تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 32

نام تاپيک: درخواست مشاوره برای خرید یگ سیستم برای مغازه تا سقف 120000تومان البته بدون سی دی رام و بدون هارد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض درخواست مشاوره برای خرید یگ سیستم برای مغازه تا سقف 120000تومان البته بدون سی دی رام و بدون هارد

سلام دوستان شغلم تعمیرات موبایل هست، سیستمهای مغازم واسه ی حدود 7 سال پیش هستن که دیگه از بس اذیت میکنن کلافه و به فکر تعویضشون افتادم
    حالا میخواستم سیستم بگیرم اما نمیدونم تو بازار چی هست یعنی کلا از بازار کامپیوتر بی خبرم گفتم شما راهنمایی کنید ممنون میشم.

یه سیستم میخوام که تا چند سال جوابگوی کارم باشه، سرعت بالایی داشته باشه.
    بیشترین چیزی که واسم مطرحه سرعت بالا و اینکه تعداد پورت یو اس بی های مادربرد حد اقل 6 تا باشه و USB 3 رو هم پشتیبانی کنه در ضمن این مادربرد به غیر از 6 تا پورت یو اس بی پورت PS2 هم داشته باشه که نخوام دوتا پورت یو اس بی رو واسه موس و کیبرد از دست بدم چون اینطوری انگار هیچ کاری نکردم و همون 4تا پورت یو اس بی رو دارم که فایده ای نداره یعنی حداقل با استفاده ی موس و کیبرد از پورتها 5 تا پورت USB آزاد واسم بمونه، در ضمن خواهشا دوستان کسی به استفاده از هاب دعوتم نکنه که انواع و اقسامشو از قیمتهای پایین تا بالا گرفتم اما اذیتم میکنه و بالاخره مثه اون پورتی که روی خود مادر برد هست نمیشه.
    خوب این سیستمی که میخوام شامل این قطعات میشه که ممنون میشم شما دوستان بهم پیشنهاد بدین:

1. مادربرد (با حداقل 6 پورت یو اس بی قابل استفاده در پشت سیستم)
    2. CPU لطفا مشخصه ی کاملش قید بشه که رفتم دنبالش به طرف بگم چی میخوام تا چیز دیگه ای تحویلم نده
    3. رم
    4. پاور مناسب با این سیستم

------
    من نیاز به گرافیک آنچنانی ندارم اگه سیستم دارای گرافیک آنبرد هم باشه کارم راه میفته
    خودم یه هارد 1ترابایت و دی وی دی رام و جعبه کیس رو از سیستم قبلی بر میدارم پس نیاز به اینا نیست
    حالا دوستان محبت کرده و منو راهنمایی کنند ممنون میشم

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

120 هزار تومن؟

3. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اشتباه تایپی رو ببخشید دیگه میدونم با 120تومن پفک هم نمیشه خرید...

منظورم 1.200تومن یا همون 1200000تومن

راستی یه جایی مادربرد Z87 گیگا رو پیشنهاد داده به من من خودم طی سرچ دیشبم توی نت مادربرد MSI Z77A-G43 رو دیدم که 8 تا پورت یو اس بی داره و 2تا هم پورت PS2 موس و کیبرد اما طرف من میگه این مادربرد آشغاله... میخواستم ببینم این حرف صحت داره یا نه؟
    آخه من خودم رو سیستم داداشم حدود 3 سال پیش مادربرد MSI بستم خیلی هم خوب کار میکنه و خداروشکر تا حالا آخ هم نگفته...
    فقط اگه هر چه سریعتر پاسخ بگیرم ممنون میشم ازتون

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

اشتباه تایپی رو ببخشید دیگه میدونم با 120تومن پفک هم نمیشه خرید...

منظورم 1.200تومن یا همون 1200000تومن

راستی یه جایی مادربرد Z87 گیگا رو پیشنهاد داده به من من خودم طی سرچ دیشبم توی نت مادربرد MSI Z77A-G43 رو دیدم که 8 تا پورت یو اس بی داره و 2تا هم پورت PS2 موس و کیبرد اما طرف من میگه این مادربرد آشغاله... میخواستم ببینم این حرف صحت داره یا نه؟
    آخه من خودم رو سیستم داداشم حدود 3 سال پیش مادربرد MSI بستم خیلی هم خوب کار میکنه و خداروشکر تا حالا آخ هم نگفته...
    فقط اگه هر چه سریعتر پاسخ بگیرم ممنون میشم ازتون
    1: اون طرف شما چرندیات بافده! مادربورد خودم همین مدل MSI Z77A-G43 هست و هم از نظر کارایی و هم از نظر امکانات در سطح بالایی هست.
    2:تا نیم ساعت یه سیستم پیشنهاد میدم(تازه رسیدم سر کار و دیر هم کردم)

آخر فروم باز playstation 3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

CPU:INTEL CORE I5 3570=640
    245=MAIN:Gigabyte GA-B75M-D3V
    RAM:APACER 4GB 1600=120
    0=VGA:INTEL HD 4000 PERFORMANCE RATED TO HD6450
    POWER:GREEN GP380A=112
    CASE=40
    ALL=1170
    Last edited by playstation 3; 02-02-2014 at 12:04.

7. این کاربر از playstation 3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

بهترین مادربورد در این رنج قیمت ASRoCK Z87 Pro4 هست با قیمت حدود 450 تومن.
    4 تا USB2.0 و 4تا USB3.0 در پشت مادربورد هست همراه با یک پورت PS2
    4 تا هم USB2.0 و 4 تا USB3.0 هم روی بورد هست که میتونید ازشون در پنل جلوی کیس استفاده کنی یا با رابط های USB به پشت کیس منتقل کنی.
    *منظورم همچین رابط هایی هست:

پردازنده:
    Intel Core i3-4130 Haswell با قیمت حدود 350 تومن.

رم دو تا Kingston HyperX Blu 1600MHz 4GB DDR3 با قیمت حدود 255 تومن ( هر ماژول 127 تومن).
    پاور :
    POWER GREEN GP530A-EU با قیمت حدود 180 تومن.

اینا میشه حدود 1230 تومن.

1:این پردازنده ، گرافیک مجتمع داره و متیونید ازش بدون خرید گرافیک جداگانه استفاده کنید.
    2:پاوری که پیشنهاد دادم، بیشتر از نیاز سیستم شما در شرایط عادی هست! ولی چون احتمال میدم همزمان چند تا وسیله USB به سیستم متصل خواهد بود و چند ساعت پشت سر هم سیستم روشن باشه، این پاور رو پیشنهاد دادم.
    3:کار شما رو 4 گیگ رم هم راه میندازه، اگه نمیخواهید هزینه اضافی کنید، میتونید رم رو 2 تا 2 گیگ بگیرید!(تاکید میکنم 1 ماژول 4 گیگ نگیرید و حتما 2 تا 2 گیگ باشه)
    4:مادربورد MSI Z77A-G43 ، خیلی خوش قیمت و با امکانات بالایی هست! ولی مال نسل قبلیه به همین دلیل منطقی نیست خریدش.

9. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

خیلی خیلی ممنونم دوست عزیز

دوست عزیز اینجا به هر کی میگم میگه گیگا بخر یا ایسوس یا نهایتا ام اس آی این مارکهارو رد میکنن آیا پشتیبانی داره این برند به نظرت خوبه؟ من سیستم رو ساعتها روشن نگه میدارم همونطور که حدس زدی مثلا از 8 صبح تا 8 شب یه سره سیستم روشنه
    پورتهای یو اسبی زیاد استفاده میشن و میشه گفت همیشه 4 پورت در حال استفاده هست بقیه هم مداوم نیست اما استفاده میشن

از این رابطها روی سیستم قبلیم استفاده کردم و متاسفانه مثه هاب ارور میده حالا یا سیستم من خیلی قدیمیه و اذیت میکنه یا نه کلا اینطوری هست...

الان این مادربرد asrock که گفتی رو دیدم عجب پورتهای یو اس بی داره خوراک خودمه... اما میترسم از برندش...
    برند معتبرتر با این قابلیت نیست با قیمت مناسب؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

خیلی خیلی ممنونم دوست عزیز

دوست عزیز اینجا به هر کی میگم میگه گیگا بخر یا ایسوس یا نهایتا ام اس آی این مارکهارو رد میکنن آیا پشتیبانی داره این برند به نظرت خوبه؟ من سیستم رو ساعتها روشن نگه میدارم همونطور که حدس زدی مثلا از 8 صبح تا 8 شب یه سره سیستم روشنه
    پورتهای یو اسبی زیاد استفاده میشن و میشه گفت همیشه 4 پورت در حال استفاده هست بقیه هم مداوم نیست اما استفاده میشن

از این رابطها روی سیستم قبلیم استفاده کردم و متاسفانه مثه هاب ارور میده حالا یا سیستم من خیلی قدیمیه و اذیت میکنه یا نه کلا اینطوری هست...

الان این مادربرد asrock که گفتی رو دیدم عجب پورتهای یو اس بی داره خوراک خودمه... اما میترسم از برندش...
    برند معتبرتر با این قابلیت نیست با قیمت مناسب؟
    برند ازراک از نظر اعتبار که 100% معتبر هست!(قبلا زیر مجموعه ایسوس بود! حتی درایور هاش هم مال ایسوس بود...)
    تا حالا 2 تا بورد ازراک داشتم که یکی 7 سال کار کرد و بعدش دست دوم فروختمش.
    یکی هم 6 ماه پیش گرفتم و بدون هیچ مشکلی داره کار میکنه.

و با قیمت زیر 600 تومن من بوردی رو سراغ ندارم که 8 تا USB پشت مادربورد داشته باشه.
    درضمن اون USB های روی بورد هم مشکلی نباید داشته باشه! ولی هر چی باشه ضریب اعتمادش کمتر از USB های پشت بورد هست.

12. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بازم ممنونم ازتون
    خوب حالا اگه من به یه مادربرد با 6 پورت یو اس بی اما به شرط دارابودن حداقل 1 عدد پورت PS2 و معرکه بودن در صورت داشتن 2 پورت PS2 رضایت بدم شما چی رو پیشنهاد میدین؟
    با کمال تشکر
    منتظرم

آخر فروم باز playstation 3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

همون سیستم من پیشنهاد دادم خوبه شما 600 تومن چرا به مادربورد پول بدی؟همون گیگا برای شما کاملا مناسب هست
    کار ایشون بازی نیست و نیازی هم به پهنای باند بیشتر دوال چنل ندارند یه 4 گیگ کفایت می کنه فقط CPU CORE I5 بگیر حتما چون چند تا کار همزمان انجام می دهید
    Last edited by playstation 3; 02-02-2014 at 13:09.

15. این کاربر از playstation 3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •