تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: بازیابی اطلاعات Unalocatedشده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض بازیابی اطلاعات Unalocatedشده

;کمکم کنید دوستان :(من دیشب ویندوز 7 نصب کردم بعد از نصب متوجه شدم درایو Dکه خیلیم برام مهمه و پروژه ای که تا هفته آینده باید تحویل بدم داخلشه به صورت unalocatedدراومده چه جوری اطلاعاتشو برگردونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فرمتش کنم یا نرم افزار خاصی هست که تو همین حالت برش گردونه

پروفشنال vahid javani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

;کمکم کنید دوستان :(من دیشب ویندوز 7 نصب کردم بعد از نصب متوجه شدم درایو Dکه خیلیم برام مهمه و پروژه ای که تا هفته آینده باید تحویل بدم داخلشه به صورت unalocatedدراومده چه جوری اطلاعاتشو برگردونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فرمتش کنم یا نرم افزار خاصی هست که تو همین حالت برش گردونه
    نرم افزار دیسک دایرکتور رو نصب کنید
    و از ابزار data recovery expert استفاده کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

ببخشید آقا وحید کار کردن با این نرم افزار راحته؟؟؟چون من خیلی اطلاعات کامپیوتریم خوب نیست تجربی یاد گرفتم :(
    الان خیلی نرم افزارای دیگه رو امتحان کردم ولی یا من بلد نیستم یا اونا جواب نمیدن بهم :(

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .

فعلاً در درجه اول برنامه Acronis Disk Director Home را نصب کنید و سپس از منوی Tools برنامه Acronis recovery expert را اجرا کنید .

آموزش :

همانطوریکه در Disk management (عکس زیر) دیده میشود ، یکی از پارتیشنها بصورت اتفاقی حذف و Unallocated شده است .

برنامه Acronis Disk Director Home را نصب کنید و سپس از منوی Tools (سمت چپ) برنامه Acronis recovery expert را اجرا کنید .

پس از اجرای این برنامه پیشنهاد میشود ابتدا گزینه manual را انتخاب کنید .

طبق عکس زیر روی پارتیشن حذف شده کلیک کنید و سپس next را بزنید .

طبق عکس زیر پیشنهاد میشود که گزینه fast را انتخاب کنید که کار سریعتر انجام شود .

در مرحله بعد پس از search لیستی از پارتیشنهای حذف شده نمایش داده میشود که باید آنرا انتخاب کنید و next را بزنید . دقت کنید که اگر موردی پیدا نشد پس برگردید به عقب و گزینه Complete را انتخاب کنید

پارتیشن مورد نظر ریکاوری شده . next را بزنید .

دکمه proceed را بزنید .

پارتیشن مورد نظر بطور کامل ریکاوری شد .

5. 9 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

ممنونم ی دنیا.سیستم داره میگرده فعلا تو حالت سریع جواب نداد تو حالت completeداره می گرده .نمیدونم اگه تو ی زمینه ای منم انقدر تخصص داشتم کمک کسی میکردم یا نه؟؟؟واقعا ممنونم حتی اگه سیستمم درست نشه پاسخگویی کاملتون ی دنیا برام ارزش داره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

وقتی میخوام بازش کنم این پیغام رو میده بهم :(

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

وااااااای ی مشکل دیگه نوار compeletاسکن اصلا پر نمیشه الان حدود 20 دقیقه است ی ذره ام پر نشده :( طبیعیه یا نه :(

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنونم ی دنیا.سیستم داره میگرده فعلا تو حالت سریع جواب نداد تو حالت completeداره می گرده .نمیدونم اگه تو ی زمینه ای منم انقدر تخصص داشتم کمک کسی میکردم یا نه؟؟؟واقعا ممنونم حتی اگه سیستمم درست نشه پاسخگویی کاملتون ی دنیا برام ارزش داره
    وااااااای ی مشکل دیگه نوار compeletاسکن اصلا پر نمیشه الان حدود 20 دقیقه است ی ذره ام پر نشده :( طبیعیه یا نه :(
    خب احتمالاً این برنامه جوابگو نیست و مجبورید از برنامه های دیگری استفاده کنید . پیشنهاد میکنم کار را با برنامه easeus data recovery wizard professional شروع کنید (گزینه Complete recovery را انتخاب کنید) . فایلهایی که برای شما مهم هستند را پس از ریکاوری در پارتیشن دیگر ذخیره کنید .

وقتی میخوام بازش کنم این پیغام رو میده بهم :(
    پیغام ظاهر شده جای بررسی داره . ممکنه هارد بدسکتوری داشته باشه .

10. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

آقا عطا میشه لطف کنید بقیه نرم افزار رو هم بگید بهم گویا این یکیم جواب نمیده :( نصبش کردم بازش می کنم می نویسه data recovery wizard has been runing

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا عطا میشه لطف کنید بقیه نرم افزار رو هم بگید بهم گویا این یکیم جواب نمیده :( نصبش کردم بازش می کنم می نویسه data recovery wizard has been runing
    Task manager را اجرا کنید و از قسمت processes این برنامه را ببندید و دوباره اجرا کنید . آیا برنامه را Active کردید ؟ (قبل از استفاده از کرک و یا کیجن برنامه را End task کنید) . آخرین ورژن ممکنه را دانلود و نصب کنید . به هر حال میتونید برنامه MiniTool Power Data Recovery را هم تست کنید .

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •