاصر و یا امثال اون
    مثل عاشقانه، عارفانه و ... قرار بدیم.

تاپیک بهتریــن های آثار کاربــران (شعر و داستان جدا)

این هم ایده خوبیه ولی موازی با هدف تاپیک
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست، که قوانینی مشابه هم داره.
    و همونطور که میدونید از هر آثاری که خوشمون اومد میتونیم بیایم و در تاپیک ـی که داریم به صورت نقل قول ارسال کنیم.

تاپیک نظر سنـجی درباره تاپیـک های پر طرفـدار انجـمن ادبیـات

در واقع تاپیک های پرطرفدار رو میشه مشخص کرد. تاپیک هایی که سریعتر بروز رسانی میشند از این دست تاپیک ها هستند.
    و در واقع اگر کسی طرفدار تاپیکی هست میتونه در تاپیک مورد نظرش با ارسال پست همیشه بالا و "آپ" نگه داره.

تاپیک معـانی اشعـار

و همچین تاپیکی رو در حال حاضر داریم.
    =>
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و در آخر ممنون از شما به خاطر پیشنهادات خوبـتون.

و منتظر پیشنهادات بعدی دوستان هستیم.

8. 7 کاربر از Йeda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

درود;
    من مدتی قبل یک پیشنهاد به تیم مدیریت دادم که جواب منفی شنیدم ببخشید دوباره این رو میگم:

تاپیک مسابقه انشا:

در هفته هرکسی یک موضوع انشا رو ارائه میده و کاربران باید در رابطه با اون انشا بنویسند. و مطمئنا موضوع اول رو شروع کننده ی تاپیک میگه. برنده ی هرهفته موضوع هفته ی بعد رو انتخاب میکنه. کاربارن در انشا میتونن از ضرب المثل و شعر و ارایه های ادبی استفاده کنند.

تیم مدیریت یک بار این پیشنهاد من رو رد کرد. ولی من تقاضا دارم یک بار دیگه به طور کامل علت رد کردن این موضوع رو بهم بگید ...

مرسی بابت این تاپیک زیبا ...

10. 6 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Animation Deliberation Morteza4SN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Violet Orient

پيش فرض

سلام

پیشنهادات عمومی و انتقادات خصوصی؟

خب پیشنهاد خاصی به نظرم نمی‌رسه جز اینکه:

12. 9 کاربر از Morteza4SN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

درود;
    من مدتی قبل یک پیشنهاد به تیم مدیریت دادم که جواب منفی شنیدم ببخشید دوباره این رو میگم:

تاپیک مسابقه انشا:

در هفته هرکسی یک موضوع انشا رو ارائه میده و کاربران باید در رابطه با اون انشا بنویسند. و مطمئنا موضوع اول رو شروع کننده ی تاپیک میگه. برنده ی هرهفته موضوع هفته ی بعد رو انتخاب میکنه. کاربارن در انشا میتونن از ضرب المثل و شعر و ارایه های ادبی استفاده کنند.

تیم مدیریت یک بار این پیشنهاد من رو رد کرد. ولی من تقاضا دارم یک بار دیگه به طور کامل علت رد کردن این موضوع رو بهم بگید ...

مرسی بابت این تاپیک زیبا ...
    خب خوبه که یکبار دیگه این موضوع اینجا مطرح شد
    کلا از مزایای این تاپیک اینه که پیشنهادها در معرض دید همه هست تا بقیه هم بتونن استفاده کنند و چناچه پیشنهاد مرتبط دیگه ای به ذهنشون رسید مطرح!

همونطور که قبلا به شما پاسخ داده شده demon king عزیز

در درجه اول ما این تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو داریم که همه ی کاربرهای علاقه مند به انشا نویسی میتونن ازش استفاده کنن و ارسال پست داشته باشند

از طرف دیگه اگر بحث مسابقه ای بودن مطرح باشه انشانویسی به نوعی در حقیقت همون داستان نویسی هست که ما اخیرا براش تاپیکی ایجاد کردیم که قراره ماهیانه(یا بیشتر -به صلاحدید تیم مدیریت-) بصورت مسابقه انجام بشه و علاقه مندان میتونن مشارکت داشته باشند

بنابراین با اتفاق نظر تیم ادبیات با احترام، نیازی به وجود همچین تاپیکی وجود نداره

14. 5 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن طراحی صفحات وب kian98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    در لباس هایم

پيش فرض

سلام

اگه اجازه می دادید توی این انجمن تاپیکی با موضوع ===» مشاعره بین کاربران «=== هم ایجاد بشه واقعا خوب می شد.
    چون کاربران بیشتر دنبال موضوعاتی میگردند زود به زور آپدیت بشه و و کلا تاپیکی پر جنب و جوش باشه که به نظرم تاپیکی با موضوع بالا
    می تونه نیازهای کاربران رو برآورده کنه. مشاوره بین کاربران هم دارای بار ادبی بسیار زیادی هست چون مدام در بین شون شعر رد و بدل میشه.

16. این کاربر از kian98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

سلام

اگه اجازه می دادید توی این انجمن تاپیکی با موضوع ===» مشاعره بین کاربران «=== هم ایجاد بشه واقعا خوب می شد.
    چون کاربران بیشتر دنبال موضوعاتی میگردند زود به زور آپدیت بشه و و کلا تاپیکی پر جنب و جوش باشه که به نظرم تاپیکی با موضوع بالا
    می تونه نیازهای کاربران رو برآورده کنه. مشاوره بین کاربران هم دارای بار ادبی بسیار زیادی هست چون مدام در بین شون شعر رد و بدل میشه.
    منم با مشاعره موافقم اما اگه خیلی از شرایط اون رعایت بشه مثلا بعضی از کاربران به جای شعر ادبی از پست های اسپم و مضحک استفاده میکنن که واقعا در حد و اندازه ی انجمن ادبیات نیست.
    از تیم مدیریت پوزش میخوام که دخالت میکنم فقط خواستم نظرم رو راجع به تاپیک مشاعره بگم.
    مرسی از زحمات مدیریت ...

کاربر فعال انجمن طراحی صفحات وب kian98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    در لباس هایم

پيش فرض

درسته.فقط اگه کمی مدیریت شده باشه این جور تاپیکها هم پرمحتوا هستند.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •