تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: مشکل با خط pcm

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض مشکل با خط pcm

سلام خط جدیدی که قرار است به من واگذار شود از نوع pcm است که باعث میشود کلا نتوانم از اینترنت پرسرعت استفاده کنم.البته هنوز خط جدید را به من واگذار نکرده اند.آیا راهی هست که من بتوانم این خط را به غیر از pcm تبدیل کنم.؟

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

من هم همین مشکل رو داشتم و دارم ، به هر شرکتی زنگ زدم گفت نیتونه سرویس بده و می گفتند که باید بری سراغ اینترنت مخابرات ببینی بهت میدن یا نه . که خب اونا هم جواب منفی دادند
    چون عجله داشتم و به اینترنت نیاز داشتم مجبور شدم وایمکس ایرانسل بگیرم که اونم تو فاصله 8 ماه فقط 3 یا 4 ماه بدون مشکل کار کرده ، و بقیه مواقع سرعتش پایین بوده

اگه واقعا به اینترنت ADSL نیاز دارین و واستون مقدور هست خطی رو از همسایه های اطراف یا هر جایی دیگه بخرید و انتقال بدید به آدرس خودتون

3. این کاربر از hamidchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

از دوستان کسی نیست که بتونه من راهنمایی کنه از این مشکل نجات پیدا کنم.البته به غیر از راه اینترنت از طریق وایمکس.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام خط جدیدی که قرار است به من واگذار شود از نوع pcm است که باعث میشود کلا نتوانم از اینترنت پرسرعت استفاده کنم.البته هنوز خط جدید را به من واگذار نکرده اند.آیا راهی هست که من بتوانم این خط را به غیر از pcm تبدیل کنم.؟
    متاسفم .
    من هم چند سال پیش خطمو ب اجبار عوض کردن . و الان گرفتار وایمکس هستم کیلو کیلو پول نت میدیم و کیفیت بد گیگی 7 تا 12 تومن بدون مالیات . adsl مخابرات هم اصلا مثل شاتل و ندا و.... نیست ..خیلی افتضاحه .هر طور شده جلوی تعویض خط رو بگیر. اگه خطت pcm شد دیگه هیچکاری نمیشه کرد

6. این کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

متاسفم .
    من هم چند سال پیش خطمو ب اجبار عوض کردن . و الان گرفتار وایمکس هستم کیلو کیلو پول نت میدیم و کیفیت بد گیگی 7 تا 12 تومن بدون مالیات . adsl مخابرات هم اصلا مثل شاتل و ندا و.... نیست ..خیلی افتضاحه .هر طور شده جلوی تعویض خط رو بگیر. اگه خطت pcm شد دیگه هیچکاری نمیشه کرد
    ممنون دوست عزیز.جریان از این قرار که خونه ما یک خط داره که میخواهیم واسه اینترنت داداشم که دانشجو است اختصاص بدهیم چون تا الان هر دوتامون از این خط استفاده میکردیم و خیلی مشکلات برامون پیش اومده.بنابراین من از همه جا بی خبر رفتم و یک خط جدید دیگه واسه خونمون ثبت نام کردم.و خوشحال بودم که یک خط دیگه برام میاد و میتونم اینترنت مستقل خودم رو داشته باشم.هنوز خط جدید رو بهم ندادن ولی با پیگیریهای به عمل آمده از مخابرات معلوم شده که خط جدید من قطعا و 100 درصد از نوع pcm است.ما رو میگی دنیا رو سرمون خراب شده.حالا دارم از شما و دوستان راهنمایی میگیرم که چطور میتونم این خط جدید را غیر pcm اش کنم.وگرنه خط قدیمی خونمون خوشبختانه همچنان به قوت خود پابرجاست و کاری باهاش ندارن.اما اینترنت اون خط مال من نیست دیگه.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

من هم همین مشکل رو داشتم و دارم ، به هر شرکتی زنگ زدم گفت نیتونه سرویس بده و می گفتند که باید بری سراغ اینترنت مخابرات ببینی بهت میدن یا نه . که خب اونا هم جواب منفی دادند
    چون عجله داشتم و به اینترنت نیاز داشتم مجبور شدم وایمکس ایرانسل بگیرم که اونم تو فاصله 8 ماه فقط 3 یا 4 ماه بدون مشکل کار کرده ، و بقیه مواقع سرعتش پایین بوده

اگه واقعا به اینترنت ADSL نیاز دارین و واستون مقدور هست خطی رو از همسایه های اطراف یا هر جایی دیگه بخرید و انتقال بدید به آدرس خودتون
    دوست عزیز من اگر یک خط تلفن که از نوع pcm نیست بخواهم از کسی بخرم باید حتما نزدیک خونمون باشه یا حتی اگر تو همون محدوده مرکز مخابراتیمون باشه و پیش شمارش با ما یکی باشه کافی است؟.(شاید دیگه نزدیک خونمون نباشه و مثلا 5 کیلومتر با ما فاصله داشته باشه اما مال همون مرکز مخابراتی منطقه ما باشه).اگر شما جوابش را نمیدونی تو کدوم قسمت از بچه های این فروم بپرسم؟

داره خودمونی میشه yasaroj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

دوست عزیز به دلیل اینکه تو منطقتون خط آزادی دیگه وجود نداره نمی تونن بهت خط عادی بدن (منظورم مرکز مخابراتیتون نیست بلکه خیابان یا کوچه ای که درش زندگی می کنید سیم مسی آزاد نداره)
    از 5 کیلومتر که هیچ از 200 متر دورتر هم برات خط نمی کشن چون هزینه کابلش خیلی می شه
    در ضمن برو خدار ار شکر کن که اون خطت را به Pcm تبدیل نکردند که کلا خونه تون بی اینترنت می شد

10. این کاربر از yasaroj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •