تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: برای اجرای بهتر بازی ویندوز 7 یا 8 ؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض برای اجرای بهتر بازی ویندوز 7 یا 8 ؟؟؟

دوستان من موندم که ویندوز 7 64بیت برای بازی بهتره یا 8 64بیت؟؟؟؟؟؟/البته فرقش برای کسایی مثل من که سیستمشون تقریبا پایینه قابل مشاهده هست
    بعد یه ویندوز هشت سالم سریع و خوب که زودی خراب نشه اگه کسی سراغ داره لطفا لینک دانلودشو بگه

کاربر فعال ویندوز smss.exe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

این قضیه کاملا بستگی با بازی داره؛ مثلا من توی ویندوز 8.1 بازی مافیا 1 (همون قدیمیه) رو بازی کردم.
    شما باید ببینید چه بازی هایی رو در نظر دارید و پیشنیاز اون بازی ها چه سیستم عاملیه؛ معمولا اگر پیشنیاز اونا ویندوز 7 باشه توی ویندوز 8 هم جواب میده.
    ویندوز هم اگر بخوای هم میتونی از خود سایت مایکروسافت دانلود کنی:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و هم توی همین سایت به این تاپیک مراجعه کنی و اون ویندوز رو که خواستی دانلود کنی:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته پیشنهاد خودم ویندوز 8.1 هست؛ چون از نظر ساختار نرم افزاری مثل ویندوز 8 هستش.

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

فرقی نداره دوست عزیز، با هرکدوم که راحت تری همونو نصب کن. شخصا اگه بخوام از ویندوز استفاده کنم، 7 رو ترجیح میدم چون تم Windows classic از ویندوز 8 حذف شده و رو اعصاب!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

مرشی از راهنمایی هردوتون

اگه نباشه جاش خالی می مونه Guidance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستان من موندم که ویندوز 7 64بیت برای بازی بهتره یا 8 64بیت؟؟؟؟؟؟/البته فرقش برای کسایی مثل من که سیستمشون تقریبا پایینه قابل مشاهده هست
    بعد یه ویندوز هشت سالم سریع و خوب که زودی خراب نشه اگه کسی سراغ داره لطفا لینک دانلودشو بگه
    از نظر من چون خودتون گفتید سیستم تقریبا پایینه خیلی متفاوته.
    اول چک کنید ببینید درایور کدوم ویندوز را میتونید پیدا و نصب کنید. با توجه به قدیمی بودن سیستم و نیز با وجود اینکه برای بازی میخواهید نصب کردن درایور های سازگار خیلی مهمه بویژه درایور کارت گرافیک.
    و نیز سرعت و کارایی و هنگ کردن و اینجور مسائل را هم باید خودتون پس از استفاده و با توجه به تجربه بررسی کنید.
    ضمنا ویندوز 8.1 هم چون هنوز اکتیویتور دائم و صد در صد مطمئن نداره و من خیلی موارد دیدم که پس از مدتی اکتیویشن از بین رفته و نیز به نصب مجدد ویندوز شده پس فعلا توی ایران خیلی جا نیوفتاده البته تاکید میکنم از نظر بحث کرکش دارم عرض میکنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •