تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: مشکل تصویر ندادن مانیتور در بعضی اوقات - فوری

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض مشکل تصویر ندادن مانیتور در بعضی اوقات - فوری

با سلام خدمت دوستان عزیز یه موردی من خیلی وقته با کامپیوترم دارم و میخواستم با شما مشورت کنم مشکل به این شرحه :
    بعضی اوقات (هیچ حساب کتابی نداره هر موقعی ممکنه پیش بیاد تعداد دفعات زیاده) دکمه پاور کیس رو که میزنم و میخوام از حالت خاموش / اسلیپ / هایبرنیت در بیارم مانیتور تصویر نمیده و کلا چیزی بالا نمیاد.در این حالت تمام فن ها کیس / سی پی یو / گرافیک روشن میشه + ال ای دی ها ووو ولی تصویر چیزی نمیاد.چراغ هارد رو هم که نگاه میکنم و تست کردم انگار اصلا ویندوزی هم بالا نمیاد(تصویر بوت اسکرین هم نمیاد هیچی اصلا انگار خاموشه کامپیوتر).تنها راه حل درست شدنش اینه که کامپیوترو از برق بکشیم / دکمه پاورو نگه دارم تا پی سی خاموش بشه و روشن کنم که بعضی اوقات بازم درست نمیشه مجبورم دوباره تکرار کنم...
    این لیست تست هایی که انجام دادم :
    -مانیتور تست شده موردی ندارد + کابل (رو تلویزیون منزل هم همینطوریه نوع کابل تلویزیون با مانیتور متفاوته)
    -رم از دوستم گرفتم گذاشتم مشکل پا بر جا بود
    -مشکل از هارد یا قطعات جانبی اضافه نیست با حداقل ها هم تستیدم
    -گرافیک هم مشکلی ندارد
    -با پاور دیگرید هم تست کردم فرقی نکرد
    -باطری مین برد رو برداشتم و باطری دیگه ای گذاشتم تنظیمات رو با استفاده از برداشتن باطری پاک کردم به حالت دیفالت بردم بازم فرقی نکرد
    -پی سی رو دوباره اسمبل کردم
    قطعات » مین برد : گیگا p61-ad3 سی پی یو : اینتل 2120 کور آی 3 پاور : 600 وات memonex واقعی گرافیک : 6750 سافایر
    دیگه کلا میمونه مین برد و سی پی یو.بنظر شما چیز دیگه ای هست تست کنم؟ شما هم فکر میکنید از مادر بورد باشه؟ چون مادربوردم گارانتی آواژنگ داره فقط موندم برم چی بگم آخه مشکل عجیب غریبیه و ممکنه تا 2- 3 روز پس از بستن سیستم اصلا نشون نده

خیلی خیلی ممنونم

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری TREASURES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایمان نیرومند هستم ساکن کرمانشاه

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز یه موردی من خیلی وقته با کامپیوترم دارم و میخواستم با شما مشورت کنم مشکل به این شرحه :
    بعضی اوقات (هیچ حساب کتابی نداره هر موقعی ممکنه پیش بیاد تعداد دفعات زیاده) دکمه پاور کیس رو که میزنم و میخوام از حالت خاموش / اسلیپ / هایبرنیت در بیارم مانیتور تصویر نمیده و کلا چیزی بالا نمیاد.در این حالت تمام فن ها کیس / سی پی یو / گرافیک روشن میشه + ال ای دی ها ووو ولی تصویر چیزی نمیاد.چراغ هارد رو هم که نگاه میکنم و تست کردم انگار اصلا ویندوزی هم بالا نمیاد(تصویر بوت اسکرین هم نمیاد هیچی اصلا انگار خاموشه کامپیوتر).تنها راه حل درست شدنش اینه که کامپیوترو از برق بکشیم / دکمه پاورو نگه دارم تا پی سی خاموش بشه و روشن کنم که بعضی اوقات بازم درست نمیشه مجبورم دوباره تکرار کنم...
    این لیست تست هایی که انجام دادم :
    -مانیتور تست شده موردی ندارد + کابل (رو تلویزیون منزل هم همینطوریه نوع کابل تلویزیون با مانیتور متفاوته)
    -رم از دوستم گرفتم گذاشتم مشکل پا بر جا بود
    -مشکل از هارد یا قطعات جانبی اضافه نیست با حداقل ها هم تستیدم
    -گرافیک هم مشکلی ندارد
    -با پاور دیگرید هم تست کردم فرقی نکرد
    -باطری مین برد رو برداشتم و باطری دیگه ای گذاشتم تنظیمات رو با استفاده از برداشتن باطری پاک کردم به حالت دیفالت بردم بازم فرقی نکرد
    -پی سی رو دوباره اسمبل کردم
    قطعات » مین برد : گیگا p61-ad3 سی پی یو : اینتل 2120 کور آی 3 پاور : 600 وات memonex واقعی گرافیک : 6750 سافایر
    دیگه کلا میمونه مین برد و سی پی یو.بنظر شما چیز دیگه ای هست تست کنم؟ شما هم فکر میکنید از مادر بورد باشه؟ چون مادربوردم گارانتی آواژنگ داره فقط موندم برم چی بگم آخه مشکل عجیب غریبیه و ممکنه تا 2- 3 روز پس از بستن سیستم اصلا نشون نده

خیلی خیلی ممنونم
    سلام دوست عزیز
    شما زحمت بکشید آخرین ورژن بایاس رو از سایت سازنده برد بگیرید و آپدیتش کنید احتمالا مشکل حل میشه...

3. این کاربر از TREASURES بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    شما زحمت بکشید آخرین ورژن بایاس رو از سایت سازنده برد بگیرید و آپدیتش کنید احتمالا مشکل حل میشه...
    ممنونم دوست عزیز ولی مدت هاست که این مشکل رو دارم و هر ورژن جدیدی اومده فلش زدم الانم رو آخرین ورژنی هست که گیگا داده.بنظرم مشکل از این نیست.بازم میگید چیکار کنم؟ الان روی آخرین ورژن هست....

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

ممنونم دوست عزیز ولی مدت هاست که این مشکل رو دارم و هر ورژن جدیدی اومده فلش زدم الانم رو آخرین ورژنی هست که گیگا داده.بنظرم مشکل از این نیست.بازم میگید چیکار کنم؟ الان روی آخرین ورژن هست....
    احتمال داره که از سیستم عامل باشه اگه مقدوره از ورژن دیگه استفاده کنید.....

6. این کاربر از TREASURES بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

احتمال داره که از سیستم عامل باشه اگه مقدوره از ورژن دیگه استفاده کنید.....
    دوست عزیز روی سیستم ویندوز 8 دارم و قبلا هم 7 داشتم همینطور بوده.
    علاوه بر این بدون هارد هم تست کردم (هارد رو از سیستم برداشتم) کلا بعضی مواقع همون صفحه بوت اول که بتونم مثلا برم تو تنظیمات بایوس کلا نمیاد اینکه دیگه به هارد و ویندوز ربطی نداره

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

دوست عزیز روی سیستم ویندوز 8 دارم و قبلا هم 7 داشتم همینطور بوده.
    علاوه بر این بدون هارد هم تست کردم (هارد رو از سیستم برداشتم) کلا بعضی مواقع همون صفحه بوت اول که بتونم مثلا برم تو تنظیمات بایوس کلا نمیاد اینکه دیگه به هارد و ویندوز ربطی نداره
    پس یه راه داره اونم اینه که وقتی سیستم بالا نمیاد با تستر برد یا همون دیباگر تست بشه که کد ارور مشخص بشه...

9. این کاربر از TREASURES بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

پس یه راه داره اونم اینه که وقتی سیستم بالا نمیاد با تستر برد یا همون دیباگر تست بشه که کد ارور مشخص بشه...
    دیباگر 40 50 تومن قیمت داره نه؟ بنظر شما اینو بدم به یه کامپیوتری؟ یا برم دیباگر بخرم؟ یا مادربورد رو ببرم گارانتی خوب میمونم چی بگم دقیق؟ خلاصه نظر شوما چیه؟ ممکنه مشکل از سی پی یو باشه؟ آخه دما و کارکرد و تست سنگین هم درست هست فقط میمونه مادربورد که متاسفانه مادربورد سوکت 1155 هم ندارم تست کنم مطمئن بشم

11. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

دیباگر 40 50 تومن قیمت داره نه؟ بنظر شما اینو بدم به یه کامپیوتری؟ یا برم دیباگر بخرم؟ یا مادربورد رو ببرم گارانتی خوب میمونم چی بگم دقیق؟ خلاصه نظر شوما چیه؟ ممکنه مشکل از سی پی یو باشه؟ آخه دما و کارکرد و تست سنگین هم درست هست فقط میمونه مادربورد که متاسفانه مادربورد سوکت 1155 هم ندارم تست کنم مطمئن بشم
    اگه کار با دیباگر رو بلدید که خودتون تست کنید اگرم نه که ببرید تعمیراتی....
    اول از همه با نرم افزار BURN IN TEST PRO کل قطعات رو ببرید تو لود که مشخص بشه اروری هست یا نه؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

اگه کار با دیباگر رو بلدید که خودتون تست کنید اگرم نه که ببرید تعمیراتی....
    اول از همه با نرم افزار BURN IN TEST PRO کل قطعات رو ببرید تو لود که مشخص بشه اروری هست یا نه؟؟
    قبلا بردم ولی اروری نداده

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

قبلا بردم ولی اروری نداده
    خب پس باید برا تست ببرید تعمیراتی...
    ولی خریدن دیباگر به نظرم لازمه

15. این کاربر از TREASURES بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •