با سلام خدمت همه دوستان
در تری دی مکس و موتور رندر منتال ری چگونه می توان در نور day light، نئون و متزیال نئون را برای درخشندگی و پراکندگی نور نئون به محیط، ایجاد کرد
هر کاری کردم نتوانستم نئون را در دی لایت بسازم
با سلام خدمت همه دوستان
در تری دی مکس و موتور رندر منتال ری چگونه می توان در نور day light، نئون و متزیال نئون را برای درخشندگی و پراکندگی نور نئون به محیط، ایجاد کرد
هر کاری کردم نتوانستم نئون را در دی لایت بسازم
نئون رو باید با متریال بسازی نه با دی لایت
فکر کنم این آموزش کمکت کنه
محتوای مخفی: آموزش
ممنونم
ولي من مطابق اين روش پيش رفتم منتها با نور دي لايت اما اين چيزي است كه نتيجه گرفتم
اول رندر گرفتم بعد آبجكت رو روي لاين ها با كمي فاصله گذاشتم
اين هم نتيجه اش شد
مشكل كار من كجاست؟
![]()
فایل رو قرار بدین من هم تست بکنم
اینجوری چیزی به ذهنم نرسید
همین جوری نمیشه که باید تنظیمات رو ببری بالا تا یه کیفیت درست و حسابی بدست بیاری
شما f10 رو می زنی تب indirect illumination تنظیمات رو بالاتر می بری
البته توی این فایلی که قرار دادین دقیقا مطابق آموزش نیست توی تنظیمات متریال شما گزینه ی physical unite رو فعال نکرده بودین
شما چند تا آموزش دیگه ببنید ، سعی کنید می تونید یه نئون درست و حسابی درست کیند البته من نور دی لایت رو متوجه نمیشم واسه چیه ؟ چون نئون برای فضای تاریکه نه روشن .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنونم
من نور دي لايت رو انتخاب كردم چون متناسب با پروژه مون كه بايد ديلايت باشه
البته با اين اوصاف كه شما مي فرماييد ما يعني توي نور روز و در فضاي باز نميتونيم در تري دي مكس نئون تعريف كنيم؟
ميشه راهنمايي كنيد چطوري بايد تنظيمات رو بالا برد
چون من اين كار رو كردم ولي نشد
نور daylight از نظر قدرت وشدت قابل مقایسه با نور نئون نیست و برا همین تو رندر روز زیاد قابل ملاحظه نیست و این نتیجه واقعی و مبتنی بر قوانین فیزیکه..
شما اگه می خوان نورتون بیشتر به چشم بیاد باید شدت نورو تو تنظیمای متریالی که برای لامپ نئونتون در نظر گرفتین بیشتر کنین که البته دیگه رندرتون واقعی نیست...
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)