با سلام.
ایا شما با فیلتر کردن اینترنت و سایت های شبکه اجتماعی مانند فیسبوک و تویتر موافقید ؟![]()
با سلام.
ایا شما با فیلتر کردن اینترنت و سایت های شبکه اجتماعی مانند فیسبوک و تویتر موافقید ؟![]()
سلام. به نظرم و تا جایی که من خبر دارم اگر کسی آدم با فرهنگ و با دانش و پر ظرفیتی باشه میتونه بره تو اون صفحات و مشکلی هم براش نداره . اما حدود 70 درصد جامعه ی ما متاسفانه به محض وارد شدن به این محیط ها فقط و فقط به سراغ مسائل نامشروع میرن و بعد از چند ماه تمام فکر و ذهنشون مسائل جنسی میشه و این برای خودشون و بنیان خانوادشون و حتی جامعه خیلی مضر هست. لذا به نظرم در شرایط کنونی فیلترینگ عمل خیلی خوبی هست. خودم به شخصه خیلی ها رو میشناسم که صفحات اجتماعی شده بلای جونشون!!!
سلام
در حال حاظر چون تا حالا چیتلر بوده و حسرت این شبکه ها تو دل خیلی ها مونده که ازش دیدن کنن خودش مشکل بزرگیه و اگه خبر دار بشیم رفع چیتلر شده همه سرازیز میشیم اونجاها و برای کنجکاوی میخوای از همه صفحات سر دربیاری و این یک روال طبیعی هستش البته این نظر منه.
و این زمان میبره تا فرهنگ کار با این شبکه ها رو یاد بگیریم.
Sent from my Lenovo A3000-H
من هم همین نظر رو دارم. مثلا توی خارج چون که براشون عادی شده شاید سالی یه بار برن توی اینجورجاها. ولی ما به محض اینکه اینترنت از فیلتر در اومد با کله می ریم توی جاهای بدش.
مثل اینه که یکی توی خونه باشه و گرسنه شه ولی در یخچال بسته اس .بعد از دو روز وقتی در یخچال رو باز کردن به یخچال حمله ور می شه.اگه هم در یخچال رو باز نکنن مجبور میشه از گرسنگی بره یه تبر برداره و در یخچال رو بکنه. (منظورم از تبر همون فیلترشکنه)
دیگه فرقی نداره ما فیلترها را هم مانند تحریمها دور زدیم
فیلتر یعنی تو خودت صلاح کار خودت رو نمیدونی و ما باید برات تصمیم بگیریم کجا بری!
البته اگر بخوای کل جامعه رو در نظر بگیری تا حد زیادی درسته، چون از بچه ی 10 ساله تا پیرمرد 80 ساله پای اینترنت هستند و نبود فیلتر میتونه مشکلات زیادی رو به بار بیاره
البته اونی که به حد مناسبی از فرهنگ و سواد هم میرسه خیلی فیلتر براش مشکل ساز نیست فقط کمی سرعت اش رو کم میکنه.
شبکه های اجتماعی و صفحات ما ایرانی ها هم که شده ویترین تجملات و چشم رو هم چشمی و خاله زنکی و نمایانگر فرهنگ والای دو هــــــــــزار پانصد ساله مون!
متاسفانه در کشور ما فرهنگ سازی نشده. رای همین خیلی ها جنبه ندارن.
مثلا شاید یه کسی واقعا به اطلاعات نیاز داشته باشه .
اینه اینه که کسی که تا حالا فیلم ترسناک ندیده یه دفعه بهش یه فیلم ترسناک نشون بدی !!!
این چیزا فایده نداره ما کار خودمون رو میکنیم...
اینکه چی ببینیم و چیکار کنیم به خودمون مربوطه به کسی هم ربطی نداره
فیلترینگ الان ما ینی سوزوندن تر و خشک با هم (بیشتر شبیه توهین به شعور مردم)
بهتر بود ایده ی رده بندی سنی رو پیاده میکردن(نه تنها اینترنت بلکه تو خیلی چیزای دیگه)
اینطوری هر خونواده ای خودش مسئول عواقب کارش میشد
دلیل اینکه الانم بعضی ها از اونور افتادن همین محدودیت
یه امر طبیعیه که اگه فردی رو به زور از یه چیزی دور نگه دارن بیشتر به اون کنجکاو میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)