با سلام خدمت دوستان عزیز یه موردی من خیلی وقته با کامپیوترم دارم و میخواستم با شما مشورت کنم مشکل به این شرحه :
بعضی اوقات (هیچ حساب کتابی نداره هر موقعی ممکنه پیش بیاد تعداد دفعات زیاده) دکمه پاور کیس رو که میزنم و میخوام از حالت خاموش / اسلیپ / هایبرنیت در بیارم مانیتور تصویر نمیده و کلا چیزی بالا نمیاد.در این حالت تمام فن ها کیس / سی پی یو / گرافیک روشن میشه + ال ای دی ها ووو ولی تصویر چیزی نمیاد.چراغ هارد رو هم که نگاه میکنم و تست کردم انگار اصلا ویندوزی هم بالا نمیاد(تصویر بوت اسکرین هم نمیاد هیچی اصلا انگار خاموشه کامپیوتر).تنها راه حل درست شدنش اینه که کامپیوترو از برق بکشیم / دکمه پاورو نگه دارم تا پی سی خاموش بشه و روشن کنم که بعضی اوقات بازم درست نمیشه مجبورم دوباره تکرار کنم...
این لیست تست هایی که انجام دادم :
-مانیتور تست شده موردی ندارد + کابل (رو تلویزیون منزل هم همینطوریه نوع کابل تلویزیون با مانیتور متفاوته)
-رم از دوستم گرفتم گذاشتم مشکل پا بر جا بود
-مشکل از هارد یا قطعات جانبی اضافه نیست با حداقل ها هم تستیدم
-گرافیک هم مشکلی ندارد
-با پاور دیگرید هم تست کردم فرقی نکرد
-باطری مین برد رو برداشتم و باطری دیگه ای گذاشتم تنظیمات رو با استفاده از برداشتن باطری پاک کردم به حالت دیفالت بردم بازم فرقی نکرد
-پی سی رو دوباره اسمبل کردم
قطعات » مین برد : گیگا p61-ad3 سی پی یو : اینتل 2120 کور آی 3 پاور : 600 وات memonex واقعی گرافیک : 6750 سافایر
دیگه کلا میمونه مین برد و سی پی یو.بنظر شما چیز دیگه ای هست تست کنم؟ شما هم فکر میکنید از مادر بورد باشه؟ چون مادربوردم گارانتی آواژنگ داره فقط موندم برم چی بگم آخه مشکل عجیب غریبیه و ممکنه تا 2- 3 روز پس از بستن سیستم اصلا نشون نده

خیلی خیلی ممنونم