تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 38

نام تاپيک: سوال در مورد ایجاد دسترسی به سیستم های home group از اینترنت

اگه نباشه جاش خالی می مونه icao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

14 سوال در مورد ایجاد دسترسی به سیستم های home group از اینترنت

سلام به همه دوستان
    من تو خونه 2 تا پی سی و 2 تا لپتاب دارم که لپ تاب ها با وای فای و پی سی ها با کابل به روتر متصل هستند و بین سیستم هام هم home group درست کردم ،
    حالا میخوام این امکانو فراهم کنم که از خارج از خونه و از طریق اینترنت با یکی از سیستم ها ( اگه بشه همه سیستم ها) ارتباط برقرار کنم و بتونم وارد فولدر های شیر شده بشم ، (اگر هم شد remote desktop و تلنت هم بزنم)
    ممنون میشم که راهنماییم کنید چیکار کنم ، روترم dlink dir-655 هست و اینترنت آی پی استاتیک هم دارم

کاربر فعال ویندوز smss.exe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

شما میتونید از طریق Port Forwarding این کار رو انجام بدید؛ چون میخواید که چند تا سیستم رو با هم داشته باشید میتونید برای مثال با توجه به توضیحالی که توی این لینک هست یک Port برای هرکدوم در نظر بگیرید توی قسمت ورودی به مودم و خروجی رو روی 3389 که همون Remote Desktop هست قرار بدید.
    توضیحات من کم بود ولی این یکی از راه هاست؛ اگر سوالی داشتید و مشکلی بود توی تنظیمات بگید تا راهنماییتون کنم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این لینک هم ببینید بد نیست:

3. این کاربر از smss.exe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام

شما میتونید از طریق Port Forwarding این کار رو انجام بدید؛ چون میخواید که چند تا سیستم رو با هم داشته باشید میتونید برای مثال با توجه به توضیحالی که توی این لینک هست یک Port برای هرکدوم در نظر بگیرید توی قسمت ورودی به مودم و خروجی رو روی 3389 که همون Remote Desktop هست قرار بدید.
    توضیحات من کم بود ولی این یکی از راه هاست؛ اگر سوالی داشتید و مشکلی بود توی تنظیمات بگید تا راهنماییتون کنم.

این لینک هم ببینید بد نیست:
    خیلی ممنون ، لینکایی که دادید رو خوندم و متوجه port forwarding شدم ، فقط چند تا سوال برام ایجاد شد ،
    تا اینجا فهمیدم که میشه مثلا برای یکی از سیستم هام ، پرت ریموت رو باز کنم ، و به اون پی سی هم آی پی ثابتی بدم که طبیعتا این آی پی مربوط به اون شبکه میشه و از خارج از شبکه نمیشه بهش دسترسی داشت
    فکر کنم اگه بتونم خودمو از خارج از شبکه به روتر برسونم بشه از طریق این port forwarding به اون سیستم دسترسی داشته باشم ،
    حالا سوالام
    چطور از خارج از شبکه به روتر برسم ، من وقتی آی پی اینترنتمو از جای دیگه وارد میکنم وارد منوی ستاپ مودم میشم ولی خب چطور به روتر برسم؟
    آیا وقتی میخوام وارد کامپیوتر مقصد بشم باید در آدرس بار شماره پورتی که باز شده رو هم بنویسم؟ (xxx.xxx.xxx.xxx:3389)

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

نه اشتباه میکنید؛ من این لینک رو گذاشتم چون ظاهرا دسترسی کامل به سیستم ها برای شما مهم بود.

ببینید همینطوری که شما هم متوجه شدید میشه وقتی که یه IP Public داشت از طریق اون به مودم وصل شد. حالا شما که اون IP رو از بیرون از شبکه داخلی خودتون می زنید فقط صفحه ی مدیریتی مودم رو میبینید؛ و این قضیه به خاطر اینه که شما این IP رو توی مرورگر اینترنتی می زنید؛ پس پیش فرض Port برای اون IP میشه 80 یا 443 که به صورت HTTP و یا HTTPS برای شما اون IP رو باز کنه.

هر IP شامل 65536 عدد Port می باشد. هر Port مشخص کننده ی نوع سرویسی هست که اون IP میده؛ یعنی مثلا اگر یه جایی یه سایتی راه اندازی شده باشه روی یه سروری، وقتی IP اون سرور رو بزنید و Port مشخص شده ی اون رو (که مثلا توی سرور تعریف شده 80) پس برای شما صفحه ی اون وب سایت نشون داده میشه. این رو در نظر بگیرید که یه سری برنامه ها Port پیش فرض خودشون رو میزنن همیشه، اگر شما به اونا هیچ Port خاصی رو ندین؛ مثلا همه ی مرورگر ها Port پیش فرض 80 و یا 443 رو برای هر آدرس در نظر میگیرند.

شما میتونید Port ورودی به مودم رو با Port خروجی اون تغییر بدید؛ یعنی مثلا بگید که هر کس با Port 1020 وارد مودم شد از طریق اون IP Public که خریدید، اون رو بفرست به فلان سیستم ولی با Port 3389.

اینطوری شما میتونید برای خودتون 3 جور Port در نظر بگیرید برای 3 تا سیستم؛ اون وقت هر موقع آخر IP Public که خریدید بیرون از شبکه ی داخلیتون اون Port رو بزنید وصل میشید به همون سیستم که میخواید

میشه یه چیز تو این مایه ها:

IP Public:1020 ==> Modem ==> IP Private:3389

توضیحات کم بود و یه کمی تخصصی شد؛ اگر بازم سوالی داشتی بگو.

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام

نه اشتباه میکنید؛ من این لینک رو گذاشتم چون ظاهرا دسترسی کامل به سیستم ها برای شما مهم بود.

ببینید همینطوری که شما هم متوجه شدید میشه وقتی که یه IP Public داشت از طریق اون به مودم وصل شد. حالا شما که اون IP رو از بیرون از شبکه داخلی خودتون می زنید فقط صفحه ی مدیریتی مودم رو میبینید؛ و این قضیه به خاطر اینه که شما این IP رو توی مرورگر اینترنتی می زنید؛ پس پیش فرض Port برای اون IP میشه 80 یا 443 که به صورت HTTP و یا HTTPS برای شما اون IP رو باز کنه.

هر IP شامل 65536 عدد Port می باشد. هر Port مشخص کننده ی نوع سرویسی هست که اون IP میده؛ یعنی مثلا اگر یه جایی یه سایتی راه اندازی شده باشه روی یه سروری، وقتی IP اون سرور رو بزنید و Port مشخص شده ی اون رو (که مثلا توی سرور تعریف شده 80) پس برای شما صفحه ی اون وب سایت نشون داده میشه. این رو در نظر بگیرید که یه سری برنامه ها Port پیش فرض خودشون رو میزنن همیشه، اگر شما به اونا هیچ Port خاصی رو ندین؛ مثلا همه ی مرورگر ها Port پیش فرض 80 و یا 443 رو برای هر آدرس در نظر میگیرند.

شما میتونید Port ورودی به مودم رو با Port خروجی اون تغییر بدید؛ یعنی مثلا بگید که هر کس با Port 1020 وارد مودم شد از طریق اون IP Public که خریدید، اون رو بفرست به فلان سیستم ولی با Port 3389.

اینطوری شما میتونید برای خودتون 3 جور Port در نظر بگیرید برای 3 تا سیستم؛ اون وقت هر موقع آخر IP Public که خریدید بیرون از شبکه ی داخلیتون اون Port رو بزنید وصل میشید به همون سیستم که میخواید

میشه یه چیز تو این مایه ها:

IP Public:1020 ==> Modem ==> IP Private:3389

توضیحات کم بود و یه کمی تخصصی شد؛ اگر بازم سوالی داشتی بگو.
    مرسی توضیحاتتون خیلی هم کامله ، فقط من مشکلم اینه که بعد از مودم یه روتر هم هست ، به صورت فرضی آی پی ثابت من 91.98.140.60 و آی پی روتر من 192.168.0.1 و آی پی کامپیوتر مقصد 192.168.0.50 البته چند سیستم دیگه هم هست که در اولویت های بعدی قرار داره ،
    حالا من به انجام چه تنظیماتی نیاز دارم؟ آی پی رو کجا وارد کنم ؟ چطور باید بین 4 تا سیستم به اون سیستم هدف برم و فایلمو بردارم ؟ غیر از portforwading تو روتر برای کامپیوتر مقصد ، کار دیگه ای روی فایر وال مودم یا پی سی و .... نباید انجام بدم؟
    ضمنا آیا میشه از یه سرور برای این کار استفاده کرد؟ مثلا من یه سرور دارم ، میشه کاری کرد که سیستم خونه به اون متصل باشه و برای اتصال به سیستم خونه من از جای دیگه به اون سرور متصل بشم؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

در این مورد که بعد از مودم شما یه روتر هست، اگر رنج IP داخلی مودم شما و رنج IP اون کامپیوترها که به روتر وصل هستند یکی باشه (یعنی همدیگر رو ببینند) اشکالی پیش نمیاد.

شما ابتدا باید IP سیستم ها رو با IP رنج داخلی مودم یکی کنی که بتونند هم مودم و هم سیستم ها همدیگر رو ببینند.
    در مورد سیستم ها شما وقتی که بخواید ریموت بزنید به یه سیستم میتونید از برنامه Remote Desktop استفاده کنید (کافیه توی Run بنویسید mstsc) و بعد باید IP سیستم مقصد رو بزنید؛ چون IP مقصد شما همون IP Public روی مودمتون هست بعد از تنظیم اینکه کدوم Port باید به کدوم IP توی رنج داخلی بره باید اینطوری IP رو توی برنامه Remote Desktop بزنید:
    91.98.140.60:1020
    که شما از قبل توی مودم تعریف کردید که Port 1020 رو بفرسته به فلان IP با Port 3389.
    در مورد سیستم مقصد هم باید Firewall رو جوری تنظیم کنید که Port 3389 رو باز بزاره.
    وقتی هم که به یه سیستم ریموت بزنید میتونید از طریق کپی و Paste و یا map drive فایل هاتون رو جابجا کنید؛ در ضمن اگر شما به یه سیستم ریموت بزنید از طریق اون به منابع همه ی سیستم های همون رنج IP دسترسی دارید.

در مورد سرور هم میشه؛ البته سیستم عامل و سخت افزار توی این قضیه مهم نیست؛ و شما میتونید هم از یه سیستم به باقی سیستم ها وصل بشید؛ و هم مستقیم به هر سیستم که خواستید وصل بشید.

8. این کاربر از smss.exe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام

در این مورد که بعد از مودم شما یه روتر هست، اگر رنج IP داخلی مودم شما و رنج IP اون کامپیوترها که به روتر وصل هستند یکی باشه (یعنی همدیگر رو ببینند) اشکالی پیش نمیاد.

شما ابتدا باید IP سیستم ها رو با IP رنج داخلی مودم یکی کنی که بتونند هم مودم و هم سیستم ها همدیگر رو ببینند.
    در مورد سیستم ها شما وقتی که بخواید ریموت بزنید به یه سیستم میتونید از برنامه Remote Desktop استفاده کنید (کافیه توی Run بنویسید mstsc) و بعد باید IP سیستم مقصد رو بزنید؛ چون IP مقصد شما همون IP Public روی مودمتون هست بعد از تنظیم اینکه کدوم Port باید به کدوم IP توی رنج داخلی بره باید اینطوری IP رو توی برنامه Remote Desktop بزنید:
    91.98.140.60:1020
    که شما از قبل توی مودم تعریف کردید که Port 1020 رو بفرسته به فلان IP با Port 3389.
    در مورد سیستم مقصد هم باید Firewall رو جوری تنظیم کنید که Port 3389 رو باز بزاره.
    وقتی هم که به یه سیستم ریموت بزنید میتونید از طریق کپی و Paste و یا map drive فایل هاتون رو جابجا کنید؛ در ضمن اگر شما به یه سیستم ریموت بزنید از طریق اون به منابع همه ی سیستم های همون رنج IP دسترسی دارید.

در مورد سرور هم میشه؛ البته سیستم عامل و سخت افزار توی این قضیه مهم نیست؛ و شما میتونید هم از یه سیستم به باقی سیستم ها وصل بشید؛ و هم مستقیم به هر سیستم که خواستید وصل بشید.
    متوجه شدم ، دیگه باید امتحان کنم تا 100% برام جا بیوفته ، فقط در مورد دسترسی به فایل های شیر شده بدون ریموت هم میخواستم بدونم ، فرضا رو یه سیستم دیگه فایلهای شیر شده ای دارم که میخوام مستقیم به اونا متصل بشم ، پرت اون چنده؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

متوجه شدم ، دیگه باید امتحان کنم تا 100% برام جا بیوفته ، فقط در مورد دسترسی به فایل های شیر شده بدون ریموت هم میخواستم بدونم ، فرضا رو یه سیستم دیگه فایلهای شیر شده ای دارم که میخوام مستقیم به اونا متصل بشم ، پرت اون چنده؟
    سلام

این مورد یکم داستان داره و کار میبره؛ معمولا برای این کار از یه برنامه به عنوان FTP استفاده می کنند مثل File Zilla و... که در این صورت شما هم میتونید در غالب Windows Explorer و یا حتی توی هر مرورگر اینترنتی فایل ها رو ببینید و بردارید.

ولی اگر هم خواستی که حتما اون کار رو انجام بدی یه نگاهی به این لینک بنداز:

در مورد FTP هم توی همین سایت کلی اطلاعات هست که با چه برنامه هایی میشه و چجوری میشه راه انداخت؛ البته کار خیلی ساده ای هست این قضیه.

بازم اگر سوالی بود در خدمتم

11. این کاربر از smss.exe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

با سلام مجدد
    من تو انجام ریموت دسکتاپ به مشکل خوردم
    دو تا سیستم داخل شبکه با هم راحت ریموت دسکتاپ میشن ،
    تو کانفیگ مودم پرت 3389 رو برای روتر فوروارد کردم و تو کانفیگ روتر هم همین پورتو برای کامپیوتر مقصد (نمیدونم با این حساب باید کار کنه یا نه ) برای چک کردنش از همون سیستم دیگم تو شبکه خانگی استفاده کردم و تو پنجره ریموت به جای آی پی لوکال آیپی ولید مودم رو زدم به اینصورت xxx.xxx.xxx.xxx:3389 ولی ریموت نشد ، تو فایر وال هر دو سیستم پرت 3389 رو باز کردم ولی باز نشد ! مشکل از کجاست
    ضمنا برای انتقال فایل برنامه cute ftp مناسبه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام مجدد
    من تو انجام ریموت دسکتاپ به مشکل خوردم
    دو تا سیستم داخل شبکه با هم راحت ریموت دسکتاپ میشن ،
    تو کانفیگ مودم پرت 3389 رو برای روتر فوروارد کردم و تو کانفیگ روتر هم همین پورتو برای کامپیوتر مقصد (نمیدونم با این حساب باید کار کنه یا نه ) برای چک کردنش از همون سیستم دیگم تو شبکه خانگی استفاده کردم و تو پنجره ریموت به جای آی پی لوکال آیپی ولید مودم رو زدم به اینصورت xxx.xxx.xxx.xxx:3389 ولی ریموت نشد ، تو فایر وال هر دو سیستم پرت 3389 رو باز کردم ولی باز نشد ! مشکل از کجاست
    ضمنا برای انتقال فایل برنامه cute ftp مناسبه؟
    سلام

نکته: وقتی که IP در روتر شما معادل رنج داخلی IP در مودم شماست این کار نیاز نیست.
    - یعنی به عنوان مثال به این صورت: شما یه مودم دارید با یه IP Public که از ISP خریدید.
    - برای رنج داخلی (LAN) اون مودم IP از رنج 192.168.0.0 استفاده کردید.
    - برای رنج IP اون روتر هم از همین رنج 192.168.0.0 استفاده کردید.
    پس مودم و روتر عملا توی یک شبکه قرار میگیرند
    - و سیستم های شما که به همون روتر وصل هستند هم از رنج 192.168.0.0 ، IP گرفتند.
    پس سیستم ها و مودم و روتر همه در یک LAN قرار گرفتند و همدیگر رو میبینند.

پس با توجه به این توضیحات شما نباید توی Port Forwarding ورودی رو با 3389 به خروجی و به سمت روتر با پورت 3389 بفرستید.
    باید مستقیم بفرستید به IP همون سیستم که میخواید.

این قضیه از دید شبکه درسته (منظورم تنظیمات شماست) ولی خب استثنا هم توی تنظیمات وجود داره.

در مورد تست هم ترجیحا از یک سیستم دیگه استفاده کنید؛ این تست به تنظیمات NAT روی مودم هم ربط داره؛ پس از یک سیستم دیگه خارج از اون شبکه استفاده کنید.

نکته2 : برنامه های ریموت مثل Remote Desktop همه به صورت پیش فرض از Port 3389 استفاده می کنند؛ پس زدن اون Port در ادامه ی IP کار الکی است؛ مگر اینکه Port رو عوض کرده باشید؛ اونوقت باید بگید که با چه Port وصل بشه.

در مورد اون برنامه هم من تا حالا باهاش کار نکردم؛ کلا هر برنامه ای که FTP Server باشه خوبه و بستگی به راحتی شما در استفاده از اون برنامه داره.
    اینم یادم رفته بود بگم که FTP از Port 21 استفاده میکنه؛ پس اون رو هم توی مودم تنظیم کنید.

در مورد توضیحات ببخشید که زیاد وارد جزییات نشدم؛ ولی اگر شرایط شبکه ی شما همین باشه به این صورت باید جواب بده؛ اگر هم شرایط دیگه ای دارید مثل VLAN و... بگید تا بهتر بتونم راهنماییتون کنم.
    Last edited by smss.exe; 08-02-2014 at 10:59.

14. 2 کاربر از smss.exe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •