سلام
قديما از xing mpeg player and encoder براي تماشاي فيلمهايي كه مخصوص ضبط بودن و با كامپيوتر و با jetaudio و media player پخش نميشدن استفاده ميكردم. ولي نرم افزار بروز در اين زمينه نميشناسم. اگه ميدونيد لطفا راهنمايي كنين.
ممنون
سلام
قديما از xing mpeg player and encoder براي تماشاي فيلمهايي كه مخصوص ضبط بودن و با كامپيوتر و با jetaudio و media player پخش نميشدن استفاده ميكردم. ولي نرم افزار بروز در اين زمينه نميشناسم. اگه ميدونيد لطفا راهنمايي كنين.
ممنون
محمد جان سلام
با اين jetaudio جديد فكر نمي كنم فرمتي باشه كه نتوني ببيني. ديگه نيازي به xing و اينطور برنامه ها نيست. من خودم يه زماني استفاده مي كردم اما الان فقط jetaudio
هيچ نرم افزاري به Hero Player 2001 نميرسه
شك نكنين حتي 0٪
سلام به دوست عزيزمنوشته شده توسط soda
خودت مي دوني چقدر قبولت دارم. اما باور كن jetaudio يه چيزه ديگه است!![]()
بابا ايول ديگه رو حرف ما هم حرف حرف ميزني![]()
خوب اشكالي نداره من ديگه قهرم
hero 2001 از اين جهت كه تو خوندن همه جور سي دي حتي خيلي خش دار هم موفقه
آخه بحث خش دار بودن و ... نبود. بحث اين بود كه همه فرمتي رو بتونه پخش كنه.
باز هم مي گم كه ما خيلي مخصليم
قربونت ولي همچنان hero 2001
عليرغم ارادتي كه بهت دارم به نظر من تو با همون hero حال كن!! اما مطمئن باش كه پشيمون مي شي!!!نوشته شده توسط soda
![]()
سلام به عزيزان
آقا نگفتم كه دعوا كنين. اصلا بحث من سر فرمت و خش دار بودن و اينجور چيزا نيست. منظورم اين بود كه همان فرمت VCD معمولي (dat) رو نميتونم حتي با jetaudio اجرا كنم و سيستم حسابي به حالت اغما فرو ميره و چراغ هارد دلش نميخواد خاموش شه (همينطور CD-ROM). بعضي از اونا رو با xing اجرا ميكردم ولي بعضي هاي ديگه اصلا هيج جوره راه نميان. حالا همون hero 2001 رو هم چك ميكنم شايد شد. هيچ چيز مثل تجربه نميشه!
(با عرض ارادت به دوست خوبم اقا مهدي)
محمد جان سلام
اگه چراغ هارد و سي دي رام خاموش نمي شن ممكنه سي دي خراب بوده باشه. اگه اينطور باشه فكر نكنم با هيچ برنامه اي بشه پخشش كرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)