تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 24

نام تاپيک: مشاوره در مورد ویندوز 8.1

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

14 مشاوره در مورد ویندوز 8.1

سلام

من میخوام ویندوزم رو از 7 به 8.1 ارتقا بدم و طبق تحقیقی که انجام دادم متوجه شدم که آپدیت کلیه درایوهام برای این ویندوز موجوده.

حالا میخواستم ببینم این ویندوز ارزش نصب کردن نسبت به 7 داره ؟( باتوجه به اینکه باید خود ویندوز و درایوها رو دانلود کنم و برای تست کردن یه ویندوز خیلی هزینه بر هست )

و لیست نرم افزارهایی که روی 8.1 اجرا میشن رو از کجا میتونم پیدا کنم؟

و آیا برای ویندوز 8.1 نرم افزار XP Mode یا 7 یا همچین چیزی ارائه شده که برای بعضی برنامه ها و بازی ها خیالمون راحت باشه؟

ببخشید که زیاد شد

کاربر فعال ویندوز smss.exe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

در مورد اینکه ارزش نصب داره؛ شک نکنید که خیلی بهتر از ویندوز 7 هست. البته من این رو از دید تخصصی میگم (خودم به خاطر تست و کارهای دیگه این ویندوز رو از ورژن های اولیه نصب کردم و تست کردم)؛ ولی اگر شما کاربر عادی هم باشید باز هم میتونید با این ویندوز مثل ویندوز کار کنید و مشکلی پیش نمیاد.
    (البته پیشنهاد می کنم یه مدت روی Virtual Machine این کار رو انجام بدید و تست ها رو توی اون انجام بدید و بعد سیستم اصلی خودتون رو ارتقا بدید؛ در مورد Virtual Machine توی همین سایت اطلاعات زیادی پیدا خواهید کرد)

در ضمن برای ارتقا هم میتونید از Upgrade Assistant استفاده کنید تا ببینید که برای برنامه ها و... مشکلی پیش نمیاد و یا اینکه کدوم با 8.1 سازگار هستند و کدوم نیستند:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لیست نرم افزار هم وجود نداره؛ شما از همون روش بالا استفاده کنید متوجه میشید که کدوم برنامه با 8.1 سازگار نیست؛ البته اکثر برنامه ها جواب میده.

برای این ویندوز (و کلا از ویندوز 8 به بعد) مایکروسافت برنامه ی XP Mode رو حذف کرده و به جای اون میگه از برنامه ی Hyper-V استفاده کنید. توی این برنامه شما میتونید یه Virtual Machine بسازید و روی اون هر سیستم عاملی که خواستید رو نصب کنید و برنامه ی خودتون رو روی اون نصب کنید و با اون کار کنید (در این مورد که هر سیستم عاملی رو نصب کنید باید بگم که هر سیستم عاملی که جواب بده رو میتونید نصب کنید؛ و میتونید تمام سیستم عامل های مایکروسافت رو نصب کنید)
    این رو هم در نظر بگیرید که این قضیه بیشتر برای برنامه ها کاربرد داره نه بازی ها؛ بازی ها هم بستگی به نوع ساختشون شاید جواب بدند؛ من خودم توی 8.1 بازی مافیا 1 رو نصب کردم و بازی کردم.

3. این کاربر از smss.exe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

سلام

در مورد اینکه ارزش نصب داره؛ شک نکنید که خیلی بهتر از ویندوز 7 هست. البته من این رو از دید تخصصی میگم (خودم به خاطر تست و کارهای دیگه این ویندوز رو از ورژن های اولیه نصب کردم و تست کردم)؛ ولی اگر شما کاربر عادی هم باشید باز هم میتونید با این ویندوز مثل ویندوز کار کنید و مشکلی پیش نمیاد.
    (البته پیشنهاد می کنم یه مدت روی Virtual Machine این کار رو انجام بدید و تست ها رو توی اون انجام بدید و بعد سیستم اصلی خودتون رو ارتقا بدید؛ در مورد Virtual Machine توی همین سایت اطلاعات زیادی پیدا خواهید کرد)

در ضمن برای ارتقا هم میتونید از Upgrade Assistant استفاده کنید تا ببینید که برای برنامه ها و... مشکلی پیش نمیاد و یا اینکه کدوم با 8.1 سازگار هستند و کدوم نیستند:

لیست نرم افزار هم وجود نداره؛ شما از همون روش بالا استفاده کنید متوجه میشید که کدوم برنامه با 8.1 سازگار نیست؛ البته اکثر برنامه ها جواب میده.

برای این ویندوز (و کلا از ویندوز 8 به بعد) مایکروسافت برنامه ی XP Mode رو حذف کرده و به جای اون میگه از برنامه ی Hyper-V استفاده کنید. توی این برنامه شما میتونید یه Virtual Machine بسازید و روی اون هر سیستم عاملی که خواستید رو نصب کنید و برنامه ی خودتون رو روی اون نصب کنید و با اون کار کنید (در این مورد که هر سیستم عاملی رو نصب کنید باید بگم که هر سیستم عاملی که جواب بده رو میتونید نصب کنید؛ و میتونید تمام سیستم عامل های مایکروسافت رو نصب کنید)
    این رو هم در نظر بگیرید که این قضیه بیشتر برای برنامه ها کاربرد داره نه بازی ها؛ بازی ها هم بستگی به نوع ساختشون شاید جواب بدند؛ من خودم توی 8.1 بازی مافیا 1 رو نصب کردم و بازی کردم.
    من به عنوان یه کاربر حرفه ای از سیستمم استفاده میکنم و با سایر موارد آشنا هستم. بیشترین استفاده من از ویژال استدیو هست که البته آپدیتش موجوده ولی یه مورد هم کامپایلر برلند ++C هست که روی 7 هم گاهی با مشکل مواجه هست که همون طور که شما گفتید اول با VMware امتحان میکنم بعد نصب اصلی رو انجام میدم.

این
    Hyper-V که گفتید به سبکی و راحتی XP Mode هست یا سنگینتره؟

یرای نصب هم از کدوم ورژنش استفاده کنم ؟ چون هرکی یه چیزی میگه .
    Windows 8.1 Enterprise یا Windows 8.1 Pro VL یا ...

در مورد بازی هم من فقط
    Splinter Cell - Conviction رو بازی میکنم که اگه اجرا بشه واقعا عالیه

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

در مورد
    Hyper-V یه سرچی زدم حدود 1.5 گیگ حجم داره
    .اگه اینطور باشه که خیلی سنگین میشه . من کل ویندوزی که میخوام دانلود کنم به صورت فشرده 3 گیگ هست .

در مورد WindowsUpgradeAssistant هم یه توضیحی میدید.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من به عنوان یه کاربر حرفه ای از سیستمم استفاده میکنم و با سایر موارد آشنا هستم. بیشترین استفاده من از ویژال استدیو هست که البته آپدیتش موجوده ولی یه مورد هم کامپایلر برلند ++C هست که روی 7 هم گاهی با مشکل مواجه هست که همون طور که شما گفتید اول با VMware امتحان میکنم بعد نصب اصلی رو انجام میدم.

این
    Hyper-V که گفتید به سبکی و راحتی XP Mode هست یا سنگینتره؟

یرای نصب هم از کدوم ورژنش استفاده کنم ؟ چون هرکی یه چیزی میگه .
    Windows 8.1 Enterprise یا Windows 8.1 Pro VL یا ...

در مورد بازی هم من فقط
    Splinter Cell - Conviction رو بازی میکنم که اگه اجرا بشه واقعا عالیه
    سلام

Hyper-V مثل برنامه ی VMWare Workstation هستش؛ یعنی همون کار رو انجام میده منتها محیط برنامه فرق میکنه. دقیقا مثل این هستش که شما توی VMWare Workstation یه VM ساخته باشید و داخل اون ویندوز نصب کنید و باقی کارها ...

برای نصب هم پیشنهاد من Enterprise هستش؛ البته بهتره که به جای دانلود از سایت های دیگه این ویندوز رو از خود مایکروسافت دانلود کنید؛ اینجوری مشخصه که دستکاری شده نیست؛ بعد از نصب هم بهتون به صورت پیش فرض 90 روز وقت میده تا Active کنید؛ اگر هم توی 90 رو نتونستید میتونید با استفاده از دستور یه دستور این 90 رو روز 3 برابر افزایش بدید؛ یعنی 90 روز اول که تموم شد این دستور رو بزنید دوباره بهتون 90 روز دوم رو میده و... تا اینکه یا این رو خریداری کنید و یا اینکه از کرک استفاده کنید. تا اون موقع هم دیگه چندجور کرک خوب براش اومده.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به این میگن Grace Period که فقط به نسخه های Enterprise برای افزایش زمان تست میده؛ اگر دوست داشتی در موردش بیشتر تحقیق کن.

این هم جایی که میتونی ویندوز 8.1 رو دانلود کنی:

در مورد بازیه هم احتمال زیاد جواب بده و مشکلی نداره.

7. این کاربر از smss.exe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد
    Hyper-V یه سرچی زدم حدود 1.5 گیگ حجم داره
    .اگه اینطور باشه که خیلی سنگین میشه . من کل ویندوزی که میخوام دانلود کنم به صورت فشرده 3 گیگ هست .

در مورد WindowsUpgradeAssistant هم یه توضیحی میدید.
    سلام

اون احتمالا Hyper-V Server بوده که دید؛ یعنی یه ویندوز سرور 2008 R2 یا بالاتره و فقط قابلیت Hyper-V Server رو داره.
    این قابلیت که من گفتم Client Hyper-V هستش که جزء Featureهای ویندوز هستش و از این طریق میشه فعالش کرد:

اطلاعات بیشتر توی سایت مایکروسافت:

البته این رو هم بگم که این قابلیت رو خود مایکروسافت گذاشته؛ اگر تجربه ی کار با برنامه های دیگه مثل VMWare Workstation رو دارید میتونید همون رو نصب کنید

در مورد اون برنامه Windows Assistant:
    این یه برنامه هست که اولین بار برای ویندوز 7 اومده بود؛ حالا کارش برای ویندوز 8.1 اینجوریه:
    اول همه چیز رو از برنامه های نصب شده و سخت افزار و.. چک میکنه؛ بعد بهتون گزارش میده که از نظر سخت افزار میتونید به 8.1 Upgrade کنید یا نه. و همینطور در مورد برنام ها حتی میگه که مثلا 2تا از برنامه ها به نام فلان و فلان توی 8.1 به مشکل میخورند.
    کار خاص دیگه ای نمیکنه و فقط کارش همین چک کردن و گزارش دادنه.

توی همون لینک که گذاشته بودم تقریبا اکثر اطلاعات رو گفته و توضیح داده.
    Last edited by smss.exe; 09-02-2014 at 14:00.

9. این کاربر از smss.exe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

نظرت راجع به ویندوز سافت 98 چی هست . چون من قبل از این همیشه ویندوزام رو از اون میگرفتم که این 7 آخری واقعا محشر بود و به راحتی آپدیتش میکنم

کاربر فعال انجمن گنولینوکس Ali_RNT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    home/ali_rnt/

پيش فرض

712:هیچ ربطی به سایت و ... نداره.هر سایتی که بذاره در هر صورت ویندوزه و سازندش مایکروسافته.من خودم از اینجا دانلود کردم.به نظر من قبل از نصب بهتره ببینید که میخواید چه کاری با ویندوز انجام بدید.ولی به نظر من فرق زیادیبین نسخه ها نیست مگر اینکه بخواید بازی های قدیمی اجرا کنید.البته ممکنه بخواید ویندوزتون آخرین قابلیت ها رو داشته باشه یا از محیط مترو استفاده کنید که د این صورت یا باید 8 یا 8.1 رو انتخاب کنید که من 8.1 رو پیشنهاد میدم...

پ.ن:چرا همه دارن از 7 مهاجرت میکنن؟؟؟

12. 2 کاربر از Ali_RNT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

712:هیچ ربطی به سایت و ... نداره.هر سایتی که بذاره در هر صورت ویندوزه و سازندش مایکروسافته.من خودم از اینجا دانلود کردم.به نظر من قبل از نصب بهتره ببینید که میخواید چه کاری با ویندوز انجام بدید.ولی به نظر من فرق زیادیبین نسخه ها نیست مگر اینکه بخواید بازی های قدیمی اجرا کنید.البته ممکنه بخواید ویندوزتون آخرین قابلیت ها رو داشته باشه یا از محیط مترو استفاده کنید که د این صورت یا باید 8 یا 8.1 رو انتخاب کنید که من 8.1 رو پیشنهاد میدم...

پ.ن:چرا همه دارن از 7 مهاجرت میکنن؟؟؟
    منظورم ویندوزی هست که تو سایت سافت 98 گذاشته و سازنده بودنش هم که مشخصه ماکروسافته ، ولی تا بخواد به دست ما برسه هزارتا تغییرش میدن من یاد ندارم که از بیرون ویندوز بخرم ولی اوجینال باشه و بدون تغییر
    من همیشه به دنبال جدید ترین و بهترین هستم و فکر میکنم با گذشت مدت زمان طولانی از انتشار این ویندوز ، 8.1 باید امتحانشو پیش کاربرا پس داده باشه .

8 از نظر رابط کاربری یکم پیچیدس و بیشتر برا تاچ کارا هست ولی 8.1 اینطور که دوستان میگن خیلی بهتر و سریعتر هست .

ممنون از راهنماییت ...

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نظرت راجع به ویندوز سافت 98 چی هست . چون من قبل از این همیشه ویندوزام رو از اون میگرفتم که این 7 آخری واقعا محشر بود و به راحتی آپدیتش میکنم
    سلام

آخه سری رو که درد نمیکنه که دستمال نمیبندند؛ من تا حالا اون ویندوز رو دانلود نکردم که بتونم در موردش نظر بدم؛ ولی تغییرات هم باید درست و حسابی باشه؛ مثلا توی امضای من میتونید برید اون تاپیکی که یه مقاله در مورد نحوه ی تغییرات توی DVD ویندوز 8.1 هست رو ببینید؛ ولی خب اون راههایی که من اونجا نوشتم همش مایکروسافتی هستش. ولی بقیه معلوم نیست چجوری تغییر میدن؛ پس بهتره که از یه سایت خوب (ترجیحا همون مایکروسافت) دانلود کنی.

15. 2 کاربر از smss.exe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •