تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: راهنمایی برای مادربرد و خرید هارد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

12 راهنمایی برای مادربرد و خرید هارد

با سلام

من یک مادربرد با مشخصات زیر دارم:
    لینک:
    http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=391

برای سیستم عاملم که ویندوز 8.1 64 بیت هست از روی یک هارد 140GB داره بوت میشه درکنار این هارد یک هارد 3ترابایتی میخوام بگیرم که توش فیلم و موزیک هامو بریزم می خواستم بپرسم که مادربرد من این هارد رو کنار هارد سیستمم به صورت کامل قبول میکنه؟

اگر نه باید چیکار کنم؟

مرسی امیدوارم زودتر کمکم کنید
    Last edited by negin747; 02-02-2014 at 09:05.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

کسی نیست که لطفا به من کمک کنه؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuupppppppppppppppppppp

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

واقعا هیچکس نیست که به من کمک کنه؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نه خیر خانم هیچ مشکلی نداره، یه هاردی که ساتا باشد رو (مثل وسترن 3 ترابایت ) بخرید(که الان همه ساتا سه هستند ، که برای شما ساتا دوست ، اما مشکلی نیست و سرعتش تا ساتا 2 میاد پایین بعدا اگه سیستم رو آپگیرد کردید میتونید از سرعت بالای انتقال ساتا 3 استفاده کنید ) و وصل کنید به پورت ساتاتون ، و در در تنظیمات اون رو به عنوان هارد secondary بشناسونید ... بازم سوالی بود در خدمتم

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام

من یک مادربرد با مشخصات زیر دارم:
    لینک:
    http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=391

برای سیستم عاملم که ویندوز 8.1 64 بیت هست از روی یک هارد 140GB داره بوت میشه درکنار این هارد یک هارد 3ترابایتی میخوام بگیرم که توش فیلم و موزیک هامو بریزم می خواستم بپرسم که مادربرد من این هارد رو کنار هارد سیستمم به صورت کامل قبول میکنه؟

اگر نه باید چیکار کنم؟

مرسی امیدوارم زودتر کمکم کنید
    سلام .

1. پل جنوبي مادربرد مورد نظر داراي چيپست intel ich7 هست كه ميتواند ظرفيتهاي بالاتر از 2.19TB را آدرس دهي كند (قسمت Host Controller Chipsets اين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . البته شايد لازم باشد كه از آخرين ورژن SATA Driver هم استفاده كنيد .
    2. با توجه به اينكه قرار هست بعنوان هارد دوم سيستم و براي آرشيو ديتا استفاده بشود ميتونيد WD Green بخريد .
    3. هارد ديسك مورد نظر بايد بصورت GPTد، Initialized شود تا بتونيد از تمام ظرفيت آن در ويندوز استفاده كنيد .

نه خیر خانم هیچ مشکلی نداره، یه هاردی که ساتا باشد رو (مثل وسترن 3 ترابایت ) بخرید(که الان همه ساتا سه هستند ، که برای شما ساتا دوست ، اما مشکلی نیست و سرعتش تا ساتا 2 میاد پایین بعدا اگه سیستم رو آپگیرد کردید میتونید از سرعت بالای انتقال ساتا 3 استفاده کنید ) و وصل کنید به پورت ساتاتون ، و در در تنظیمات اون رو به عنوان هارد secondary بشناسونید ... بازم سوالی بود در خدمتم
    البته سرعت Sequential Transfer rate هارد ديسكها (حتي پرسرعتترين آنها) در حدي هست كه حتي SATAII هم كفايت ميكند .

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

میشه هاردی معرفی کنید که سرعت رید و رایتش 300MB/s هست؟ چون SATA2 تا 375MB/s رو پشتیبانی میکنه!
    حتی هارد های SATA3 هم نمیتونم به مرز 200MB/s برستند...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوست من ساتا دو تا 300 مگ رو ساپورت میکنه ، بله HDD نداریم که سرعت رید و رایتش بالاتر از این باشه و ازین جهت حرف شماکاملا صحیح
    اما متاسفانه چون من چندین پست رو همزمان داشتم مانیتور میکردم و اگر ساعت ارسال هم ملاحظه کنید میبینید که امکان خسته گی بروز اشتباه رو زیاد میکنه، که همچین اشتباهی رو کردم که فکر کردم دارم برای هارد SSD راهنمایی میکنم. در هر حال از یاداوری شما ممنون و این رو به حساب خستگی بزارید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •