تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: مشکل با VirtualBox

آخر فروم باز matr!x_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض مشکل با VirtualBox

من ویندوز 7 دارم و ویندوز xp رو به صورت مجازی با VirtualBox نصب کردم. حالا میخوام فایل بین ویندوز 7 و ایکس پی انتقال بدم. دقیقا باید چکار کنم؟ اموزش تصویری با عکس باشه بهتره...

کاربر فعال ویندوز smss.exe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

توی این Virtual box کافیه که یه IP توی رنج یکسان به ویندوز داخل VM و کارت شبکه ی VirtualBox Host-Only Network توی ویندوز خودتون بدید.
    به این ترتیب هر دو با هم از طریق شبکه ارتباط برقرار می کنند؛ و بعد کافیه که اون چیزهایی رو که می خواید جابجا کنید Share کنید و از ویندوز دوم بردارید.

آموزش نحوه IP دادن به سیستم ها و Share کردن پوشه ها در همین سایت به وفور پیدا میشه.

نکته: اگر شما نمیخواید این کارها رو انجام بدید میتونید از برنامه ی VMWare Workstation استفاده کنید؛ تو این برنامه بعد از اینکه VM رو ساختید و براش یه سیستم عامل نصب کردید، میتونید بعدش VMware Tools رو نصب کنید که قابلیت کپی و Paste رو بین سیستم عامل اصلی شما (Host) و سیستم عامل داخل کامپیوتر مجازی (Gust) در اختیار شما قرار میده

3. این کاربر از smss.exe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز matr!x_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام

توی این Virtual box کافیه که یه IP توی رنج یکسان به ویندوز داخل VM و کارت شبکه ی VirtualBox Host-Only Network توی ویندوز خودتون بدید.
    به این ترتیب هر دو با هم از طریق شبکه ارتباط برقرار می کنند؛ و بعد کافیه که اون چیزهایی رو که می خواید جابجا کنید Share کنید و از ویندوز دوم بردارید.

آموزش نحوه IP دادن به سیستم ها و Share کردن پوشه ها در همین سایت به وفور پیدا میشه.

نکته: اگر شما نمیخواید این کارها رو انجام بدید میتونید از برنامه ی VMWare Workstation استفاده کنید؛ تو این برنامه بعد از اینکه VM رو ساختید و براش یه سیستم عامل نصب کردید، میتونید بعدش VMware Tools رو نصب کنید که قابلیت کپی و Paste رو بین سیستم عامل اصلی شما (Host) و سیستم عامل داخل کامپیوتر مجازی (Gust) در اختیار شما قرار میده

قبلا vmware داشتم خیلی کند بود سیستم نمیکشید... این کم حجم تر و سبک تره.تو گوگل سرچ کردم . ممنون

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من ویندوز 7 دارم و ویندوز xp رو به صورت مجازی با VirtualBox نصب کردم. حالا میخوام فایل بین ویندوز 7 و ایکس پی انتقال بدم. دقیقا باید چکار کنم؟ اموزش تصویری با عکس باشه بهتره...
    توی تنظیمات ماشینتون یدونه shared folder رو از توی درایوهاتون انتخاب کنید و اتومانت رو هم تیک بزنید. دیگه این فولدر یا درایو به راحتی و بدون هیچ کاری بین host and guest شیر هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •