تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 26

نام تاپيک: دانلود افلاین آپدیت ویندوز8.1 برای ویندوز 8 اوریجینال

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Zafar, Tehran

پيش فرض دانلود افلاین آپدیت ویندوز8.1 برای ویندوز 8 اوریجینال

سلام دوستان، من هر طور تلاش کردم نتونستم، حتی با فیلتر شکن، از PC settings/Windows update ویندوز 8 اوریجینالم را یه 8.1 اپگرید کنم. آگه از اپدیت های افلاین استفاده کنم، ممکنه که registration ویندوز اوریجینال من از بین بره یا اینکه مشکلی ایجاد نمیکنه(میخوام سریال اصلی ویندوزم حفظ بشه و با یه سریال فیک حایگرین نشه!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Guidance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

اینکه نتونسته اید دقیقا چه پیغامی میده؟
    با نصب آپدیت آفلاین نباید مشکل خاصی پیش بیاد چون شما یه شماره سریال دارید که از همون میتونید استفاده کنید و دوباره فعالش کنید.
    اما قبل از اون متن پیغام خطا در دریافت آپدیت آنلاین را قرر دهید شاید راه حلی پیدا بشه.

3. این کاربر از Guidance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Zafar, Tehran

پيش فرض

من لپ تاپ وایو خریدم، این لپ تاپ جدا از ویندوزش که اورجینال هست، برنامه های زیادی هم روش نصبه که اونام اورجینال اند
    و من الان با ثبت مشخصاتم، بصورا انلاین 4 تا برنامه از وایو را رجیستر کردم، همچنین بعضی برنامه ها که انتظار می ره با خود برنامه های وایو بهتر کار کنند، مثلا برنامه های مربوط به وب کم لپ تاپ اگه ویندوط 8.1 نصب کنم، از دست میرن..
    البته تو وایو معمولا میشه این برنامه هارو از طریق دیسک ریکاوری دوباره نصب کرد و نباید مشکلی باشه
    من الان پروداکت ای دی ویندوزمو داشته باشم و ویندوز 8.1 دانلود کنم و بجای این ویندوز نصبش کنم، میشه انلاین با پروداکت ای دی ویندوزو ریجستر کرد و بعد در ریکاوری وایو تک تک برنامه های وایو را نصب کرد؟
    بنظر میاد مشکلی نباشه ولی میترسم برنامه های وایو خوب نصب نشه یا اینکه گیر بده به من.
    در مورد مشکل
    تو دانلود یکم گیر میداد، اما از طریق ویندوز اپدیت در کنترل پنل اپدیت انجام شد. منتها موقع نصب یکی دو ساعت منتظر موندم ولی همچنان نوشته بود در حال نصب.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Zafar, Tehran

پيش فرض

Troubleshooting

problem found and fixed

Potential Windows Update error detected 0x80070490

Windows Update components must be repaired

کاربر فعال ویندوز smss.exe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان، من هر طور تلاش کردم نتونستم، حتی با فیلتر شکن، از PC settings/Windows update ویندوز 8 اوریجینالم را یه 8.1 اپگرید کنم. آگه از اپدیت های افلاین استفاده کنم، ممکنه که registration ویندوز اوریجینال من از بین بره یا اینکه مشکلی ایجاد نمیکنه(میخوام سریال اصلی ویندوزم حفظ بشه و با یه سریال فیک حایگرین نشه!)
    سلام

شما نباید از طریق Windows Update این کار رو انجام بدید؛ فقط از طریق Store میشه. البته چون ایران رو تحریم کرده باید حتما از یه VPN استفاده کنید. در این حالت License شما حفظ میشه. این لینک رو ببینید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. این کاربر از smss.exe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من لپ تاپ وایو خریدم، این لپ تاپ جدا از ویندوزش که اورجینال هست، برنامه های زیادی هم روش نصبه که اونام اورجینال اند
    و من الان با ثبت مشخصاتم، بصورا انلاین 4 تا برنامه از وایو را رجیستر کردم، همچنین بعضی برنامه ها که انتظار می ره با خود برنامه های وایو بهتر کار کنند، مثلا برنامه های مربوط به وب کم لپ تاپ اگه ویندوط 8.1 نصب کنم، از دست میرن..
    البته تو وایو معمولا میشه این برنامه هارو از طریق دیسک ریکاوری دوباره نصب کرد و نباید مشکلی باشه
    من الان پروداکت ای دی ویندوزمو داشته باشم و ویندوز 8.1 دانلود کنم و بجای این ویندوز نصبش کنم، میشه انلاین با پروداکت ای دی ویندوزو ریجستر کرد و بعد در ریکاوری وایو تک تک برنامه های وایو را نصب کرد؟
    بنظر میاد مشکلی نباشه ولی میترسم برنامه های وایو خوب نصب نشه یا اینکه گیر بده به من.
    در مورد مشکل
    تو دانلود یکم گیر میداد، اما از طریق ویندوز اپدیت در کنترل پنل اپدیت انجام شد. منتها موقع نصب یکی دو ساعت منتظر موندم ولی همچنان نوشته بود در حال نصب.
    سلام

شما اگر License ویندوز 8 رو داشته باشید میتونید از طریق DVD ویندوز 8.1 اون ویندوز 8 رو بدون حذف هیچ اطلاعاتی به همون نسخه در ویندوز 8.1 Upgrade کنید. یعنی اگز نسخه ی Pro در ویندوز 8 رو دارید، میتونید نسخه Pro در ویندوز 8.1 رو DVD بگیرید و اون ویندوز 8 رو به 8.1 Upgrade کنید. بعد از Upgrade هم اون License رو بزنید. اینطوری اطلاعاتتون هم پاک نمیشه؛ برنامه ها، تنظیمات، پروفایل و... همه باقی میمونه.

این لینک رو ببینید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. این کاربر از smss.exe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Zafar, Tehran

پيش فرض

آپدیت ها انجام شدند، یه یه اپدیت گیر داده بود (windows malicious software removal tool fo windows 8...{23.1mb} code 80072EFE) که بعد از ریستات و دانلود مجدد، دانلود و نصب شد، البته Eset internet security من به دانلود و نصبش هشدار داده یود... بخیر گذشت! اعلام کرد all done-The updates were installed. یعدش دوباره چک کردم 2تا اپدیت جدید نشون داد که دانود و نصب کردم؛ با وی پی ان رفتم تو استور و نصب ویندوز 8.1 را انتخاب کردم، منتها الان بعد از یک ساعت 2 درصد دانلود شده! (چک کردم وی پی ان مشکلی نداره و یوتبوپ و فی/سبوکو با سرعت باز میکنه) نمیدونم این بدلیل سرور هست که سرعتش برای ما کمه یا اینکه به مناسبت روز 22 ی بهمن هست!؟ اگه pause کنم و سیستم را خاموش یا ریستارت کنم، دانلود آسیب میبینه؟!

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آپدیت ها انجام شدند، یه یه اپدیت گیر داده بود (windows malicious software removal tool fo windows 8...{23.1mb} code 80072EFE) که بعد از ریستات و دانلود مجدد، دانلود و نصب شد، البته Eset internet security من به دانلود و نصبش هشدار داده یود... بخیر گذشت! اعلام کرد all done-The updates were installed. یعدش دوباره چک کردم 2تا اپدیت جدید نشون داد که دانود و نصب کردم؛ با وی پی ان رفتم تو استور و نصب ویندوز 8.1 را انتخاب کردم، منتها الان بعد از یک ساعت 2 درصد دانلود شده! (چک کردم وی پی ان مشکلی نداره و یوتبوپ و فی/سبوکو با سرعت باز میکنه) نمیدونم این بدلیل سرور هست که سرعتش برای ما کمه یا اینکه به مناسبت روز 22 ی بهمن هست!؟ اگه pause کنم و سیستم را خاموش یا ریستارت کنم، دانلود آسیب میبینه؟!
    سلام

سرعت اینترنت خیلی مهمه این دانلود حجمش بیشتر از 3 گیگابایته؛ پس باید سرعت خوبی داشته باشی.

خوشبختانه میتونی ادامشو دوباره بعدا بگیری و مشکلی پیش نمیاد.

12. این کاربر از smss.exe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Zafar, Tehran

پيش فرض

ممنکنه این دانلود بعد از 48 ساعت قطغ بشه!؟ سرعت دانلودم بطور ویژه برای این دانلود پایینه!

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنکنه این دانلود بعد از 48 ساعت قطغ بشه!؟ سرعت دانلودم بطور ویژه برای این دانلود پایینه!
    سلام

من تا حالا ندیدم قطع بشه؛ یعنی طرز کارش مثل برنامه های Download Manager هستش دیگه. پس قائدتا نباید چیزی بشه. با توجه به اینکه احتمالا مایکروسافت یه فکری هم برای این قضیه کرده دیگه حتما

15. این کاربر از smss.exe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •