تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: درخواست راهنمایی برای خرید تلویزیون 32 اینچ

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

14 درخواست راهنمایی برای خرید تلویزیون 32 اینچ

سلام

قصد دارم یه تلویزیون 32 اینچ بگیرم مدل F5550 سامسونگ رو انتخاب کرده بودم که وقتی رفتم برای خرید متوجه شدم خروجی هدفون نداره!!! واقعا به نظرم مسخره اومد که تلویزیونی خروجی هدفون نداشته باشه ولی ظاهرا یه سری از مدلای سامسونگ خروجی هدفون ندارن به کل. واقعا شاهکاریه در نوع خودش

حالا بی زحمت یه مدل خوب معرفی کنید که حتما هدفون هم بخوره و از فرمت های تصویری مختلف پشتیبانی کنه. قیمتش هم یه مقدار اگه از این بیشتر شد اشکالی نداره.

ممنون
    Last edited by The Dreadnaught; 06-02-2014 at 14:42.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

من این تلویزیون رو دارم.شاید در محدوده ی قیمت خودش بهترین باشه.کیفیت تصویر خوبی هم داره.واسه ی خروجی هدفون هم یه خروجی آنالوگ صدا داره که واسه ی وصل کردن به اسپیکره و دقیقا جک 3.5 میلیمتری هدفون بهش می خوره ولی دیگه نمی تونی با تلویزیون صدا رو کم و زیاد کنی.
    ولی واقعیت اینه که اگه قرار بر خرید دوباره بود 200 تومن می ذاشتم رو پولم و w670 سونی می خریدم.البته با همین پولی که واسه ی f5550 میدی میتونی بدون گارنتیش رو بگیری ولی بدون زیرنویس ساپورت نمیکنه.
    Last edited by s12318; 06-02-2014 at 19:21.

3. این کاربر از s12318 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من این تلویزیون رو دارم.شاید در محدوده ی قیمت خودش بهترین باشه.کیفیت تصویر خوبی هم داره.واسه ی خروجی هدفون هم یه خروجی آنالوگ صدا داره که واسه ی وصل کردن به اسپیکره و دقیقا جک 3.5 میلیمتری هدفون بهش می خوره ولی دیگه نمی تونی با تلویزیون صدا رو کم و زیاد کنی.
    ولی واقعیت اینه که اگه قرار بر خرید دوباره بود 200 تومن می ذاشتم رو پولم و w670 سونی می خریدم.البته با همین پولی که واسه ی f5550 میدی میتونی بدون گارنتیش رو بگیری ولی بدون زیرنویس ساپورت نمیکنه.
    ممنون از راهنمایی شما خیلی لطف کردی.

پس خروجی هدفون داره، این بخش خدمات سام سرویس که به من گفتن یه سری از تلویزیون هامون خروجی هدفون نداره پس چی میگن؟! دقیقا همین مدلهای f5550 و f5570 رو هم ازشون پرسیدم و از روی کاتالوگش نگاه کرد گفت نداره!

Sony KDL-32W670A رو که دیجی کالا زده 1,949,000 تومان!

ساپورت فرمت های مختلف واسم مهمه آخه، تو این انجمن دیدم دوستان اشاره کرده بودن که سونی در این زمینه خوب عمل نمیکنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

ممنون از راهنمایی شما خیلی لطف کردی.

پس خروجی هدفون داره، این بخش خدمات سام سرویس که به من گفتن یه سری از تلویزیون هامون خروجی هدفون نداره پس چی میگن؟! دقیقا همین مدلهای f5550 و f5570 رو هم ازشون پرسیدم و از روی کاتالوگش نگاه کرد گفت نداره!

Sony KDL-32W670A رو که دیجی کالا زده 1,949,000 تومان!

ساپورت فرمت های مختلف واسم مهمه آخه، تو این انجمن دیدم دوستان اشاره کرده بودن که سونی در این زمینه خوب عمل نمیکنه.

درسته .هدفون خور نیست.اما اگه بخوای از اون خروجی آنالوگ صدا به عنوان هدفون استفاده کنی دو مشکل خواهی داشت یکی اینکه نمی تونی با تی وی صدا رو باهاش کم و زیاد کنی و دوم اینکه کیفیت صدا مطلوب نیست.
    اون قیمت اشتباس.32 اینچ مالزی نمایندگی سونی میداد 1550000.mkv ساپورت میکنه اما زیر نویس نمی خونه.من خودم کیفیت w670 رو از نزدیک ندیدم اما دوستان میگن خیلی خوبه.مشکل این دو مدل سامسونگ یکم توی رنگ قرمز هستش که خیلی جیغ نشون میده این رنگ رو طوری که جزییات مثلا یه لباس قرمز توش معلوم نیست.ولی درکل تلویزیون خوبیه و ارزش خرید داره.
    پیشنهاد میدم اگه دوست داری از کیفیت صدا لذت ببری یه اسپیکر خوب ترجیحا با ورودی اپتیکال بگیری .چون کیفیت صدا هیچ تلویزیونی خوب نیست در کل.این مدل ها همگی خروجی صدای اپتیکال دارن.
    اگه سونی هم خواستی بگیری خوب میتونی لپتاپ رو با پورت hdmi به تی وی وصل کنی که خیلی جالب میشه و مشکل زیرنویس و فلان وبهمان نداری.
    اگه f5550 رو هم گرفتی و سوالی داشتی پیغام بده تا راهنماییت کنم.
    Last edited by s12318; 06-02-2014 at 22:33.

6. این کاربر از s12318 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

البته اینو هم بگم که f5550 همون f5000 هستش که از دید سایت cnet تقریبا توی همه ی سایزا جز چند تای اول هستش.
    مثلا در مورد سایز 32 لینک زیر:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. این کاربر از s12318 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

درسته .هدفون خور نیست.اما اگه بخوای از اون خروجی آنالوگ صدا به عنوان هدفون استفاده کنی دو مشکل خواهی داشت یکی اینکه نمی تونی با تی وی صدا رو باهاش کم و زیاد کنی و دوم اینکه کیفیت صدا مطلوب نیست.
    اون قیمت اشتباس.32 اینچ مالزی نمایندگی سونی میداد 1550000.mkv ساپورت میکنه اما زیر نویس نمی خونه.من خودم کیفیت w670 رو از نزدیک ندیدم اما دوستان میگن خیلی خوبه.مشکل این دو مدل سامسونگ یکم توی رنگ قرمز هستش که خیلی جیغ نشون میده این رنگ رو طوری که جزییات مثلا یه لباس قرمز توش معلوم نیست.ولی درکل تلویزیون خوبیه و ارزش خرید داره.
    پیشنهاد میدم اگه دوست داری از کیفیت صدا لذت ببری یه اسپیکر خوب ترجیحا با ورودی اپتیکال بگیری .چون کیفیت صدا هیچ تلویزیونی خوب نیست در کل.این مدل ها همگی خروجی صدای اپتیکال دارن.
    اگه سونی هم خواستی بگیری خوب میتونی لپتاپ رو با پورت hdmi به تی وی وصل کنی که خیلی جالب میشه و مشکل زیرنویس و فلان وبهمان نداری.
    اگه f5550 رو هم گرفتی و سوالی داشتی پیغام بده تا راهنماییت کنم.
    راستش این قضیه هدفون برام خیلی مهمه، خب مشکل کم و زیاد کردن صدا رو با تنظیم صدای خود هدفون میشه حل کرد، کیفیت صداش در چه حدی هست با هدفون؟ خیلی خرابه یا نه قابل تحمله؟ برای این کار هم میتونم یه اسپیکری بگیرم که headphone jack داشته باشه و هدفون رو به اون نصب کنم تا کیفیت صدای خوب داشته باشم، نه؟؟

تو این تاپیک گفتن برای اتصال هدفون وایرلس باید تلویزیون حتما بلوتوث داخلی داشته باشه، این تلویزیون داره؟

البته اینو هم بگم که f5550 همون f5000 هستش که از دید سایت cnet تقریبا توی همه ی سایزا جز چند تای اول هستش.
    مثلا در مورد سایز 32 لینک زیر:
    آهان اتفاقا به نکته مهمی اشاره کردی!

این مدلهای دقیق سامسونگ رو از کجا میشه پیدا کرد که بفهمیم هر مدل تو ایران با کدوم مدل خارجی مطابقت داره؟ اینا برمیدارن همه شماره مدل ها رو عوض بدل میکنن آدم که میخواد تو منابع خارجی بگرده گیج میشه. هیچ جا هم مشخصات ندادن. خود بخش خدماتشون هم نمیدونست! اصلا شاهکارن اینا!
    Last edited by The Dreadnaught; 06-02-2014 at 23:09.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

راستش این قضیه هدفون برام خیلی مهمه، خب مشکل کم و زیاد کردن صدا رو با تنظیم صدای خود هدفون میشه حل کرد، کیفیت صداش در چه حدی هست با هدفون؟ خیلی خرابه یا نه قابل تحمله؟ برای این کار هم میتونم یه اسپیکری بگیرم که headphone jack داشته باشه و هدفون رو به اون نصب کنم تا کیفیت صدای خوب داشته باشم، نه؟؟

تو این تاپیک گفتن برای اتصال هدفون وایرلس باید تلویزیون حتما بلوتوث داخلی داشته باشه، این تلویزیون داره؟

آهان اتفاقا به نکته مهمی اشاره کردی!

این مدلهای دقیق سامسونگ رو از کجا میشه پیدا کرد که بفهمیم هر مدل تو ایران با کدوم مدل خارجی مطابقت داره؟ اینا برمیدارن همه شماره مدل ها رو عوض بدل میکنن آدم که میخواد تو منابع خارجی بگرده گیج میشه. هیچ جا هم مشخصات ندادن. خود بخش خدماتشون هم نمیدونست! اصلا شاهکارن اینا!
    کیفیت صدا بد نیس ولی باس نداره.بلوتوث داخلی هم نداره-جای خاصی نیست.کار و بار اینا رو نمیدونم چرا اینطوریه.اگه اسپیکر بگیری که نو علی نوره.باید اسپیکرت هدفون خور باشه که توی بازار هست.کلا اسپیکر خیلی بهتره به خصوص اگه از نوع خوبش باشه.

11. این کاربر از s12318 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •