تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 25

نام تاپيک: پارتيشن R از هارد اكسترنال سيگيت اكسپنشنم قاط زده

پروفشنال fariborz.j's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    همه جاي ايران سراي من ايران

12 پارتيشن R از هارد اكسترنال سيگيت اكسپنشنم قاط زده

باسلام

يكي دو روزي بود كه يه ارور از طريق دانلود منيجر واسه درايو R مي داد و ميگفت خطاي خطر ناك

ديروز هارد رو چك ديسك كردم ولي وسط كار هنگ كرد ( فاز 4 رم رو برسي مي كرد) و ديگه همون جوري موند منم هرچقدر بستم برنامه رو (حتي باتسك منيجر) بازم نشد اخر كامپوتر رو دستي بستم ورفتم خوابيدم
    صبح كه ويندوزو زدم قبل ورود به ويندوز شروع كرد باز به چك درايو R ولي من حال نداشتم و ويندوز رو دستي ريست كردم

دفعه بعدي هم تا خواست درايو رو چك كنه اينتر زدم و وينوز باز شد اما حالا ميگه درايو R رو فورمت كن

در حالي كه اين درايو 1 ترا هست (كل هارد اكسترنالم 2 ترا هس) و حدود 500 گيگا بايتشم پر فيلم و كارتون هس

لطفا راهنماييم كنيد فوري هس!!!

فايل سيستم رو تو پرو پرتيز راو زده وحجم خالي و پر رو هم صفر نشو ميده ( يا خدااااااااا يعني تمامي فيلم ها و كارتو نامو كه از اينترنت به هزار بد بختي زده بودم حذف كرده)
    Last edited by fariborz.j; 06-02-2014 at 09:30.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

باسلام

يكي دو روزي بود كه يه ارور از طريق دانلود منيجر واسه درايو R مي داد و ميگفت خطاي خطر ناك

ديروز هارد رو چك ديسك كردم ولي وسط كار هنگ كرد ( فاز 4 رم رو برسي مي كرد) و ديگه همون جوري موند منم هرچقدر بستم برنامه رو (حتي باتسك منيجر) بازم نشد اخر كامپوتر رو دستي بستم ورفتم خوابيدم
    صبح كه ويندوزو زدم قبل ورود به ويندوز شروع كرد باز به چك درايو R ولي من حال نداشتم و ويندوز رو دستي ريست كردم

دفعه بعدي هم تا خواست درايو رو چك كنه اينتر زدم و وينوز باز شد اما حالا ميگه درايو R رو فورمت كن

در حالي كه اين درايو 1 ترا هست (كل هارد اكسترنالم 2 ترا هس) و حدود 500 گيگا بايتشم پر فيلم و كارتون هس

لطفا راهنماييم كنيد فوري هس!!!

فايل سيستم رو تو پرو پرتيز راو زده وحجم خالي و پر رو هم صفر نشو ميده ( يا خدااااااااا يعني تمامي فيلم ها و كارتو نامو كه از اينترنت به هزار بد بختي زده بودم حذف كرده)
    سلام یک عکس از disk managment بدید
    همون موقع درایو رو چک میکرد شما اگه دستی check disk انجام میدادید شاید به اینجاها نمیرسید
    یک عکس از تب health نرم افزار hd tune این هراد هم بزارید

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت

پيش فرض

منظورت از دستي چي هس؟؟؟
    من راست كليك كردم و پروپرتيز و چك ديسك رو زدم ولي هنگيد و بقيه ماجرا

اينم عكس هايي كه گفته بودي .لطفا سري جواب بدين

دارم ديونه ميشم هنوز چن ماه نيس كه اين هارد اكسترنال رو خريدم ، همي هم اينكه نصفش پر نيم ترا شو پر كردم

درايوي كه ميگه فورمت بشه R هس كه با خط قرمز رنگ مشخص كردم

اينم برنامه اي كه گفته بودي دانلود كردم و عكس گرفتم

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

اون پارتیشن رو یک check disk بکنید درست نشد باید پارتیشن ریکاوری کنید و برای اینکار نیاز به حجم اضافه دارید

برای هارد هم مشکلاتی داره و بدسکتور و delay sector داره ببرید رو تست hdd regenerator رو مود scan and repair و نتیجرو بگید

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت

پيش فرض

اون پارتیشن رو یک check disk بکنید درست نشد باید پارتیشن ریکاوری کنید و برای اینکار نیاز به حجم اضافه دارید

برای هارد هم مشکلاتی داره و بدسکتور و delay sector داره ببرید رو تست hdd regenerator رو مود scan and repair و نتیجرو بگید
    با چه برنامه اي چك ديسك كنم؟

يا با برنامه خود ويندوز اين كارو انجام بدم؟

از چيزي كه تو سطر دوم (hdd regenerator رو مود scan and repair و نتیجرو بگید) گفتين اصلا سر در نيووردم تو كدوم برنامه هس؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با چه برنامه اي چك ديسك كنم؟

يا با برنامه خود ويندوز اين كارو انجام بدم؟

از چيزي كه تو سطر دوم (hdd regenerator رو مود scan and repair و نتیجرو بگید) گفتين اصلا سر در نيووردم تو كدوم برنامه هس؟
    برای Check disk میتونید از خود ویندوز انجام بدید . روی پارتیشن مورد نظر راست کلیک کنید و سپس از قسمت Tools دکمه Check now را بزنید .
    نحوه استفاده از برنامه hdd regenerator در این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) بطور کامل توضیح دادم .

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت

پيش فرض

برای Check disk میتونید از خود ویندوز انجام بدید . روی پارتیشن مورد نظر راست کلیک کنید و سپس از قسمت Tools دکمه Check now را بزنید .
    نحوه استفاده از برنامه hdd regenerator در این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) بطور کامل توضیح دادم .
    توسط خود ويندوز چك كردم بعد يك ساعت هنگيدن كه صفحه مورد نظر رو اورد بعد زدن چك و استارت ميپره بيرون يعني اصلا چك نمي كنه

در مورد نرم افزارhdd regenerator تا اين صفحه رفتم اين تصوير اومد نمي دونم چي ميگه تو اون تاپك هم اين تصوير رو توضيح نداده بودي گفتم چيز اشتباه نزنم، بگيد با اين صفحه چي كار بايد بكنم؟

اصلا وا موندم تمامي فايل هاي صوتي وتصويريم از اول تا حالا تو اين درايو

يه چيزي كه برام جا سواله حجم درايو رو هم صفر نشون ميده و فورمت درايو رو raw زده

اينم عكس مربوط به برنامه hdd regenerator

لطفا به همه سوالام جواب بدين و راه نماييم كنيد بي نهايت ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت

پيش فرض

عكس كاملتر :

اينجا چي ميگه كدوم دكمه رو بزنم؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

توسط خود ويندوز چك كردم بعد يك ساعت هنگيدن كه صفحه مورد نظر رو اورد بعد زدن چك و استارت ميپره بيرون يعني اصلا چك نمي كنه

در مورد نرم افزارhdd regenerator تا اين صفحه رفتم اين تصوير اومد نمي دونم چي ميگه تو اون تاپك هم اين تصوير رو توضيح نداده بودي گفتم چيز اشتباه نزنم، بگيد با اين صفحه چي كار بايد بكنم؟

اصلا وا موندم تمامي فايل هاي صوتي وتصويريم از اول تا حالا تو اين درايو

يه چيزي كه برام جا سواله حجم درايو رو هم صفر نشون ميده و فورمت درايو رو raw زده

اينم عكس مربوط به برنامه hdd regenerator

لطفا به همه سوالام جواب بدين و راه نماييم كنيد بي نهايت ممنون
    خوب یکی از هاردها رو انتخاب میکنید و start میکنید میزارید کل هاردها رو اسکن کنه
    همونطور که گفتم قبل از اینکار شما باید ریکاوری کنید اگه چک دیسک برای فیکس کردن فایل سیستم درایو جواب نداد اون پارتیشن رو با نرم افزار eases data recovery در مود comlete recovery ریکاوری کنید برای اینکار نیاز به حجم اضافه دارید

شما اطلاعات رو که مهم است بکشید بیرون بعد به hdd regenerator بپردازید

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت

پيش فرض

لطفا درمورد كار با اين نرم افزار eases data recovery بيشتر توضيح دهيد چطوري درايو رو برگردونم

ايا فايل هاي ركاوري شده سالم ركاوري ميشن يا معيوب (مثل ريكاوري هاي معمولي عمل ميكند؟)

درمورد جاي اضافي مگه نميشه به پارتيشن هاي ديگم زد؟ چون ساير پارتيشن هام سالمن و فقط پارتيشن R رم اينجوري شده!!!
    Last edited by fariborz.j; 07-02-2014 at 18:10.

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •