تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: راهنمایی خرید مانیتور

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض راهنمایی خرید مانیتور CRT تا 200

محتوای مخفی: تغییر 
    سلام دوستان.... بنده میخوام یه مانیتور بگیرم با قیمت نهایتا 500 حالا یکم اینور اونور!
    میخوام فول اچ دی باشه و خیلی دوست دارم بزرگ باشه!
    کاربردم فیلم دیدن و عکس پردازش کردن و کارای روزمره، کمی هم بازی.....تقریبا خیلی از سیستم استفاده میکنم پ خیلی روشن میمونه!
    حالا برای ادیت عکس چون فکر میکنم با این قیمت چیز خوبی گیر نمیاد زیاد مد نظرتون نباشه فوقش یه CRT گیر میارم دو مانیتوره میکنم!
    چی پیشنهاد میکنید؟ در ضمن زیباییش هم برام مهمه! اگه بودجه با توجه به خواستم خیلی کمه لطفا رد نشید بگید!
    اگه مدل کارت گرافیکم مهمه : gforce gt 9500
    در ضمن برند مورد علاقم asus هست اما فکر نمیکنم با این قیمت چیز خوبی گیر بیاد؟
    پیشاپیش ممنون.
    +
    راستی الان من خودم یه مانیتور CRT استفاده میکنم اما چند وقته که وقتی روشن میکنم رنگا قاطی پاتیه یا سبز میشه باید خاموش روشن کنم چند بار هی رنگ عوض میکنه تا اینکه درست میشه.
    این مشکل از مانیتوره یا کارت گرافیک؟

سلام...راستش دوستان دیدم با قیمتی که من میخوام مانیتور LED خوبی پیدا نمیشه....
    لطفا تا 200 بهترین مانیتور CRT رو معرفی کنید....
    راستی سی ار تی wide هم هست؟
    Last edited by SA3EDLORD; 07-02-2014 at 01:25.

پروفشنال vahid-suarez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پيشنهاد من با كمي افزايش بودجه :
    Asus VS197D 19 inch LED 360/000

3. این کاربر از vahid-suarez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان بودجه رو کمی افزایش دادم......تا 500 تومن چی میشه گرفت؟....فول HD باشه....

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

crt مصرف برقش خیلی زیاده از طرفی واسه چشم ضرر داره تنها حسنش واسه کار عکس و.. هست.سعی کنید یک ال سی دی یا ال ای دی بردارید . مطمئنا با این بودجه بخواستتون اصلا نمیرسید من خودم واسه فیلم وبازی 4 میلیون هزینه یک 3dtv 40 اینچ کردم . موضوعی که باید بدونید اینه که فول اج دی اصلا واسه اینچ پایین هیچ امتیازی نیست .مثلا من 27 اینچ داشتم 720 با 1080 هیچ تفاوتی نداشت ولی رو 40 این تفاوت خیلی بارزه به نظرم بازی کردن و فیلم دیدن اصلا زیر 32 اینچ هیچ لذتی نداره .من تمام عمرم پا گیم و فیلم بودم که اینو میگم.

6. 2 کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

crt مصرف برقش خیلی زیاده از طرفی واسه چشم ضرر داره تنها حسنش واسه کار عکس و.. هست.سعی کنید یک ال سی دی یا ال ای دی بردارید . مطمئنا با این بودجه بخواستتون اصلا نمیرسید من خودم واسه فیلم وبازی 4 میلیون هزینه یک 3dtv 40 اینچ کردم . موضوعی که باید بدونید اینه که فول اج دی اصلا واسه اینچ پایین هیچ امتیازی نیست .مثلا من 27 اینچ داشتم 720 با 1080 هیچ تفاوتی نداشت ولی رو 40 این تفاوت خیلی بارزه به نظرم بازی کردن و فیلم دیدن اصلا زیر 32 اینچ هیچ لذتی نداره .من تمام عمرم پا گیم و فیلم بودم که اینو میگم.
    بله حرفتون درست اما من فعلا نمیتونم زیاد هزینه کنم و میدونم با توجه به خواستم بودجم کمه.....
    اگه شما بخواید یه مانیتور حداقل 22 با این بودجه پیشنهاد بدید چی معرفی میکنید؟

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری TREASURES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایمان نیرومند هستم ساکن کرمانشاه

پيش فرض

بله حرفتون درست اما من فعلا نمیتونم زیاد هزینه کنم و میدونم با توجه به خواستم بودجم کمه.....
    اگه شما بخواید یه مانیتور حداقل 22 با این بودجه پیشنهاد بدید چی معرفی میکنید؟
    سلام
    SAMSUNG S22B315B PLUS
    بقیمت حدود 500 تومن

9. 2 کاربر از TREASURES بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام. ممنون بخاطر پیشنهادات....اما تصمیمم عوض شد....چون با این قیمتی که من میخوام و مانیتور های پیشنهادی که به نظر مانیتور خوبی به نظر نمیان ینی ارزش 500 تومن نداره!
    تصمیم عوض کردم میخوام یه مانیتور CRT خوب بگیرم......تا 200 چی پیشنهاد میکنید؟

آخر فروم باز playstation 3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

مانیتور crt نوش پیدا نمیشه مگه دست دوش رو بگیری برو فردوسی شمالی کنار ماشین های اداری آرام کامپیوتر اندیشه اونجا مانیتور دست دوم زیاد هست دونه ای میده 50 تومن یه دونه تمیزشو انتخاب کن بگیر

12. این کاربر از playstation 3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vahid-suarez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام. ممنون بخاطر پیشنهادات....اما تصمیمم عوض شد....چون با این قیمتی که من میخوام و مانیتور های پیشنهادی که به نظر مانیتور خوبی به نظر نمیان ینی ارزش 500 تومن نداره!
    تصمیم عوض کردم میخوام یه مانیتور CRT خوب بگیرم......تا 200 چی پیشنهاد میکنید؟
    مانيتور پيشنهادي اقا ايمان كه خيلي خوبه !!! فول اچ دي هم هست ، مشكلش چيه ؟!
    در ضمن crt خوب اصلا نداريم ! كيفيت تصوير crt رو با led اصلا نميشه مقايسه كرد !

14. 2 کاربر از vahid-suarez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستان بودجه رو کمی افزایش دادم......تا 500 تومن چی میشه گرفت؟....فول HD باشه....
    e2243 aoc هم full hd هست هم یکی از بهترین مانیتورهای aoc هست. زمان پاسخدهی 2 میلی ثانیه داره و کنتراستش بالا هست و دو تا ورودی hdmi داره.

16. این کاربر از hamid_IT63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •