با درود خدمت اساتید انجمن.
من برای دوستی می خواهم هارد اکسترنال بخرم.
لطفا کمک کنید چه مارک و چه مدلی بخرم؟
تفاوت قیمت 1 و 2 را هم نمی دانم که آیا به صرفه هست 2 بخرم برای کسی که زیاد فکر نکنم به کارش بیاید یا خیر؟
ممنون
با درود خدمت اساتید انجمن.
من برای دوستی می خواهم هارد اکسترنال بخرم.
لطفا کمک کنید چه مارک و چه مدلی بخرم؟
تفاوت قیمت 1 و 2 را هم نمی دانم که آیا به صرفه هست 2 بخرم برای کسی که زیاد فکر نکنم به کارش بیاید یا خیر؟
ممنون
سلام .
اگر مدلهای دسکتاپی انتخاب میکنید که توصیه میکنم حداقل 2TB بخرید مگر اینکه منظور شما انواع پرتابل باشه . یک ترابایت پرتابل در حدود 230 هزار تومن و دوترابایت پرتابل هم در حدود 400 هزار تومن هست . این قیمتها حدودی هست و با توجه به مدل و گارانتی و فروشنده و ... متغیر هست . برای دوترابایت پرتابل من پیشنهاد میدم که WD my passport ultra را انتخاب کنید . برای یکترابایتی هم WD my passport ultra و یا Seagate Backup plus را پیشنهاد میدم . دقت کنید که این مدلهای پیشنهادی ضد ضربه/آنتی شوک نیستند و در نتیجه باید دقت کنید . توصیه میکنم که یک کیف مناسب هم بخرید .
بله هارد پاسپورتی مد نظرم است.
با توجه به قیمت فکر کنم همون 1 ترا براش بهتر هست.
در مورد مدل 1-Toshiba Stor.E Basics 2 TB نظرتون چیه؟
گیر میاد؟
بطور کلی و در مقایسه با WD my passport ultra در صورت خرابی ، شانس بیشتری برای تعمیر و یا ریکاوری اطلاعات خواهد داشت . ولی اگر با دقت نگهداری و استفاده میکنید برای دوترابایتی همان WD my passport ultra پیشنهاد میشه .
ممنون. بین wd و سیگیت کدوم را پیشنهاد می کنید؟
با توجه به کیفیت قیمت و گارانتی
تنها جوابي كه ميشه به اين سوال داد اين هست كه هر دو برند مدلهاي متنوع و با كيفيتي توليد ميكنند و چندان فرقي نميكنه كه از كدام برند انتخاب كنيد مگر اينگه انتظارات خاصي داشته باشيد مثلاً اگر ميخواهيد داده ها را رمزگذاري كنيد حتماً WD my passport ultra را بخريد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)