تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: لپ تاپ با صفحه نمایش خوب

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض لپ تاپ با صفحه نمایش خوب

سلام
    من اکثرا با لپ تاپم فیلم و عکس میبینم و برام مهمه که صفحه نمایشش خوب باشه در واقع مهمترین آپشنم صفحه نمایش لپ تاپمه
    با توجه به کارم باید بتونم توی عکسها رنگها رو خیلی خوب و طبیعی ببینم و جزئیات تصاویر برام قابل تشخیص باشه ، اینطوری بگم که مثلا بتونم تشخیص بدم توی یه تصویر از مینیاتور های استاد فرشچیان دقیقا چه رنگی با چه توناژ و عمقی به کار رفته
    _ روکش مات داشتن باعث میشه کیفیت رنگها بیاد پایین؟ من معمولا مجبورم 5-6 ساعت مداوم به مانیتور نگاه کنم و چشمام میسوزن روکش مات تاثیری در بهتر شدن وضعیت من داره یا نه؟
    _ یه سوالم اینه که ، کارت گرافیکی بالا فقط توی بازی های سنگین کاربرد داره یا توی کیفیت پخش فیلم هم تاثیر داره؟ اگر بعدا بخوام میتونم گرافیک رو ارتقا بدم یا نه؟
    اون چیزی که مد نظرم هست
    core i5
    هارد 1 ترا
    15.6 اینچ
    قیمت هم اگه تا 2 تومن باشه که عالیه و اخر اخرش هم 2.5
    دوستانم اخیرا " g500 لنوو " و " ah532 فوجیتسو" رو خریدن من این دوتا رو کنار هم مقایسه نکردم اما احساس کردم صفحه فوجیتسو بهتره نمیدونم واقعا این طوریه یا فقط به نظرم اومده ،نظر شما چیه ؟
    دوستم میگه فوجیتسو خوبه نظرتون درباره ah544 چیه هنوز i5 توی ایران نیومده..
    و همچنین نظرتون درباره اAcer Aspire V3-571G-73638G1TMaii البته نمیدونم i5 فول اج دی داره یا نه

ممنون میشم به سوالام پاسخ بدید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

لطفا یکی منو راهنمایی کنه...

پروفشنال oOomid.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

سلام
    دوست من با توجه به اینکه روی صفحه نمایش خیلی خیلی تاکید داری باید خودت بری از نزدیک صفحه نمایش های لپ تاپ ها رو ببینی و با هم مقایسه کنی
    این مدل Acer Aspire V3-571 رو هم تعریفش رو در مورد صفحه نمایشش شنیدم اما روی حرف ملت تو نت نمیشه زیاد حساب باز کرد

4. این کاربر از oOomid.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

ببخشید شما فروشگاه لپتاپی رو میشناسید که مثل اون فروشگاه موبایل سامسونگ که توی علاءدین هست و روی میز گوشی ها رو گذاشته و شما میتونید تستش کنید ،باشه
    اینو از این جهت میپرسم چون دوستم گفت موقع خرید لپ تاپش فروشنده وقتی هزینه رو دریافت کرد ،جعبه اکبند رو باز کرد و لپ تاپ رو روشن کرد قبلش دوستم توی ویترین فقط ظاهرش رو دیده بود!!!!
    درباره تاثیر گرافیک هم ممنون میشم توضیح بدین که ایا میارزه هزینه کنم یا نه؟

پروفشنال oOomid.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

ببخشید شما فروشگاه لپتاپی رو میشناسید که مثل اون فروشگاه موبایل سامسونگ که توی علاءدین هست و روی میز گوشی ها رو گذاشته و شما میتونید تستش کنید ،باشه
    اینو از این جهت میپرسم چون دوستم گفت موقع خرید لپ تاپش فروشنده وقتی هزینه رو دریافت کرد ،جعبه اکبند رو باز کرد و لپ تاپ رو روشن کرد قبلش دوستم توی ویترین فقط ظاهرش رو دیده بود!!!!
    درباره تاثیر گرافیک هم ممنون میشم توضیح بدین که ایا میارزه هزینه کنم یا نه؟
    نمیدونم من ساکن تهران نیستم که بخوام آدرس بدم یا جایی رو بشناسم.. پس یه راه دیگه میمونه میتونی تو لپ تاپ دوستانت ببینی کدوم صفحه نمایشش بهتره و یا چه کسانی در اینترنت از صفحه نمایششون راضی هستن حداقل اینطوری میتونی یه چندتا مدل برای خودت گزینش کنی!
    من الان رو لپ تاپم با potplayer یه فیلم رو یه بار در حالت power saver یعنی رو گراف آنبرد و یه بار هم رو حالت High Performance با گراف دومم که 2 گیگ هست امتحان کردم در حقیقت من که شاهد اختلاف کیفیتی بین این دو نشدم البته میدونم که به کیفیت فیلم هم بستکی داره اما خوب یه فیلم معمولی 720p بود شاید یه فیلم Ultra HD 4K یا حد اقل فول اچدی بود فرق میکرد
    فکر میکنم این قضیه تفاوت رنگ ها بیشتر به صفحه نمایشش لپ تاپ تکیه داره - لپ تاپ من صفحه نمایشش مات هست و خوب همونطور که خودت بالا اشاره کردی رنگ ها توشون جلا زیاد نداره یعنی رنگ ها توش یه خورده مرده بنظر میرسن
    در مورد اینکه صفحه نمایش مات چشم ها رو کمتر اذیت میکنه موافق هستم اما خوب همه چیز به طرز استفاده شما برمیگرده .. وقتی 4 ساعت به صفحه نمایش خیره میشی خوب معلومه جشمات سریع داغون میشه باید هر 20 دقیقه یا نیم ساعت چشم ها تو از صفحه نمایش برداری به جای دیگه نگاه کنی
    البته نبایداین مورد رو هم فراموش کنیم که پلیر ها هم کیفیتشون و رنگ هاشون با هم تفاوت داره . یه فیلم رو با دو تا پلیر متفاوت که پخش کنی اینا رنگ هاشون یه خورده با هم فرق میکنه

7. این کاربر از oOomid.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ امیر تتلو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

بله .البته میتونی یه لب تاب با صفحه ی 3d بگیری که مطمئن باشی کیفیتش عالیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •